ScumBag Posted December 9, 2008 Share Posted December 9, 2008 Здравейте, Продавам си видеокартата която е NVIDIA GeForce 7900 GS DDR3 (256 MB). Картата е в отлично състояние и работи безупречно.Също така има и остатъчна гаранция мисля , че повече от една година към Джара. Причината да продавам картата е че съм си купил по-хубава и тази ми е излишна. Цена: 100лв. За сериозни куповачи може и лек коментар. Картата се намира в Пловдив За контакти тук в темата , на Л.С. или на GSM: 0882 / 630-621 -->> Станимир Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScumBag Posted December 10, 2008 Author Share Posted December 10, 2008 Нова цена: 95лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScumBag Posted December 19, 2008 Author Share Posted December 19, 2008 Нова цена: 90лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted December 19, 2008 Share Posted December 19, 2008 Ако няма желаещи и си склонен да намалиш цената, мога да ти дам 70лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScumBag Posted December 19, 2008 Author Share Posted December 19, 2008 Разбира се че НЕ съм склонен да ти я продам за 70лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted December 19, 2008 Share Posted December 19, 2008 Защо да е естествено, при положение, че реалната цена на тази карта се движи точно около сумата, която ти предлагам. Не се заяждам, просто реакцията ти ме учуди. Все пак ако решиш друго, а аз още не съм намерил нещо подходящо - имай ме предвид. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 Почиствам темата, понеже достатъчно я оспамихте и хората започнаха да пускат рапорти. Не става дума за това кой - тарикат и кой - не...дадена е някаква цена, предложена е някаква оферта, която не е приета от продавача....от там нататък на който му изнася цената....хубаво, ако няма такъв - след време продавачът сам ще се принуди да редуцира сумата. Напомням, че дългите спорове в самите теми за продажби не се толерират...то бива някоя и друга забележка, но цели 15 поста....а и си имаме специална тема за тази цел. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScumBag Posted December 22, 2008 Author Share Posted December 22, 2008 Нова цена: 85лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bulgaran Posted December 22, 2008 Share Posted December 22, 2008 взимам я.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alienpro Posted December 24, 2008 Share Posted December 24, 2008 Картата е продадена, моля затворете темата: By ScumBag Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOONLIGHT Posted December 27, 2008 Share Posted December 27, 2008 За "Lekx" Здравей приятел...опитвам се да ти напиша Л.С. , но нещо не ми позволява. Питането ми е следното.. От няколко дни ми изчезна ника и не мога да си влизам с него и сега съм принуден да си напра нов , но си държа на стария да си получа отново... Стария ми ник е "ScumBag" и за това пиша в тази тема за да се види ,че още съществува... Като влезна в раздел"забравена парола" и си напиша ника ми казва , че този ник не същестува , което е странното ... Моля те да погледнеш и да ми кажеш какво е станало и как мога да си го върна... Благодаря предварително и също така моля да ме извените за това , че пиша в тази тема , но не намерих друг начин да се свържа с теб... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.