Jump to content
BulForum.com

Проблем с WiFi-USB адаптор и WiFi-PCI платка

Recommended Posts

Ами закупих си първо платка за дъното за безжицчен интернет но постоянно плющи сини екрани, после я върнах като я сметнах за дефктна и си взех адаптор за wi fi на usb но пак същата работа с малко подобрение в смисъл поне намери мрежата но пак сини екрани. Проблема може би е компютъра помагайте. Няма ли WiFi устройство компа работи без грешка.

PC

MB- Asus K8VX

CPU - Atlon 2800

ram - 512MB

VGA - Ati 9550

HDD- 80GB

.........

Виж сега - на синия екран излиза и информация кое е проблемното устройство както и информация горе-долу какво е станало.

Освен това казваш че като разкараш въпросната платка и проблема го няма. Аз почвам да си мисля че нещо платката или драйверите не са наред. Кажи поне платката каква е - марка, модел, едно друго...

О последен въпрос - става дума за настолен компютър. За чий х*й ти е такава карта? За да ти скопява интернета? Спокойно може да си прекараш кабел до настолния компютър така че да не пречи. Не разбирам защо искаш да си усложниш живота с администриране на рутери, гонене на проблеми с още 2 устройства и съответно занимаване кое аджеба го смущава и прочее. Ръгаш кабела и работи. За какво ти е тая безжична връзка на стационарен компютър? Бюрото ти е на колелца и си го местиш между 2 стаи може би?

Виж сега - на синия екран излиза и информация кое е проблемното устройство както и информация горе-долу какво е станало.

Освен това казваш че като разкараш въпросната платка и проблема го няма. Аз почвам да си мисля че нещо платката или драйверите не са наред. Кажи поне платката каква е - марка, модел, едно друго...

О последен въпрос - става дума за настолен компютър. За чий х*й ти е такава карта? За да ти скопява интернета? Спокойно може да си прекараш кабел до настолния компютър така че да не пречи. Не разбирам защо искаш да си усложниш живота с администриране на рутери, гонене на проблеми с още 2 устройства и съответно занимаване кое аджеба го смущава и прочее. Ръгаш кабела и работи. За какво ти е тая безжична връзка на стационарен компютър? Бюрото ти е на колелца и си го местиш между 2 стаи може би?

Зачетох се, но не пишеше от какво точно на синия екран. Чети внимателно - освен платката пробвах и такова устроиство на USB - ефект никакъв. PCI платката беше на ТP Link a USB устроиството е на Edimax. Мисля че проблема не е в тях маи. А всичко тва го правя да разкарам дългия 20м. и пречещ кабел все пак в 21 век сме стига с тия кабели :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...