radorec Posted December 10, 2008 Share Posted December 10, 2008 Здравейте! Купих си лаптоп Тошиба но на харда няма нищо даже и ДОС можете ли да ме посъветвате как да си инсталирам уиндоус защото с boot cd на уиндоус не става Ако може да ми обясните с fdisk какви дялове да създам. Тръгва ми единственно Caldera dr-dos но не разпознава си-ди то Мерси. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted December 10, 2008 Share Posted December 10, 2008 май трябваше да направиш така, че да интегрираш в boot cd-то драйвери за sata или да ги сложиш отделно Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiko_pld Posted December 13, 2008 Share Posted December 13, 2008 Тази информация би трябвало да ти помогне. ЦЪКНИ Link to comment Share on other sites More sharing options...
REDBiRD Posted December 14, 2008 Share Posted December 14, 2008 Здравейте! Купих си лаптоп Тошиба но на харда няма нищо даже и ДОСможете ли да ме посъветвате как да си инсталирам уиндоус защото с boot cd на уиндоус не става Ако може да ми обясните с fdisk какви дялове да създам. Тръгва ми единственно Caldera dr-dos но не разпознава си-ди то Мерси. Toshiba са едни от най-кадърно сглобените машини. Честито, и вярвай ми ще те надживее Има два начина да си инсталираш WindowsXP на този лаптоп: 1. В BIOS трябва да се укаже режима в който ще работи контролера. Виж снимката по-долу: В този случай не ти трябва никакво модифицирано инсталационно копие на операционната система, но ще загубиш малко производителност, защото твърдия диск ще работи като обикновен, т.е. като с АТА интерфейс. 2. Ще ти трябва копие на инсталационен диск с вградени SATA драйвери. Имай в предвид, че тези драйвери са различни за архитектурите на AMD и INTEL. Ако процесора ти е AMD... ще се поозориш докато си вградиш драйверите, ако си с Интел... си сваляш отнякъде готов диск. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.