ggone Posted December 7, 2008 Share Posted December 7, 2008 Kaртата е ЗАКУПЕНА. Сега търся USB кабел. Ето как изглежда: Цената я определяте вие. контакти тук или скайп benzinoslav_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
lHaNNiBaLl Posted December 7, 2008 Share Posted December 7, 2008 във Техностар я има на промоция 9.90 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted December 8, 2008 Share Posted December 8, 2008 А в ЕРА-та 1Gb за 7.92лв., а 2Gb за 9.50лв. - http://www.erabg.com/products/view/category/40/page/1/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
maks Posted December 8, 2008 Share Posted December 8, 2008 Ами това е.Цената я определяте вие. контакти тук или скайп benzinoslav_ APАCER 1 GB с адаптер, неразпечатана - 5 лева за теб , да ти свърши работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ggone Posted December 8, 2008 Author Share Posted December 8, 2008 Благодаря за предложенията, но бях поръчал вече на един приятел да провери в Ера-та и той направо ми е купил. За да не пускам нова тема купувам и USB кабел като този: В Ера продавали, но нямали на склад... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rumbata Posted December 8, 2008 Share Posted December 8, 2008 Благодаря за предложенията, но бях поръчал вече на един приятел да провери в Ера-та и той направо ми е купил. За да не пускам нова тема купувам и USB кабел като този: В Ера продавали, но нямали на склад... имам такъв кабел, ползвах го само за проба да включа цифров апарат директно към монитора, вече не ми трябва цена - 5лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
waren Posted December 8, 2008 Share Posted December 8, 2008 Имам такъв кабел usb-> mini usb, за 3 лв ти го давам почти не е ползван Link to comment Share on other sites More sharing options...
ggone Posted December 8, 2008 Author Share Posted December 8, 2008 waren имаш ЛС. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ggone Posted December 8, 2008 Author Share Posted December 8, 2008 И кабелът е ЗАКУПЕН. Затворете темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.