samkijot Posted October 13, 2006 Author Share Posted October 13, 2006 някой сложил ли си е новия hiarcs? нещо не мога да схвана как се задава нивото на трудност при различните игри. примерно на sparring изиграх няколко игри на harder .... е ми, много слабо играя тоя engine. да не би нещо да трябва да се промени, настрои ... супер елементарни ходове греши. просто имам чувството, че ми "позволява" да доведа играта до успешен за мен край. само на blitzkrig не мога да го бия, което е напълно нормално. btw преди съм играл на някои от предишните версии (не си спомням обаче fritz ли беше, hiarcs ли беше) и не можех да се докопам до реми, а тук ... смешна работа. нека някой който е по-запознат с тея chess engine-и да ме просветли ще съм му благодарен явно rated game ще да е ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krastnik Posted October 13, 2006 Share Posted October 13, 2006 Аз играя всеки ден по доволно количество партии почти всеки ден. Чак сега виждам за съществуването на тази тема. Играя на програмката на www.playchess.com и има хора от цял свят. Програмата е много добра с много възможности. Някой ако иска да с епробваме да пише. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted October 13, 2006 Author Share Posted October 13, 2006 Аз играя всеки ден по доволно количество партии почти всеки ден. Чак сега виждам за съществуването на тази тема. Играя на програмката на www.playchess.com и има хора от цял свят. Програмата е много добра с много възможности. Някой ако иска да с епробваме да пише. хм, гледам, че всички chess engine-и имат опция за игра в playchess.com .... чрез някоя от програмите (fritz, hiarcs etc) ли се играе или чрез джава хава, базирана на сайта? иначе когато "ме удари на шахматна вълна" и имам време, винаги съм готов за няколко партии ... сега видях, че трябвало да се тегли някакъв софт, за да играеш там а т'ва нещо как го "прескачаш" You have full access for 30 days. You can then purchase a serial number for one year or continue to play as guest for an unlimited time for free. btw на някой ако му се играе в момента, да свирка. аз по принцип съм свикнал да цъкам в yahoo-то ... но може да предложите и другаде Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted October 16, 2006 Author Share Posted October 16, 2006 нямам никакъв излишен трафик (download/upload), а в yahoo-то на другия винаги по-бавно му отчита времето. как стават тея хави ... май ще трябва да се примиря Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted October 17, 2006 Author Share Posted October 17, 2006 на някой ако му се играе, влизам в Social -> Badger Bridge .... nick - elin_ag преди в yahoo-то беше някаква java shit-ня, а сега е flash. аман :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted October 19, 2006 Author Share Posted October 19, 2006 Social -> Ant Hill nick - elin_ag now .... Alligator Tunnel Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted October 21, 2006 Author Share Posted October 21, 2006 Alligator Tunnel .... Amoeba Drop .... Ant Hill .... (12:48 h) Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted October 25, 2006 Author Share Posted October 25, 2006 полудял съм еййййй как така ще загубя партия след като не съм нито шах-мат, нито ми е изтекло времето ... к'ви са тея бъгове ли са, номера ли са .... луднал съм мислях си, че няма по-скапано нещо от тая java за onlinе игрите в yahoo-то, ама явсно съм бъркал. след като минаха на flash и тава видях - да загубя партия без видима причина :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted October 29, 2006 Author Share Posted October 29, 2006 ако на някой му се цъка, аз съм в Social -> Alligator Tunnel ..... в момента съм на 76 маса Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted October 29, 2006 Share Posted October 29, 2006 Аз съм навит Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted October 29, 2006 Author Share Posted October 29, 2006 btw другите 2, в които влизам са Amoeba Drop и Ant Hill, тъй като много често ме изхвърля от някоя стая Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted October 31, 2006 Author Share Posted October 31, 2006 как мога да накарам някой да се предаде на негова маса т.