Jump to content
BulForum.com

Продавам Видеокарта

Recommended Posts

Здравейте,

Продавам си видеокартата която е NVIDIA GeForce 7900 GS DDR3 (256 MB).

Картата е в отлично състояние и работи безупречно.Също така има и остатъчна гаранция мисля , че повече от една година към Джара.

Причината да продавам картата е че съм си купил по-хубава и тази ми е излишна.

Цена: 100лв.

За сериозни куповачи може и лек коментар.

Картата се намира в Пловдив

За контакти тук в темата , на Л.С. или на GSM: 0882 / 630-621 -->> Станимир

• 2 weeks later...

Защо да е естествено, при положение, че реалната цена на тази карта се движи точно около сумата, която ти предлагам. Не се заяждам, просто реакцията ти ме учуди. Все пак ако решиш друго, а аз още не съм намерил нещо подходящо - имай ме предвид. :)

Почиствам темата, понеже достатъчно я оспамихте и хората започнаха да пускат рапорти.

Не става дума за това кой - тарикат и кой - не...дадена е някаква цена, предложена е някаква оферта, която не е приета от продавача....от там нататък на който му изнася цената....хубаво, ако няма такъв - след време продавачът сам ще се принуди да редуцира сумата.

Напомням, че дългите спорове в самите теми за продажби не се толерират...то бива някоя и друга забележка, но цели 15 поста....а и си имаме специална тема за тази цел.

За "Lekx"

Здравей приятел...опитвам се да ти напиша Л.С. , но нещо не ми позволява.

Питането ми е следното..

От няколко дни ми изчезна ника и не мога да си влизам с него и сега съм принуден да си напра нов , но си държа на стария да си получа отново...

Стария ми ник е "ScumBag" и за това пиша в тази тема за да се види ,че още съществува...

Като влезна в раздел"забравена парола" и си напиша ника ми казва , че този ник не същестува , което е странното ... Моля те да погледнеш и да ми кажеш какво е станало и как мога да си го върна...

Благодаря предварително и също така моля да ме извените за това , че пиша в тази тема , но не намерих друг начин да се свържа с теб...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...