Jump to content
BulForum.com

Nqkoi da iska Qka elektronna muzika?

chochosan

Recommended Posts

• 3 weeks later...

mnogo dobre. A da znae nqkoi kade se namirat v net-a otdelni pesni, ne set-ove, naprimer ot charta na MOS? Interesuva me nai-novata, ne commesial-na muzika. abe t.e. vsi4ko olkolo House...

Ami az znaesh li kakvo pravq, durpam tzelite diskove, global underground seriite ne sa setove, te sa studiini mixove , neshto kato pesnite ot kontzerta, ama sa sus qko kachestvo i bez background publika, ta smukvam tzelite Albumi i sled tova gi tzepq sus mp3splitter i sled tova im namiram ID3 Tagovete s windows media layer 9... ave strashno mnogo muzika imam house i trance, ama nishto ne mi obqsnqvat kak da uploadvam , pisah im email s user/pass te mi vikat da sum pital kak da uploadvam... tupotiq

bafi, ami znaesh li kvo , nie napravo trqbva da si postnem edin playlist s kakvo imame , da si izberem i sled tova shte si burnnem tova koeto ni trqbva, taka stava li? Posle shte se razberem nqkude da se vidim i da razmenim cd-tata, che ako trugna da gi kachvam s toq upload 64kbps shte mi otneme prekaleno mnogo vreme... daj si emaila ili neshto ot sorta, moq go ima tuka.

• 1 year later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...