mIRCata Posted December 12, 2008 Share Posted December 12, 2008 и на wrzru.com е добавена коледна картинка. Харесва ми. Сега ще проверя и тракера Ехааа. И там има Мноо яко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 12, 2008 Share Posted December 12, 2008 Благодарение на Lil_Stenly логото е готово и довечера ще бъде сложено. с това FROSTY! ще е в пълния си блясък. Специални благодарности за помощта на Стенли Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted December 12, 2008 Author Share Posted December 12, 2008 Благодаря (още веднъж го казвам) и няма защо , аз предложих да помогна ... можеше по-добре да направя "brush" за звездички , все още мисля , че е леко назъбен , обаче не се сещам как да го променя в момента . Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted December 12, 2008 Share Posted December 12, 2008 Благодарение на Lil_Stenly логото е готово и довечера ще бъде сложено. с това FROSTY! ще е в пълния си блясък. Специални благодарности за помощта на Стенли От това само мога да предположа, че сте дали анимираното лого от оригиалния скин на фрости, в което да се напише булфорум ако пък и си му върнете оригиналната ширина, да си се вижда с рамчица и фон наоколо ще си стане баш фрости скин Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted December 12, 2008 Share Posted December 12, 2008 Имаш в предвид нещо такова, може би? lmao скина много радва наистина добре че се зачетох тука иначе нямаше да забележа Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 12, 2008 Share Posted December 12, 2008 От това само мога да предположа, че сте дали анимираното лого от оригиалния скин на фрости, в което да се напише булфорум ако пък и си му върнете оригиналната ширина, да си се вижда с рамчица и фон наоколо ще си стане баш фрости скин Логото е много добро, ще видите. Рамката обаче сигурно няма да се сложи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted December 13, 2008 Share Posted December 13, 2008 Я, сложили сте един Снежко в логото Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted December 13, 2008 Share Posted December 13, 2008 Смени си скиновете на форума и ще видиш. Извинете невежеството ми, но как трябва да стане това?! Разходих се по всички настройки на профила и пак нищо не намерих... Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted December 13, 2008 Share Posted December 13, 2008 Погледни най-долу вляво. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted December 13, 2008 Share Posted December 13, 2008 Погледни най-долу вляво. А, да! Мерси много! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted December 14, 2008 Author Share Posted December 14, 2008 Трябваше да ми дадете цялото лого , за да подменя всички звездички , да са еднакви , защото сега ако се вгледаш има голяма разлика ... поне щеше да изглежда както трябва според мен . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 14, 2008 Share Posted December 14, 2008 Трябваше да ми дадете цялото лого , за да подменя всички звездички , да са еднакви , защото сега ако се вгледаш има голяма разлика ... поне щеше да изглежда както трябва според мен . Ама само ако се вгледаш...което обикновено не става...бомба си е. Всъщност...погледнати под микроскоп самите снежинки също имат най-различни форми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted December 14, 2008 Share Posted December 14, 2008 Йееее! Весело е! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted December 14, 2008 Share Posted December 14, 2008 Следното оплакване: Защо когато съм в дадена тема или раздел и дам BACK не ме връща. Трябва да цъкна 6-7... пъти и евентуално тогава да ме върне. Сега пробвах другите скинове, там си работи нормално! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shalome Posted December 14, 2008 Share Posted December 14, 2008 Следното оплакване:Защо когато съм в дадена тема или раздел и дам BACK не ме връща. Трябва да цъкна 6-7... пъти и евентуално тогава да ме върне. Сега пробвах другите скинове, там си работи нормално! BACK - a ти е инат Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanara Posted December 14, 2008 Share Posted December 14, 2008 Евала на всички, които са се трудили над новият скин на форума Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted December 14, 2008 Share Posted December 14, 2008 Много е хубаво!Браво! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted December 14, 2008 Share Posted December 14, 2008 Много приятно ме изненада. Супер! Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted December 14, 2008 Share Posted December 14, 2008 добре е.имаше нужда от освежаване Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gyumishev Posted December 14, 2008 Share Posted December 14, 2008 Браво!!!! Много е хубаво! Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted December 14, 2008 Share Posted December 14, 2008 Следното оплакване:Защо когато съм в дадена тема или раздел и дам BACK не ме връща. Трябва да цъкна 6-7... пъти и евентуално тогава да ме върне. Сега пробвах другите скинове, там си работи нормално! И аз имам същия проблем Скина е супер,браво Link to comment Share on other sites More sharing options...
T.N.T. DYNAMITE Posted December 14, 2008 Share Posted December 14, 2008 много добро оформление браво ОДОБРЯВАМ ГО ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GS_Mitaka Posted December 14, 2008 Share Posted December 14, 2008 Страхотно е, браво! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted December 14, 2008 Share Posted December 14, 2008 Много добре , ама мисля че е хубаво да шибнете и мотото на тоя форум : *Когато мъжете говорят , дори и жените мълчат* аз поне съм виждал по случайност само 3 или 4 женски индивида тук и те даже не се обаждат често Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted December 14, 2008 Share Posted December 14, 2008 Въй кво направихте бе? Една шапка на логото стигаше.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.