RaptoR Posted December 11, 2008 Share Posted December 11, 2008 Иво без едно елементарно "благодаря" нищо не идва... Никой не е казал, че критиката е забранена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted December 11, 2008 Share Posted December 11, 2008 БЛАГОДАРЯ на целия екип за празничното настроение, което внесоха във форума ни!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veli Posted December 11, 2008 Share Posted December 11, 2008 Цветово се разминават, но не дразни много....иначе frosty е трепач...имам чувството, че ще се отчупи някоя висулка отгоре. Сега ако можеше и онова "25-th", долу (за рождените дни) да показва в реално време текущата дата, направо щях да съм удовлетворен на 100%. Принципно може, обаче някой да ми прати само фона на тази картинка: http://www.bulforum.com/style_images/frosty23/calen.gif Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted December 11, 2008 Share Posted December 11, 2008 Заповядай http://i35.tinypic.com/126b909.gif Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veli Posted December 11, 2008 Share Posted December 11, 2008 Заедно с листа от календара със снежинките. Просто без цифрите и без месеца евентуално. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted December 11, 2008 Share Posted December 11, 2008 БЛАГОДАРЯ на целия екип за празничното настроение, което внесоха във форума ни!!! Насила хубост не става Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted December 11, 2008 Share Posted December 11, 2008 http://tinypic.com/view.php?pic=2nkjr4y&s=4 Мисля, че добре стана , дано ти свърши работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 11, 2008 Share Posted December 11, 2008 Има ли желаещи да се включат в работата по логото? Става въпрос за моделиране на един ГИФ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 11, 2008 Share Posted December 11, 2008 Принципно може, обаче някой да ми прати само фона на тази картинка... Вели, това го предложих само на майтап, а ти се впрегна да го осъществяваш... Добре ще е да го има, но съвсем не е задължително, а и датата 25-ти си е достатъчно емблематична. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted December 11, 2008 Author Share Posted December 11, 2008 Има ли желаещи да се включат в работата по логото? Става въпрос за моделиране на един ГИФ На миналата страница съм дал icq , а и в профила имам всички контакти ... ако още търсите хора може да ми кажеш къде да се логна за да се разберем . Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 11, 2008 Share Posted December 11, 2008 Ти 'арно си дал ICQ, само дето няма кой да отговори Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted December 11, 2008 Share Posted December 11, 2008 Видене мен що ма пропускаш ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted December 11, 2008 Share Posted December 11, 2008 Набързо за идеята. Един надпис, още един под него с преливка, 2 снежинки и един снежен човек: Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 11, 2008 Share Posted December 11, 2008 Видене мен що ма пропускаш ? Ако имаш контакт със Стенли пиши му - той вече работи по въпроса - съчетайте усилията си ICQ-то му е 491921274 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted December 11, 2008 Share Posted December 11, 2008 За съжаление icq не ползвам, но карай, друг път Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veli Posted December 11, 2008 Share Posted December 11, 2008 Набързо за идеята. Един надпис, още един под него с преливка, 2 снежинки и един снежен човек: Сложих го на първия скин. Много е симпатично. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted December 11, 2008 Author Share Posted December 11, 2008 За съжаление icq не ползвам, но карай, друг път Влизаш ми в профила и гледаш контактите , избираш си нещо , което го имаш ти , после ми пишеш да се съветвам с теб ... раптора е зает в момента . Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 11, 2008 Share Posted December 11, 2008 На poznai е най-хубаво. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted December 12, 2008 Author Share Posted December 12, 2008 Аз свърших работата вече , обаче нямаше с кой да се съветвам ... утре ще го пратя . Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 12, 2008 Share Posted December 12, 2008 Сложих го на първия скин. Много е симпатично. На poznai е най-хубаво. Мда. Красиво е. Ама на Познаи форумите на Инвижън са му тръпка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaToNik Posted December 12, 2008 Share Posted December 12, 2008 Гледам гледам и се убеждавам, че някои колеги бяха прави, че я има, я няма 10-на юзъри тук, които заслужават нови скинове... Затова и повече нищо няма да пиша по въпроса... Видяли сте, че FROSTY! е вече активен - стига ви толкова. Друг е въпроса, че един не каза едно "благодаря за труда" без да измрънка нещо си. Затова Форума няма да има скинове, няма да има нови смайлита и прочее. Аз също съм доволна от новостите тук и изказвам благодарности, но, Видене, това което казваш не е справедливо. Някой насила ли ви е накарал? Освен това щом има пусната тема за дискусия, това не пречи всеки да дава мнение, а от вас естествено зависи дали ще му обърнете внимание или не. Освен това повечето потребители тук дори не знаят какво готвите и кой го обработва... Аз вече съм с FROSTY! Коледа идва...и е толкова хубавоо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 12, 2008 Share Posted December 12, 2008 Някой насила ли ви е накарал? Самата "умност" на това изречение ме кара да оставя целия пасаж без коментар... "Логиката" в него е умопомрачителна. ---------------------- По темата - Стенли вече е почти готов с обработката, за която го помолих. Очаквам да ми изпрати резултата днес Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted December 12, 2008 Share Posted December 12, 2008 E, благодаря за новия скин. Много добра работа! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted December 12, 2008 Share Posted December 12, 2008 Трябва ли да направя нещо, за да се видят тези неща, които ги готвите, защото засега не виждам промени. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted December 12, 2008 Share Posted December 12, 2008 Смени си скиновете на форума и ще видиш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.