Jump to content
BulForum.com

ШАХ

samkijot

Recommended Posts

щото много лъжеш :D

Не бе. То това е едно на ръка, че тая програма ми е намразила акаунта и каквото и да правя само ми пише, че лъжа. Добре, че с новия не е така и си играя спокойно и си трупам рейтинг.

Както казах по-горе и когато не лъжеш пка те зануляват.

• 1 month later...
  • Replies 94
  • Created
  • Last Reply

при мен започна да ми го занулява при всяко логване в playchess.com :huh: ... а и нещо не мога да пиша на сисадмина, щото май не съм купил някоя от праграмите, ами ползвам само безплатния софтуер на сървъра им ... някакви идеи?

направих си нов акаунт и пак същата работа :(

• 4 weeks later...

Ами иа з се питам от около половин година как става тоя номер, ама не съм узнал още. Наистина много дразни ам ааз вече си свикнах. Най-интересното е че ми го изписва някой път когато губя и то не просто губя ами след детински грешки от моя страна и пак ми го изписва. Аз съм спрял да играя за рейтинг и си играя ей така за удоволствие с познати и това, че ми го пише това вече не ми пука особено. Зажалост май няма по-добър софтуер за онлине игра на шах иначе щях и да го зарежа този :)

аз вече с единия акаунт (този, който може би за 20-и път ми показва, че съм ползвал непозовлен софртуер за помощ) не мога да влезна в основната зала, а освен това на Rating (Ctrl+E) не ми е активно. писах едно съобщение до sysadmin, но не знам дали го е получил. пише само че е изпратено, но вече 2 ден няма отговор.

@Krastnik, ти случайно да си имал инсталиран някой от шахматните програми, които предлагат на страницата си - примерно fritz? .... защото аз съм слагал доста такива chess engine, а и са били кракнати, та си мисля че оттам идва цялата гяволия

Имал съм и още имам една и си е ползвам. Ама не съм е използвал едновременно, когато играя онлайн и за това винаги съм се чудел защо ми изписва това съобщение, ама вече не ми пука особено.

• 1 month later...

предложете някакво място в интернет където да се играе шах, да е безплатно ... и да не е в уahoo или в playchess.com

предложете някакво място в интернет където да се играе шах, да е безплатно ... и да не е в уahoo или в playchess.com

Че какво му е на yahoo .. ? :confused

• 1 month later...

Някой играе ли във www.freechess.org? Да се ударим ;)

Сървъра е добър, дори чат-пат се завъртат големите из него... В момента "предават" на живо Световното...

Някой играе ли във www.freechess.org? Да се ударим ;)

Сървъра е добър, дори чат-пат се завъртат големите из него... В момента "предават" на живо Световното...

ся ще го проучим ...

за това ли става въпрос - http://www.jinchess.com/

е, к'ви са тея глупости:

The email - ******@***** - allows multiple email addresses.

We are extremely sorry but after huge problems with people using free email-addresses, we have been forced to deny registrations using such email-addresses.

Email addresses that are freely available from the web (such as Hotmail, Yahoo, and NetZero) are not allowed here in the automatic registration system

с нито един от мейлите, които имам не става - gmail, yahoo, hotmail, abv ....

::edit::

ако ми кажеш как да се регистрирам там, може и да пробвам

pogo.com, но и там е с java, така че незнам... :unsure:

с нито един от мейлите, които имам не става - gmail, yahoo, hotmail, abv ....

мдам... моя грешка, че не предупредих - за регистрация не приемат публични имейл акаунти. Което е много добре.

Но пък не е нужно да се регистрираш - можеш да играеш като гост. Трябва ти само:

http://www.tim-mann.org/xboard.html

По-добрия клиент.

инсталирай и разгледай... self-обяснително е.

p.s. - за да влезеш с гост-акаунт използвай guest...

• 2 weeks later...
мдам... моя грешка, че не предупредих - за регистрация не приемат публични имейл акаунти. Което е много добре.

Но пък не е нужно да се регистрираш - можеш да играеш като гост. Трябва ти само:

http://www.tim-mann.org/xboard.html

По-добрия клиент.

инсталирай и разгледай... self-обяснително е.

p.s. - за да влезеш с гост-акаунт използвай guest...

а като съм гост, има ли възможност да ми води някаква статистика за партиите, които съм изиграл?

Е не, естествено... всеки път като гост влизаш с различно име... как да се води статистика... нямаш ли познати с фирмени имейл адреси?

Е не, естествено... всеки път като гост влизаш с различно име... как да се води статистика... нямаш ли познати с фирмени имейл адреси?

мда, оправих се с мейла. регнах се със същия nick както в този форум тук.

довечера може да те преслушам ;)

интерфейса обаче не ме кефи. друго си е нещо, което прилича на fritz, hiarcs, junior ;)

rybka-fritz-book.jpg

• 6 months later...

а бе, в playchess.com да не са спряли регистрациите? пробвам да се регистрирам, но ми казва, че е стигнал максимума потребители ... ама то може да е и защото аз прекалено мноо акаунти направих там, та ... някой друг да каже дали наистина може или не да се регне там

Интерфейсът поразително прилича на Playchess.com :blink:

това от картинката не е от въпросния board, а точно от playchess.com ;)

@ov3rm4n, има едно гадно почукване при всеки ход на тоя софт ... как се маха? (не става от sounds) :unsure:

оправих го :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...