Jump to content
BulForum.com

Far Cry

Dreamer

Recommended Posts

Май няма друга тема за Far Cry, или поне search друго не намира. Някой ще ми каже ли как се слага този patch 1.1. Никъде не намерих crack за него. Гледам вие казвате, че оправял нещата. Я кажете как подкарахте играта с него.

A и още нещо. Знам, че има филмче тая игра, точно преди да почне single player-а. Ама на мен никакво филмче не ми пуска. Какво да правя?

• Replies 111
  • Created
  • Last Reply

Тази игра върви на MX карти защото просто не поддържат оромна част от ефектите. И много екстри просто не ги виждате, разликата е огромна, изобщо не можете да се насладите на графиката. Е все пак върви :-). Мога да кажа при мен как върви 5900XT и T-bred 2100+@2600+(2,07Ghz) 512 DDR Ами някои от настройките ми са Medium, други High, а на Water Quality и там за светлината са на Veri High, AA i AF са на low. Ами сече ми само първите няколко сецунди след като зареди нивото, и много рядко съвсем леко и кратко насичане в някои затворени помещения, но много рядко. Общо взето върви. С последните драйвери съм 6х с 56.х беше по-зле.

• 2 weeks later...

Az imam problem edinstveno kogato se poiavi niakakuv helikopter ili kogato se ka4a na niakakvo prevozno sredstvo(riadko) ne moga da razbera za6to i tova mnogo me drazni smeniah efekti, versii si4ko ama pak ni6to ako niakoi ima ideia da pomogne

CPU 1.7 GHZ, 512 MB DDR, Ati Radeon 9200 128 MB DDR

Mnogo 6te sum blagodaren!!!

• 1 month later...

Abe kva e taq igra na4i na zakriti prostranstva/v koraba-dotam stignah/ moga da q igraq ama na otkrito se nasira da mi nasi4a dosega samo edna igra mi e pravila takiva problemi i tova be6e battlefield ama mi kazaha 4e tq iska dosta ram.ina4e tyka kvito i nastroiki da napravq se nasi4a.na4i ma6inata mi e xp1700/256ram/geforce3 titan128mb mislq 4e e dostaty4na za niskite nastroiki na taq igra :angry: dali pak iska ram???-ama tyka vaob6te nqma tolkova botove navednyj o4akvam idei

---mod note:

...а ние очакваме да спазваш правилата на форума и да не дублираш теми...

Recommended

Supported OS: Windows 98SE/ME/2000/XP (only)

Processor: AMD Athlon 2400-3000+ or Pentium 4 2-3 GHz

RAM: 512-1024 MB

Video Card: 128 MB GeForce 4 128 MB to GeForce FX 5950; ATI Radeon 9500-9800 XT

Sound Card: Sound Blaster® Audigy® series

DirectX Version: DirectX 9.0b (included on disc)

DVD-ROM: 8x-16x DVD

Hard Drive Space: 4 GB

Multiplayer: Broadband with 64 Kbps upstream to play (512 Kbps upstream to host 8 players)

Tova sa preporuchitelnite iziskvaniq za da ti vurvi kato horata i smqtam che izobshto ne sa malki

Pichove ne znam ama az sym s XP2000, 512 DDR ram

Geforce 4 MX 440 128 DDR ram

i izigrah celija Farcry kato postepenno vdigah opciite

i pri vsichko na very high igrata ostana stabilna i njamah nikakvi problemi

ostanah mnogo iznenadan, no stana

moje bi naistina ne sym vidjal njakoi efekti no vsichk si minah normalno

P.S. Igrah versijata na 5 CD-ta, ne DVD rip-a

• 3 weeks later...

Pi4agi niakoi da pomogne spe6no e neska si instalirax igrata,i si4ko e bialo kato po4na v single ili muly probvax da instaliram niakoi patch ot wareza ama mi dava 4e sa invalid win32 aplication.

S ge force fx5900xt s nai novite draiveri.

Igrata e ludnica - mnogo mi haresa

Izigrah ja na edin dyh

Malko nad sredna trudnost - zor mi dade osobeno nakraja hahaha

Haresa mi sjujeta - chovek si misli che sled kato ubie onja iiiiiiidiot golemija shte svyrshi, no ....

Interesno mi e na viskoite trudnosti kak ste se spravili nakraja /koito se e spravil/

Az se izhitrih tam i s malko tarikatlyk im razgonih the family hihihihi

• 2 weeks later...

Pi4ove ka4ihq igrata bez problemi, razmenih exe-tata i trygna sy6to bez problemi

No ponqkoga kogato si iska kra6va i zabiva ma6inata. 4eren ekran ili se poqvqva windowsa. sy6toto mi pravi i Medal of Honor. Drugi irgi oba4e nqmat tozi poblem.samo tezi dvete. Instaliral sym posledni versii na videodrivera i Direct X-a. Ma6inata mi e Barton 2500+, 1Gb RAM, Radeon 9800SE

• 2 weeks later...

