Botev1912 Posted October 15, 2005 Share Posted October 15, 2005 Щото съм на работа А ти кво праиш тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted October 15, 2005 Share Posted October 15, 2005 ... 'щото съм болен значи тая игра ще се тегли. 1:0! поведохме ай канариииииии!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted October 22, 2005 Share Posted October 22, 2005 а бе, изхвърлиха ме от един хеликоптер, хвърлиха ми едно M16 с 10 патрона, убих първата гадинка, скочих от един водопад .... ама долу само мен чакат, а няма муниции . к'во се прави в случая и накъде се ходи, 'щото нямам никакъв objective Link to comment Share on other sites More sharing options...
joch Posted October 22, 2005 Share Posted October 22, 2005 а бе, изхвърлиха ме от един хеликоптер, хвърлиха ми едно M16 с 10 патрона, убих първата гадинка, скочих от един водопад .... ама долу само мен чакат, а няма муниции . к'во се прави в случая и накъде се ходи, 'щото нямам никакъв objective Минаваш през водата(под водата) на това което е нещо като поток, като гледаш да не те забележат гадините, докато стигнеш дълбоко разширение, от там на дясно до един паднал хеликоптер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted October 22, 2005 Share Posted October 22, 2005 мерси, сега ще пробвам Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted August 3, 2006 Share Posted August 3, 2006 кое е playable cd на играта т.е. кое се зарежда, за да се подкара? п.п. знам, че има nocd крак, но ми е необходим плейващия диск Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDL1Ke Posted August 4, 2006 Share Posted August 4, 2006 Първият. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted September 5, 2007 Share Posted September 5, 2007 играта е пусната от близард за безплатно сваляне и така нататъка Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted September 11, 2007 Share Posted September 11, 2007 играта е пусната от близард за безплатно сваляне и така нататъка Не обиждай Blizzard, като ги бъркаш с комерсиалните Ubisoft Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 11, 2007 Share Posted September 11, 2007 Като сте събудили темата за тази изключително добра игра вижте: Официален Сайт Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 23, 2008 Share Posted January 23, 2008 Шшшш.. пичове аре някой да ме светне как се трепе гадният хеликоптер накрая на нивото Boat !?! Съдирам го от лабут,кво ли не му наливам ракети,гранати посирам картечаря с автомата и снайпера и пак не мре гадината мръсна ! Edit: Намерих му цаката ако някой спече на същото място да попита ще го светна ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpI7_FiRe Posted November 30, 2008 Share Posted November 30, 2008 хора някой знае ли как да си направя чиитовете защото по саитовете ми дава някво странно инфо и не знам какво да направя First off, move the DevMode.lua file to the main FarCry Directory overwritting other file. Now Start game by adding the '-devmode' parameter, in game - use the following hotkeys:... ЕДИТ: от Now Start.. нататък не мога да схвана.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.