Viper Posted March 24, 2004 Share Posted March 24, 2004 Imah nqkakyv plugin deto kato si pusna nqkwo midi (neznam s vgraden tekst li kvo) i mi puska6e ot windowsa (XP) nqkvo prozor4e s teksta i dokato sviri melodiikata to mi pokazva teksta . Ta az cyknah da zatvorq prozor4eto i to mi napisa 4e ako iskam pak da vkliu4a tosi plugin da natisna... i natisnah OK oba4e nevidqh ot kade da si go vkliu4a toq plugin i sq nqma text Nakoi znae li ot kade se puska tozi plugin ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted March 24, 2004 Share Posted March 24, 2004 За кой плеър говориш? Ако е за Уинамп, даваш Ctrl+P, отиваш на Pplugins - Input, Nullsoft MIDI player, Properties, Display, най-долу има един чекбокс. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viper Posted March 24, 2004 Author Share Posted March 24, 2004 За кой плеър говориш?Ако е за Уинамп, даваш Ctrl+P, отиваш на Pplugins - Input, Nullsoft MIDI player, Properties, Display, най-долу има един чекбокс. mnoo mersi az si misleh 4e nqkade ot windowsa e ) A nqkoi znae li kade ima takiva programli za midi i ne za midi deto da pokazva teksta i po-vajnoto koeto e kade ima pesni s tekstove. (az imam samo Rolling Stones - satisfaction .mid s tekst ako nqkoi iska...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.