Да си кажа и аз мнението - играта беше много интересна и забавна преди да се появят нереланите същества който тряпят хора. Докато трешех хора изпитвах удоволствие от играта - а сега само някакви същестав който те гонат и ти шепат 2 "плесника" и те трепат :evil Играта колко е дълга - няам много голямо богатсво на оръжия доста е ограничено :D иначе е избарана доста игрицата и аз е играя на вери хайт и се играе прекарасно (1024х768). На места падат кадрите до 30 ама се ядва в повече места е около 50-60 което е достатъчно (знам че е друго 100-200ФПС ама с тая карта на такива разделителни екстри толкова). Я кажете колко са общо мисиите - аз сега съм в някакъв бункер (така се казва нивото). Доста прилика виждам с DooM 3 - това не ми харесва :D

Така...поствам тука да не откривам друга тема...начи хора свалих си я от вареза..нали тая на 5 диска щот друга не видях...и сичко си качвам а у..и краквам я..и пак ми вика че иска цд-ром... :( вкарвам 1 диск и пак ми вика тфа..ко да праа :confused

• 2 weeks later...
и пак ми вика че иска цд-ром...

Abe ti sigurno veche si ja pusnal ot 10.09 nasam, ama az snoshti imah malko vreme i si ja instalirah. Kopnah 2,3,4,5 disk v osnovnata direktoria na 1-ja(na HDD-to). Instalirah si ja bez problem, posle zamestih cracknatia farcry.exe v bin32 varhu originalnia i igrata zaspa. Naistina bila goljama ludnica. Dosta goljam realizam i super grafika. Da me izvinjavat fenovete na DOOM 3(v onia tamnici, koridori...), ama tuka taja napravo me razbi.... :punk Pusnal sam ja na 1280X1024 s vsichko na max + zaglajdania......ebati krasotata napravo sam ocharovan :wub: . I ne e chak tolkova tejka, kolkoto si misleh....mashinata mi poveche ja ozorva Thief 3 naprimer.....Igrata si e super....palna naslada :)

(P4 3.3Ghz (HT) / 2X512 DDR 400 (D.Ch.) / 2X160 Gb S-ATA Seagate / ATI 9800 Pro / Samsung 21" ...i mnogo dobro ozvuchavane :P )

Едит: bratmito, абе то ще върви ама мислех, че на висока резолюция и всичко на макс ще ми лагва....ама не....

I ne e chak tolkova tejka, kolkoto si misleh....mashinata mi poveche ja ozorva Thief 3 naprimer.....Igrata si e super....palna naslada :)

(P4 3.3Ghz (HT) / 2X512 DDR 400 (D.Ch.) / 2X160 Gb S-ATA Seagate / ATI 9800 Pro / Samsung 21" ...i mnogo dobro ozvuchavane :P )

Че ти на тази машина да не очакваше,че няма да ти върви добре ;)

• 3 months later...

Jurassic Park мод за Far Cry

Ето я и първата модификация за тази година. Тя ще ви позволи да преобразите външния вид на тропическия шутър Far Cry изцяло в стила на блокбъстъра "Джурасик парк". Засега тя все още се намира в алфа статус и съдържа: режимите за игра Free For All, Team DeathMatch и Capture The Egg, седем мултиплейър карти, две допълнителни оръжия и още едно превозно средство.

Сигорно ще има интрига и тук :)

Сайта кадето да е земете click here

Ако има местенце някой може да го качи в warez.ru и ако има време и да пише дали е интересен ;)

• 1 month later...

imam maluk problem s tazi igra.kato q pusna i cqlata rastitelnost+vodata mi gi pokazva svetlosini smenqm nastroikite i pak.kvo li ne opitah da ne bi da e ot video kartata.moita e Ge Force fx 5200.pls need help.

ve4e go opravih i az si instalirah versiq 1.1 i se opravi problema.

• 7 months later...
как ще се държи тази игра на athlon 1.8 GHz, 512 ram, radeon 9550ge/td ... 'щото 5 диска са бая :P

Би трябвало да ти бачка нормално.И то една игра не зависи колко е тежка от броя на дисковете. ;)

Би трябвало да ти бачка нормално.И то една игра не зависи колко е тежка от броя на дисковете. ;)

:lol: ... бая за сваляне, а не че ще ми "натоварят" машината (освен със заемане на място на диска) .... иначе 10x

Toва 1.8 2200+ ли е? Ако е така ще ти върви много добре на high

мда, AMD Athlon XP 2200+ пише ....

п.п. ти 'що не си на мача бе? :P язък за никнейма :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...