Jump to content
BulForum.com

Нова измама по телефона

AssassiN

Recommended Posts

Бая изгорели хора има с тая система ... !!! Уж международен разговор ... а излиза бая солена история ... неска даскалката по Български ни разправя как мъжа и изстинал с 500 леа ... само от 1 номер .. и едно звънене ! :)

Бая изгорели хора има с тая система ... !!! Уж международен разговор ... а излиза бая солена история ... неска даскалката по Български ни разправя как мъжа и изстинал с 500 леа ... само от 1 номер .. и едно звънене ! :)

Международен??? Някой ти клипва от номер дето даже не е български и ти тръгваш да връщаш обаждането? Колко малоумен трябва да си за да направиш подобно нещо? (нямам предвид конкретно теб, това "ти" е просто за човека на когото звънят)

Еммм не ставаше въпрос .. за стрелички ... а за проведен разговор ... :) ... Не знам ква им е системата на тия пичове .. ама ... бая мангизи правят.. :D

A колкото до тия ... дето се обаждат на семействата ни ... са бахти нещастните същества ... то харабийската могат да докарат удар на някой само заради стреса от чутото .. !!! И на баба ми са се обаждали ... да и ги говорят... ама то ... човек като си е неосъзнат .. всеки може да си го излъже ...

Еммм не ставаше въпрос .. за стрелички ... а за проведен разговор ... :) ... Не знам ква им е системата на тия пичове .. ама ... бая мангизи правят.. :D

Продължавам да не разбирам - обажда ти се някой от не-български номер, ти вдигаш и после плащаш за разговора?

До колкото разбрах ... !!! ... нали имаше някви опций за разговор .. за сметка на другата страна... мисля , че тва е може би начина ...

Да да. Само че тогава ти се обаждат и те питат дали приемаш като би трябвало също така да ти рязяснят колко ще ти струва на минута. И доколкото знам това става само само с домашни телефони.

• 2 weeks later...

Седа си аз влиза бащата силен , буен " Обличай се сестра ти е в 3-то районно направила е беля ! " . Хвърлям горнището на анцука и ми прещраква , че дори и да е станало нещо мирише откъм главата . Отивам в другата стая майката разтреперена , разревана , едвам говори по домашния "... да да адвокат Стефанов да добрее... " . И решавам , че тва неможе да е истина " Я ми дай телефона ало кой се обажда ?" Отсреща някой мъж се мъчи да реве " ...а направих беля хлъц хлъц ..." Викам аз на наще " А е тва не е сестрата !" и домашния се затвори . Почвам аз

-Успокой се бре жена тва не е сестрата дай ще я наберем по гсм

-Ма тя е задържана как по гсм?

-Спокойно

Набирам аз нейния гсм никой не го вдига .

-Ще набера шурето

-А не тя каза да не му звъним !

-Кой каза ?

-Ми като говорих с нея викам и да се обадя ли на мъжа ти и тя вика не не недей му звъни !

-Ооо работата е ясна .

Звъна на шурето вдига и става ясно , че всичко е наред и няма проблеми . Засъжаление адвокат Стефанов си в изключил телефона . Трябваше да си чукним среща с него но май няма да стане .

ИЗВОДА : Предупредето вашите близки да звънят първа на гсм да се уверят , че наистина е станало нещо ! Те и наще големи хора вече гонят 50-те но се вързаха като първолаци на фокусник !!! За майката по-вярвам , че ще се вържи лесно но и бащата покрай нея бая беше клъвнал . Предупреждавайте на всеки може да се случи !!!

Аз направо им се чудя на тия идиоти, защо поне не сменят името на адвоката....и на тъща ми се обади адвокат Стефанов....ама явно щото така и така върви и още има хора дето се вързват... ;)

По празниците много са се активизирали тия измамници, използващи някакъв мним 'адвокат Стефанов". Само вчера трима познати ми се оплакаха, че са звъняли. Една баба беше приготвила дори три бона да им дава вчера, пакетирани във вестник. Много наивни хора има и тези гадове се възползват от това. Бъдете нащрек и предупредете близките си. И уведомявайте полицията за всички подобни сигнали.

Трябва да ми вдигнат паметник пенсионерите , що пенсионери съм отървал в магазина да не се набутат с ваучери не е истина , като беше актуално почти всеки ден някоя баба идваше да взима за по 400-500лв ваучери ...... и всичко по познатата история.....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...