gecaaa Posted December 8, 2008 Share Posted December 8, 2008 За тази игра търсих теми и форуми на всякъде и накрая реших да направя една тук Историята на един Герои. Mount & Blade е екшън RPG от трето и първо лице. Сюжетът й е фокусиран върху мащабни средновековни битки. Играта е разработена от турската компания TaleWorlds Entertainment. Предварителната й версия впечатли геймъри от цял свят. Особено силно впечатление направиха сухопътните битки с конници. Mount & Blade предлага цяла карта от местности, сред които можете да се борите срещу разбойнически банди, да търгувате чрез отлично разработената икономична система или да станете главнокомандуващ на армия в борбата за надмощие на царството. Играта започва сложно за играча,без предизвестия. Предвижвайки се по картата,бъдете внимателни,наоколо е пълно със бандити,дезертьори и огромни отряди. Унищожавате княжества и превземате нови територии. Тук всеки,който я играе може да задава въпроси и да споделя мнението си за нея. Аз имам едно въпросче... Като взех един лорд като пленник никаде не мога да го продам,ако някой знае к'во да го права,моля,да пише Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barurumm Posted December 8, 2008 Share Posted December 8, 2008 За тази игра търсих теми и форуми на всякъде и накрая реших да направя една тук Историята на един Герои. Mount & Blade е екшън RPG от трето и първо лице. Сюжетът й е фокусиран върху мащабни средновековни битки. Играта е разработена от турската компания TaleWorlds Entertainment. Предварителната й версия впечатли геймъри от цял свят. Особено силно впечатление направиха сухопътните битки с конници. Mount & Blade предлага цяла карта от местности, сред които можете да се борите срещу разбойнически банди, да търгувате чрез отлично разработената икономична система или да станете главнокомандуващ на армия в борбата за надмощие на царството. Играта започва сложно за играча,без предизвестия. Предвижвайки се по картата,бъдете внимателни,наоколо е пълно със бандити,дезертьори и огромни отряди. Унищожавате княжества и превземате нови територии. Тук всеки,който я играе може да задава въпроси и да споделя мнението си за нея. Аз имам едно въпросче... Като взех един лорд като пленник никаде не мога,ако някой знае к'во да го права,моля,да пише Изчакваш и по някое време ти предлагат откуп за него Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 16, 2008 Share Posted December 16, 2008 Прегледах няколко видеота. Играта има интересен замисъл, но защо липсват кървищата и досега на оръжията с противника? Гледах видео как един конник с пика минава през пехотен войник и пиката му не помръдна! Сякаш мина през призрак. Tова е страшно глупаво и дразнещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gecaaa Posted December 17, 2008 Author Share Posted December 17, 2008 за пиката не знам,може играча да не я е владял толкова та не е минала през него , а кървищата се включват от конфигурациите и сигурно този,който я е играл не си ги е влючил Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 18, 2008 Share Posted December 18, 2008 Ами направо през средата на пехотния войник си мина пиката. Даже после се обърна конника и се видя как онзи пада на земята, но сякаш мина през въздуха в момента на "пробождането". И с мечовете е така и с останалите оръжия с които гледах филмчета. Също забелязах и "кървища" в едно от филмчетата. Сякаш имаше пръскало на върха на меча, което пръскаше червена боя в определен радиус и като минеше меча наблизо, коня на противника се оцветяваше с бледо червено там. Ужасно. Искам да има кървища. Да се усеща съприкосновението на меча в плът. Не само да ги гледам как падат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvilDemon Posted December 28, 2008 Share Posted December 28, 2008 Това е рпг, не е тирд пърсън. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 29, 2008 Share Posted December 29, 2008 Това е рпг, не е тирд пърсън. Това към кой беше адресирано? Ако е към мен, аз виждам, че е RPG. Никой не твърди, че е 3rd Person. То и WoW и Lineage и R.O.S.E са RPG-та, но оръжията имат съприкосновение с противника. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvilDemon Posted December 29, 2008 Share Posted December 29, 2008 Мисълта ми е, че е развит рпг елемента. Търд пърсъна е просто допълнение. Като искаш битки играй dynasty warriors. Знам много добре, че ме разбираш и не загрявам защо го правиш, от скука ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.