Krastnik Posted March 17, 2007 Share Posted March 17, 2007 щото много лъжеш Не бе. То това е едно на ръка, че тая програма ми е намразила акаунта и каквото и да правя само ми пише, че лъжа. Добре, че с новия не е така и си играя спокойно и си трупам рейтинг. Както казах по-горе и когато не лъжеш пка те зануляват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted April 24, 2007 Author Share Posted April 24, 2007 при мен започна да ми го занулява при всяко логване в playchess.com ... а и нещо не мога да пиша на сисадмина, щото май не съм купил някоя от праграмите, ами ползвам само безплатния софтуер на сървъра им ... някакви идеи? направих си нов акаунт и пак същата работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krastnik Posted April 24, 2007 Share Posted April 24, 2007 Ами най-вероятно исакт да си купиш програмата или там нещо, не знам и аз. Искат да ти кажат за без пари толкоз според мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted May 23, 2007 Author Share Posted May 23, 2007 как става тоя номер, след като не използвам никакъв шахматен софтуер??? писна ми от тоя playchess.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krastnik Posted May 24, 2007 Share Posted May 24, 2007 Ами иа з се питам от около половин година как става тоя номер, ама не съм узнал още. Наистина много дразни ам ааз вече си свикнах. Най-интересното е че ми го изписва някой път когато губя и то не просто губя ами след детински грешки от моя страна и пак ми го изписва. Аз съм спрял да играя за рейтинг и си играя ей така за удоволствие с познати и това, че ми го пише това вече не ми пука особено. Зажалост май няма по-добър софтуер за онлине игра на шах иначе щях и да го зарежа този Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted May 29, 2007 Author Share Posted May 29, 2007 аз вече с единия акаунт (този, който може би за 20-и път ми показва, че съм ползвал непозовлен софртуер за помощ) не мога да влезна в основната зала, а освен това на Rating (Ctrl+E) не ми е активно. писах едно съобщение до sysadmin, но не знам дали го е получил. пише само че е изпратено, но вече 2 ден няма отговор. @Krastnik, ти случайно да си имал инсталиран някой от шахматните програми, които предлагат на страницата си - примерно fritz? .... защото аз съм слагал доста такива chess engine, а и са били кракнати, та си мисля че оттам идва цялата гяволия Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krastnik Posted May 29, 2007 Share Posted May 29, 2007 Имал съм и още имам една и си е ползвам. Ама не съм е използвал едновременно, когато играя онлайн и за това винаги съм се чудел защо ми изписва това съобщение, ама вече не ми пука особено. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted July 28, 2007 Author Share Posted July 28, 2007 предложете някакво място в интернет където да се играе шах, да е безплатно ... и да не е в уahoo или в playchess.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
puchi Posted July 29, 2007 Share Posted July 29, 2007 предложете някакво място в интернет където да се играе шах, да е безплатно ... и да не е в уahoo или в playchess.com Че какво му е на yahoo .. ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted July 29, 2007 Author Share Posted July 29, 2007 Че какво му е на yahoo .. ? просто java платформата не ми понася Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted September 27, 2007 Share Posted September 27, 2007 Някой играе ли във www.freechess.org? Да се ударим Сървъра е добър, дори чат-пат се завъртат големите из него... В момента "предават" на живо Световното... Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted September 27, 2007 Author Share Posted September 27, 2007 Някой играе ли във www.freechess.org? Да се ударим Сървъра е добър, дори чат-пат се завъртат големите из него... В момента "предават" на живо Световното... ся ще го проучим ... за това ли става въпрос - http://www.jinchess.com/ е, к'ви са тея глупости: The email - ******@***** - allows multiple email addresses.We are extremely sorry but after huge problems with people using free email-addresses, we have been forced to deny registrations using such email-addresses. Email addresses that are freely available from the web (such as Hotmail, Yahoo, and NetZero) are not allowed here in the automatic registration system с нито един от мейлите, които имам не става - gmail, yahoo, hotmail, abv .... ::edit:: ако ми кажеш как да се регистрирам там, може и да пробвам Link to comment Share on other sites More sharing options...
SS24 Posted October 1, 2007 Share Posted October 1, 2007 предложете някакво място в интернет където да се играе шах, да е безплатно ... и да не е в уahoo или в playchess.com pogo.com, но и там е с java, така че незнам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted October 9, 2007 Share Posted October 9, 2007 с нито един от мейлите, които имам не става - gmail, yahoo, hotmail, abv .... мдам... моя грешка, че не предупредих - за регистрация не приемат публични имейл акаунти. Което е много добре. Но пък не е нужно да се регистрираш - можеш да играеш като гост. Трябва ти само: http://www.tim-mann.org/xboard.html По-добрия клиент. инсталирай и разгледай... self-обяснително е. p.s. - за да влезеш с гост-акаунт използвай guest... Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted October 21, 2007 Author Share Posted October 21, 2007 мдам... моя грешка, че не предупредих - за регистрация не приемат публични имейл акаунти. Което е много добре. Но пък не е нужно да се регистрираш - можеш да играеш като гост. Трябва ти само: http://www.tim-mann.org/xboard.html По-добрия клиент. инсталирай и разгледай... self-обяснително е. p.s. - за да влезеш с гост-акаунт използвай guest... а като съм гост, има ли възможност да ми води някаква статистика за партиите, които съм изиграл? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted October 24, 2007 Share Posted October 24, 2007 Е не, естествено... всеки път като гост влизаш с различно име... как да се води статистика... нямаш ли познати с фирмени имейл адреси? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted October 25, 2007 Author Share Posted October 25, 2007 Е не, естествено... всеки път като гост влизаш с различно име... как да се води статистика... нямаш ли познати с фирмени имейл адреси? мда, оправих се с мейла. регнах се със същия nick както в този форум тук. довечера може да те преслушам интерфейса обаче не ме кефи. друго си е нещо, което прилича на fritz, hiarcs, junior Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted October 30, 2007 Share Posted October 30, 2007 Интерфейсът поразително прилича на Playchess.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted November 6, 2007 Share Posted November 6, 2007 А пробва ли xboard за Прозорец?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted June 3, 2008 Author Share Posted June 3, 2008 а бе, в playchess.com да не са спряли регистрациите? пробвам да се регистрирам, но ми казва, че е стигнал максимума потребители ... ама то може да е и защото аз прекалено мноо акаунти направих там, та ... някой друг да каже дали наистина може или не да се регне там Интерфейсът поразително прилича на Playchess.com това от картинката не е от въпросния board, а точно от playchess.com @ov3rm4n, има едно гадно почукване при всеки ход на тоя софт ... как се маха? (не става от sounds) оправих го Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.