Grosmaster Posted December 9, 2008 Share Posted December 9, 2008 Камерката е GENX 3.1МР съвсем обикновена. Съвсем новичка е, скоро ми е подариха, но е слабичка и не ми върши работа. Иначе снимките които прави са доста добри. Цената която и търся е 70лв. 40лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted December 13, 2008 Author Share Posted December 13, 2008 60лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bulgaran Posted December 14, 2008 Share Posted December 14, 2008 Има ли остатъчна гаранция и към кой е ? Бартери приемаш ли ? Може ли да ми пратиш снимки снимани с този фотоапарат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted December 15, 2008 Author Share Posted December 15, 2008 Има ли остатъчна гаранция и към кой е ?Бартери приемаш ли ? Може ли да ми пратиш снимки снимани с този фотоапарат? Камерата няма гаранция, понеже е от чужбина. Бартери приемам, зависи за какво? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted December 22, 2008 Author Share Posted December 22, 2008 Коледна промоция: 50лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bulgaran Posted December 22, 2008 Share Posted December 22, 2008 Според мен не ставаш за търговец , за какъвто се имаш и се биеш в гърдите. До сега да съм я отнесъл тая камера ако ми беше пратил една "простовата" снимка правена с това чудо на техниката. При реален интерес от моя страна продължаваш да сваляш от цената но снимка не пращаш..... Започвам да си мисля че наистина това снима по зле от Нокия 6230. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted December 22, 2008 Author Share Posted December 22, 2008 Според мен не ставаш за търговец , за какъвто се имаш и се биеш в гърдите.До сега да съм я отнесъл тая камера ако ми беше пратил една "простовата" снимка правена с това чудо на техниката. При реален интерес от моя страна продължаваш да сваляш от цената но снимка не пращаш..... Започвам да си мисля че наистина това снима по зле от Нокия 6230. Ти ако имаше реален интерес, нямаше да пишеш в темата, а щеше да ми пратиш на "PM" един мейл за да ти пратя снимка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted March 27, 2009 Author Share Posted March 27, 2009 40лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted May 27, 2009 Author Share Posted May 27, 2009 20лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiroffff Posted May 28, 2009 Share Posted May 28, 2009 Купувам камерата за 20лв. Но искам да видя снимка от нея първо. Пиши телефона си да се разберем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted May 28, 2009 Author Share Posted May 28, 2009 Купувам камерата за 20лв. Но искам да видя снимка от нея първо.Пиши телефона си да се разберем. Тая камера замина вече.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.