Overdrive Posted December 14, 2008 Share Posted December 14, 2008 Компютърът е Compaq Deskpro SFF Дъно със i815 CPU - Pentium 3 1200MHz (Tualatin) RAM - 256Mb SDRAM Kingmax, двустранна HDD - 20Gb IBM 7200RPM DPTA-372050 Video - Riva TNT2 (вградено, но не е със shared memory, има чипове памет на дъното) CD 52x FDD LAN и SOUND - вградени, има front panel audio, както и вграден говорител (работи ако няма закачено нищо на изходите) Захранването е сменено - в кутията на оригиналното (които дефектират често)съм сложил електроника от 350W ATX. Цена 8070лв Със 9Gb Quantum 5400RPM - 60лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted December 18, 2008 Author Share Posted December 18, 2008 Крайна цена 70лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted December 19, 2008 Author Share Posted December 19, 2008 За 95лв компютъра+монитор Samsung SyncMaster 551s 15", ползван 1-2години вкъщи+оптична мишка и клавиатура A4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted December 28, 2008 Author Share Posted December 28, 2008 Възможно е компютъра да се продаде със Quantum 9Gb/5400RPM (Made in Japan) за 60лв В такъв случай цената с монитор, мишка и клавиатура е 80лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bulgaran Posted December 28, 2008 Share Posted December 28, 2008 Давам 25 лева за компа без HDD , RAM и CD-rom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted January 3, 2009 Author Share Posted January 3, 2009 Ако до няколко дена няма интерес ще се пусне на части, въпреки че не ми се иска, защото работи перфектно. Имайки в предвид, че Tualatin се намират трудно и хората искат 20лв за такъв Celeron (моя е чист Pentium) и едно ATX захранване е 10тина лв, а това съм си играл и да го модифицирам един ден не мога да ти дам тези неща за 25 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bulgaran Posted January 3, 2009 Share Posted January 3, 2009 Принципно ми трябва дъното,кутията с захранването и процесора,защото другите неща не се вписват в съвременната обстановка. Съгласи се че на 10 гиги диск не може да се направи една нормална инсталация на XP . (то става но все ще има проблеми с дисковото пространство,за 98 става,но аз няма да ползвам 98 а XP.) Както ти писах лично , сега се повтарям и тука в темата,мога да ти дам 40 лева за компа без HDD и CD-rom. Единственото заради което имам интерес от машинката е че тази има доста добър и силен вграден звук,понеже съм имал същите . Ще помоля да ми пишеш едно Л.С. ако не е така. Ако вградения звук не е това което съм описал по горе то губя интерес от машинката,защото няма да ми върши работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted January 3, 2009 Author Share Posted January 3, 2009 Звука е на ниво - вързал съм го към качествен лампов амп и звучи по-добре от 90% от вградените карти. Вградения говорител свири не по-зле от масовите малки колонки Какво е твоето XP, че заема 10GB не знам, защото на мен Server 2008 ми заема 6-7, а това което е качено на този компютър заема 2-3GB със необходимите програми - браузъри, плеъри и тн Все пак XP е от 2001ва, така че и то не се вписва във "съвременната обстановка". Този компютър съм го ползвал до скоро с 512 рам, 80 хард и Vista (да, сериозно говоря) и вистата вървеше съвсем нормално и стабилно половин година, така че няма какво да се притешняваш за вървенето на XP - на него му трябва 128 рам и пентиум 2ка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjCyPeRx Posted January 3, 2009 Share Posted January 3, 2009 тв аут нещо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bulgaran Posted January 3, 2009 Share Posted January 3, 2009 тв аут нещо? Този модел няма Tv-out .Също няма AGP slot на който да се бодне една карта с Tv-out. Има възможност да се сложи карта на обикновен PCI slot с Tv-out ,но като гледам тука в форума една такава карта втора ръка върви към 100-тина лева , та се обезсмисля варианта . Към продавача , Overdrive дал съм оферта ако има съгласие добре,ако ли не успех в продажбата. Определно нямам нерви да ползвам XP s 128 ram и P2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lz2ksl Posted January 4, 2009 Share Posted January 4, 2009 Имам същия и ми върши страхотна работа.Слагаш по голям хард и едно видео на pci с tvout/аз си намерих gforce4 mx440 за 50 лв. и работата заспива.Почти без пари идеален марков комп за интернет ,музика,филми и офисприложения при това с размерите на старо видео vhs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted January 4, 2009 Author Share Posted January 4, 2009 Проблема с липсата на тв аут го бях решил с 19ка diamontron - намират се перфектни по 30-40лв. За да не ми заключат модераторите темата заради постоянно ъпване ще помоля да се спестят излишни коментари. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted January 13, 2009 Author Share Posted January 13, 2009 Ще помоля модераторите да затворят темата. Дъното, кутията и захранването са продадени, другите неще ще ги пусна с още части, които не ми трябват в отделна тема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.