warezBG Posted December 16, 2008 Share Posted December 16, 2008 Часовника е чисто нов с гаранционна карта и е супер уникална реплика на Рубенс Баричело. Пълен автоматик, ето и снимки на са самия часовник: Ето снимки : http://yovo77.hit.bg/img/SP_A0143.jpg http://yovo77.hit.bg/img/SP_A0138.jpg --- ПРОДАДЕН ! --- Link to comment Share on other sites More sharing options...
warezBG Posted December 16, 2008 Author Share Posted December 16, 2008 Нова цена : 65 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
warezBG Posted December 22, 2008 Author Share Posted December 22, 2008 Последна нова цена - 59 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
warezBG Posted January 27, 2009 Author Share Posted January 27, 2009 Нова Цена : 49 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 27, 2009 Share Posted January 27, 2009 понеже имам доста реплики в колекцията си само да внеса едно уточнение , това не е рубенс баричело а е биг банг , иначе цената е невероятна наскоро гледах такава реплика само дето отзад не и се вижда механизма и цената беше към 300лв . ако нямах вече същият веднага бих взел този така че не изпускайте офертата е добра ето това е оригинала цената му е над 10К $ Link to comment Share on other sites More sharing options...
warezBG Posted February 6, 2009 Author Share Posted February 6, 2009 Последна нова цена : : 40 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 Кажи само към кой му е гаранцията, дали му имаш и опаковката. П.п. - С мен се чу днес по тел-а, само допълни тези детайли, че ме интересуват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kennyg Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 И мен ме интересува офертата ако колегата се откаже искам да го видя на живо как ще ми стои на ръката Link to comment Share on other sites More sharing options...
warezBG Posted February 7, 2009 Author Share Posted February 7, 2009 ПРОДАДЕН ! Съжелявам за всички желащи но едно момче направо дойде до нас и го купи ... да го ползва със здраве Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.