Bamboocha Posted December 12, 2008 Share Posted December 12, 2008 Свалих си update на компа от сайта на Майкрософт и сега ми се появи едно Genuie Microsoft Software. Уолпейпъра ми изчезва всеки път когато си го сложа и постоянно в долния десен ъгъл ми стои надпис, че Windows-а ми не е лицензиран. Някой знае ли от къде да я изтрия тая програма или каквото е там??? Къде ли не опитвах и все не мога да го открия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 12, 2008 Share Posted December 12, 2008 http://zamunda.net/details.php?id=144668&hit=1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted December 13, 2008 Share Posted December 13, 2008 Мдааа... хванал си вирус Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bamboocha Posted December 13, 2008 Author Share Posted December 13, 2008 Не мога да се регистрирам в Замунда, защото лимита на сайта е достигнат. Не мога и да видя този линк. Ако това е някаква програма,кажете и ще си я сваля от другаде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 13, 2008 Share Posted December 13, 2008 Като гледам колко ти е ясна материята - по-добре занеси компютъра при някой който разбира да ти го оправи. Всяка компютърна фирма би ти свършила работа а най-добре там откъдето си го закупил. Носи малко кока кола да се почерпят и ще ти свършат работа за 15 мин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bamboocha Posted December 13, 2008 Author Share Posted December 13, 2008 Не се заяждам, ама не може от два поста да решаваш, колко съм навътре в материята. Казах, че не мога да отворя линка, защото нямам регистрация в сайта. Не мога да се регистрирам защото лимита за сайта е изчерпан. Незнам как да го обясня по-простичко. Кажете какво има в тоя линк в крайна сметка за да знам какво да правя. Благодаря! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted December 13, 2008 Share Posted December 13, 2008 Не мога да се регистрирам в Замунда, защото лимита на сайта е достигнат. Не мога и да видя този линк. Ако това е някаква програма,кажете и ще си я сваля от другаде.Линкът е към Windows Genuine Advantage Validation 1.8.32.0. В Гугъл излизат много резултати и линкове за теглене. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted December 13, 2008 Share Posted December 13, 2008 http://www.wikihow.com/Remove-Windows-Genu...e-Notifications Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 13, 2008 Share Posted December 13, 2008 Не се заяждам, ама не може от два поста да решаваш, колко съм навътре в материята. Казах, че не мога да отворя линка, защото нямам регистрация в сайта. Не мога да се регистрирам защото лимита за сайта е изчерпан. Незнам как да го обясня по-простичко. Кажете какво има в тоя линк в крайна сметка за да знам какво да правя. Благодаря! О не... още от първия въпрос ти скроих шапката, а това че нямаш регистрация в замунда просто ми изясни колко дълго/често ползваш компютри. Повярвай ми - най-добре е за теб да не се занимаваш с това а да го закараш на някой дето знае какво прави. Толкова ли ти се свиди кока колата? Или разкачането на кабелите не е по силите ти? http://www.wikihow.com/Remove-Windows-Genu...e-Notifications Защо объкваш младежа. Добре знаеш че излизат нови версии на въпросната защита почти всеки месец. Някои от старите методи не само НЯМА ДА ПОМОГНАТ ами тотално ще омажат компютъра така че даже няма да тръгне изобщо. Отново - човека даже не е чувал за това нито има достатъчно акъл да напише каквото трябва в гугъл, няма регистрация в замунда (демек съвсем отскоро се ровичка с компютри). Вероятно и в арена-та няма да има регистрация за да изтегли от там въпросната програмка. Продължавам да твърдя че най-лесното решаване на проблема е да докара някой който знае какво прави у тях или да закара компютъра при някой. Ако продължава да се инати искаш ли да вземем да се обазлагаме след колко дена ще има тема : "въпрос номер 2: компютъра не иска да тръгне - стига до някъде и дава грешка". Bamboocha, може и да съм по-краен в изказването си обаче оправянето на сегашния ти проблем е 15 мин няма и толкова, оправянето на замазан компютър вследствие на некадърно оправяне следвайки грешни инструкции е над 2 часа. Първото аз бих ти го оправил докато си изпия колата която ще ме почерпиш, за второто ще ти поискам по 25лв/час като продължителността зависи от това колко бърз ти е компютъра и какви неща ще трябва да се инсталират освен операционната система. Може да откараме и над 4 часа. Ти си избери какво искаш да направиш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted December 13, 2008 Share Posted December 13, 2008 Bamboocha, slushai djadomraz, che koleda idva da ne ostanesh bez podaryci Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted December 13, 2008 Share Posted December 13, 2008 Защо объкваш младежа. Добре знаеш че излизат нови версии на въпросната защита почти всеки месец. Някои от старите методи не само НЯМА ДА ПОМОГНАТ ами тотално ще омажат компютъра така че даже няма да тръгне изобщо. ... може би защото за последните 2 месеца сумати хора ми "пищат" за тоя genuine и след прилагането на въпросния метод са нямали ядове. а ти кога най-накрая ще спреш да спориш и да се заяждаш за толкова маловажни неща? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bamboocha Posted December 13, 2008 Author Share Posted December 13, 2008 Това че не ползвам замунда не значи че съм скаран с компютрите и рядко ги ползвам, просто уважавам повече арената Колкото до количката, нямаш проблем ще те черпя щом минаваш толкова тънко ама номера аз да си реша проблема. Най-лесно е да отида и някой друг да ми го оправи. Затова ако някой има др. предложения за поправка на този проблем да каже,ако не да се консултирам в други форуми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted December 13, 2008 Share Posted December 13, 2008 просто уважавам повече арената http://www.arenabg.com/details.php?id=66c6...56cbcaa914fa03b Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bamboocha Posted December 13, 2008 Author Share Posted December 13, 2008 Проблема е решен. Благодаря на Teddy-King, той си заслужи почерпката Може да затворите темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 13, 2008 Share Posted December 13, 2008 Това че не ползвам замунда не значи че съм скаран с компютрите и рядко ги ползвам, просто уважавам повече арената Колкото до количката, нямаш проблем ще те черпя щом минаваш толкова тънко ама номера аз да си реша проблема. Най-лесно е да отида и някой друг да ми го оправи. Затова ако някой има др. предложения за поправка на този проблем да каже,ако не да се консултирам в други форуми. Аз че съм задник на моменти е ясно, обаче кажи колко трудно беше да напишеш в арена-та "genuine" или друга комбинация от това което си виждал на съобщението и да се ориентираш сам? ... може би защото за последните 2 месеца сумати хора ми "пищат" за тоя genuine и след прилагането на въпросния метод са нямали ядове. Явно са били хора които могат да се оправят с компютъра. А съдейки по разни ключови моменти от писанията на Bamboocha това не му е силна страна Или просто го мързи да мисли и чака всичко наготово... а ти кога най-накрая ще спреш да спориш и да се заяждаш за толкова маловажни неща? А де... това е от недостиг на бира Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bamboocha Posted December 14, 2008 Author Share Posted December 14, 2008 Ейй тоя djdomraz е голям инат Ами не съм се сетил, не съм потърсил в арената. А и нали затова е форума, да си помагаме както можем. Благодаря още веднъж на всички. Моля затворете темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 14, 2008 Share Posted December 14, 2008 Не е въпроса в помагането а в мисленето. То ясно че да ти дадат отговора наготово е най-лесно обаче повечето пъти може да успееш да се оправиш за времето за което ще напишеш въпроса... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.