fNtc. Posted December 15, 2008 Share Posted December 15, 2008 Добър вечер. Значи последно време се зарибих да се мъча да свира на пиано и сега искам да ви питам каде мога да се запиша в рамките на Пловдив в някоя школа каква е таксата ,къде се намират школите ,по колко време се свири и сичко което знаете за школите по пияно Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted December 15, 2008 Share Posted December 15, 2008 ПиАно, а не пиЯно Link to comment Share on other sites More sharing options...
fNtc. Posted December 15, 2008 Author Share Posted December 15, 2008 ПиАно, а не пиЯно се тая тва беше малко офф ама карай Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted December 15, 2008 Share Posted December 15, 2008 Школа по пияно, всяка вечер в произволна кръчма Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted December 15, 2008 Share Posted December 15, 2008 Най-добре си намери преподавател, кажи му какво точно искаш и той ще ти каже какво да правиш. Полезно е и да знам на колко години си. Аз познавам много преподаватели от Музикалното, понеже и аз бачкам там, но не знам твоите цели какви са. Ако искаш да свириш разни песнички и популярни мелодийки не ти трябва кой знае колко добър преподавател, всеки, който що годе може да дрънчи на пиано може да ти помогне. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manolovplamen Posted December 16, 2008 Share Posted December 16, 2008 Добър вечер. Значи последно време се зарибих да се мъча да свира на пиано и сега искам да ви питам каде мога да се запиша в рамките на Пловдив в някоя школа каква е таксата ,къде се намират школите ,по колко време се свири и сичко което знаете за школите по пияно аз мога да ти помогна музикант съм имам си и пиано в нас ако искаш съвет пиши на ЛС!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.