е. не мога да го изхвърля, след като играта не е на време? ... писна ми от такива тарикати а най-интересното е, че въпросният тарикат е българин ето и малко от диалога: elin_ag: you have only 2 moves to the end ....... elin_ag: ti da ne si bulgarin? taya sinia kruv bg ... bluebloodbg: da elin_ag: e, tazi shte ya prikluchvame li? bluebloodbg: ti otkude si? elin_ag: plovdiv .... (и започва някакъв чат, та след 3-4 реда му заявявам): elin_ag: chat li shte pravim? shtoto ne si padam po nego. vijdam, che igraesh i druga igra .. .... (мълчание) elin_ag: tazi tuk e na 2 hoda... ... (мълчание) bluebloodbg: oshte li si tuka bluebloodbg: az imam na razpolojenie tzyala nosh (дава заявка играта да не се брои) bluebloodbg: ako iskash cancel ako li ne nyama da prodylja (отказавам му нова заявка за отменяне на играта, която му отказвам) bluebloodbg: ili cancel ili nishto elin_ag: ? bluebloodbg: kvo? elin_ag: ami ti zagubi igrata bluebloodbg: e nyama nishto elin_ag: dostoino e da se predadesh, a ne da pravish tarikatski nomera bluebloodbg: sydba .. (ебати и наглеца) bluebloodbg: ako ti se chaka mojesh da spechelish utre elin_ag: ti levskar li si? bluebloodbg: da elin_ag: nyama poveche kakvo da kaja .... (мълчание) bluebloodbg: oshte li shte chakash? (още един request за да не се брои играта) bluebloodbg: igrata beshe moya ti me izlyga!!! elin_ag: jaluk si Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted November 3, 2006 Author Share Posted November 3, 2006 шшш, само аз ли ще си пиша в тая тема бре ако на някой му се цъка, в едната от 3-те стаи на Social почващи с буквата А съм Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krastnik Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 Винаги в лошо време ме хващаш. Иначе играя редовно иа з шах. И сега не мога, но от другата седмица ще гледам да те засека да поиграем малко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted November 6, 2006 Author Share Posted November 6, 2006 шахче-махче? айде, аз влизам в Social и пак в някоя от 3-те стаи почващи с А ще се намирам Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted November 10, 2006 Author Share Posted November 10, 2006 Аз играя всеки ден по доволно количество партии почти всеки ден. Чак сега виждам за съществуването на тази тема. Играя на програмката на www.playchess.com и има хора от цял свят. Програмата е много добра с много възможности. Някой ако иска да с епробваме да пише. значи аз изиграх няколко игри като guest (щото нямам cdkey) с hiarcs 10 там, но не мога да разбера дали като направя една партия с произволен противник (само така май може да се играе като guest), след нея мога да му предложа още една и т.нат. ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted November 14, 2006 Author Share Posted November 14, 2006 логнах се в playchess.com там съм pucky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krastnik Posted November 14, 2006 Share Posted November 14, 2006 логнах се в playchess.comтам съм pucky Аз съм там krastnik. Когато те засека ще те поканя, както и ти ако ме засечеш кани ме. Най-вече играя вечер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted November 20, 2006 Share Posted November 20, 2006 За да живне темата,ще кажа,че и аз играя редовно в playchess.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted December 23, 2006 Author Share Posted December 23, 2006 на който му се цъкат партийки .... playchess.com за тези, които не са играли там до сега .... софтуера инсталирате, регистрирате се и влизате в някоя стая .... примерно "главната" аз там съм Pucky Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted December 24, 2006 Share Posted December 24, 2006 В коя стая си? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted December 24, 2006 Author Share Posted December 24, 2006 В коя стая си? влизам в main playing hall Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted March 16, 2007 Author Share Posted March 16, 2007 ъъъъ, тук в playchess стана нещо странно - занули ми се акаунта. не съм ползвал chess engine за подсказване, за да стане. днес просто пуснах програмата, изиграх една игра и като си погледнах рейтинга, гледам - 1 игра, ранг "пешка", а бях направил сигурно над 300 игри (ранг "кон"). някой който играе от доста време вътре, има ли идея за причината. само при мен ли е или има някакъв общ проблем Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krastnik Posted March 16, 2007 Share Posted March 16, 2007 Ами не си само ти. На известно време зануляват така акоунтите. Не знам точно защо, но според мен е защото играем безплатно или нещо такова и след определения период зануляват> Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted March 16, 2007 Share Posted March 16, 2007 Ами не си само ти. На известно време зануляват така акоунтите. Не знам точно защо, но според мен е защото играем безплатно или нещо такова и след определения период зануляват> щото много лъжеш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.