host Posted December 14, 2008 Share Posted December 14, 2008 Та видеото ми е 9600GT на NV имам си телевизорче ама не е HD, и си имам и безжична връзка към телевизрочето( с аудио и видео ).Обаче като дам clone на дисплея и ми пада максималната резолюция на LCD-то на 1024*768 - колкото е макс-а при CRT-то( TV ).Когато дам extend този проблем го няма, НО не знам как да си пускам бидейки на монитора приложения, които да се виждат само в продължението на дисплея в ляво, т.е. на телевизора?! Благодаря ви предварително за помоща. Link to comment Share on other sites More sharing options...
razr777 Posted December 14, 2008 Share Posted December 14, 2008 Значи промяната на резолюцията при клониране на монитора е абсолютно нормално, защото телевизора не може да възпроизведе толкова пиксели и картината се преоразмерява до такава, каквато и двата монитора/TV могат да възпроизвеждат ... аз лично съм свикнал с това За второто при "издължаването" на монитора и аз не знам как да стане пускането директно на втория монитор/ТВ, но вместо това като пусна приложението просто го местя на втория и то си отива на мястото - не е чак толкова сложно или да отнема време Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted December 14, 2008 Author Share Posted December 14, 2008 Ама просто го изместваш в ляво с мишката докато го махне от монитора и то си отива само на ТВ-то ли( осъразмерено )? Link to comment Share on other sites More sharing options...
razr777 Posted December 14, 2008 Share Posted December 14, 2008 Ама просто го изместваш в ляво с мишката докато го махне от монитора и то си отива само на ТВ-то ли( осъразмерено )? да просто го драгвам с мишката до втория монитор и то си застава там Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted December 14, 2008 Author Share Posted December 14, 2008 Голямо благодарско човек. Темата е за затриване. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.