Jump to content
BulForum.com

Far Cry

Dreamer

Recommended Posts

• Replies 111
  • Created
  • Last Reply

а бе, изхвърлиха ме от един хеликоптер, хвърлиха ми едно M16 с 10 патрона, убих първата гадинка, скочих от един водопад .... ама долу само мен чакат, а няма муниции :bgrin: . к'во се прави в случая и накъде се ходи, 'щото нямам никакъв objective :confused

а бе, изхвърлиха ме от един хеликоптер, хвърлиха ми едно M16 с 10 патрона, убих първата гадинка, скочих от един водопад .... ама долу само мен чакат, а няма муниции :bgrin: . к'во се прави в случая и накъде се ходи, 'щото нямам никакъв objective :confused

Минаваш през водата(под водата) на това което е нещо като поток, като гледаш да не те забележат гадините, докато стигнеш дълбоко разширение, от там на дясно до един паднал хеликоптер.

• 9 months later...

кое е playable cd на играта т.е. кое се зарежда, за да се подкара?

п.п. знам, че има nocd крак, но ми е необходим плейващия диск

• 1 year later...
  • 4 months later...

Шшшш.. пичове аре някой да ме светне как се трепе гадният хеликоптер накрая на нивото Boat !?! Съдирам го от лабут,кво ли не му наливам ракети,гранати посирам картечаря с автомата и снайпера и пак не мре гадината мръсна ! :angry1 :sayjin :confused

Edit: Намерих му цаката :D ако някой спече на същото място да попита ще го светна !

• 10 months later...

хора някой знае ли как да си направя чиитовете защото по саитовете ми дава някво странно инфо и не знам какво да направя :confused

First off, move the DevMode.lua file to the main FarCry Directory

overwritting other file.

Now Start game by adding the '-devmode' parameter, in game - use the

following hotkeys:...

ЕДИТ: от Now Start.. нататък не мога да схвана..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...