__smirnoff__ Posted March 24, 2004 Share Posted March 24, 2004 Има ли някой, който продава такъв кабел? Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted March 24, 2004 Share Posted March 24, 2004 Има ли някой, който продава такъв кабел? Moga da ti kaja kak da si go napravish sam Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted March 24, 2004 Author Share Posted March 24, 2004 ми не вярвам да мога сам да си го направя, вече пробхас с кабела от едно зарядно, ама нищо не стана Те верно че са различни, но нали все пак пробвах... на все пак козвай, може и да стане нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted March 24, 2004 Share Posted March 24, 2004 ми не вярвам да мога сам да си го направя, вече пробхас с кабела от едно зарядно, ама нищо не стана Те верно че са различни, но нали все пак пробвах...на все пак козвай, може и да стане нещо Siemens A/C/S/M/SL 2x,3x,4x 1 masa 2 masa 3 +Vcc (Charg. voltage) 4 free 5 Tx 6 Rx 7 free 8 masa hands free 9 mic 10 temp batery 11 free 12 speaker shema na samia kabel .USPEH Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted March 24, 2004 Author Share Posted March 24, 2004 уф ще излъжа ако кажа че това ми говори нещо все пак имам познати от тета та 6те им дам схемата да вида кво може да се направи по въпроса все пак би ли ми казал какви части ще ми трябват за да сглобя подобно нещо и откъде да намеря тези части? Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted March 24, 2004 Share Posted March 24, 2004 уф ще излъжа ако кажа че това ми говори нещо все пак имам познати от тета та 6те им дам схемата да вида кво може да се направи по въпроса все пак би ли ми казал какви части ще ми трябват за да сглобя подобно нещо и откъде да намеря тези части? Покажи им схемата. Ще разберат какво им трябва Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted March 24, 2004 Share Posted March 24, 2004 аз имам такъв кабел. 15 лв? Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted March 24, 2004 Share Posted March 24, 2004 Покажи им схемата. Ще разберат какво им трябва Много си прав даже. __smirnoff__ та на кои от тет-а ша се обадиш? Я по-добре си зимаи готов щот нит на мен нит на Сакето ша му се занимава, а пък Атанас и да иска не може Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted March 25, 2004 Author Share Posted March 25, 2004 аз имам такъв кабел.15 лв? през усб ли е щото в халите има един за 12 лева ама не е за усб а за някъв друг порт Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted March 25, 2004 Author Share Posted March 25, 2004 Много си прав даже. __smirnoff__ та на кои от тет-а ша се обадиш? Я по-добре си зимаи готов щот нит на мен нит на Сакето ша му се занимава, а пък Атанас и да иска не може чефо, лесов, гибона, велиана, татяна, любо, модев, сливата, бозата, аирана, бирата и още други ама не се сещам сега Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted March 25, 2004 Share Posted March 25, 2004 през усб ли е щото в халите има един за 12 лева ама не е за усб а за някъв друг порт Най вероятно е да е RS232 (com port) .....крушата,аиряна,мастиката,водката,капи портокал... или които и да е там ще ти го събере за 15минути ...Все пак говорим за една ИС и 5-6 допълнителни елемента Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted March 25, 2004 Author Share Posted March 25, 2004 ami да май точно ком порт беше. ще го покажа на някой приятел и ще почерпа после като стане Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted March 25, 2004 Share Posted March 25, 2004 през усб ли е щото в халите има един за 12 лева ама не е за усб а за някъв друг порт да, com port е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted March 25, 2004 Share Posted March 25, 2004 Най вероятно е да е RS232 (com port) .....крушата,аиряна,мастиката,водката,капи портокал... или които и да е там ще ти го събере за 15минути ...Все пак говорим за една ИС и 5-6 допълнителни елемента Крушата, аиряна, мастиката, водката,капи портокала... ги познавам много по-добре от __smirnoff__ и никой от тях няма да може да го направи освен аз и сакето, но нй нещем П.С. __smitnoff__ стига си се циганил за 3-4лв, впетък нема да ядеш шкембе чорба с бира и си готов Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sake Posted March 25, 2004 Share Posted March 25, 2004 awe Ivo sq kvo ma zanimavash s gluposti vmesto da mislq vyrhu nqkoi usilvatel ti mi davash taq prostotiq Vzemi si 15 lv i ne se pravi na dupe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted March 25, 2004 Author Share Posted March 25, 2004 samkijot ако си навит на 9-10 лева го взимам edit: neska si vurvqh po kapitan rai4o i vidqh budka za gsm aksesoari. Tam kabel e 10 lv nov taka 4e se otkazvam ot pokupkata, osven ako ima predlojenie za po-malko pari Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.