jorob Posted December 7, 2008 Share Posted December 7, 2008 Здравейта това ми е любимия торент сайт и скоро се преместига да живея в софия и си прекарах инет и когато се опитах да се логна в сайта не ми дава. Иска ми юзър и пасс и като ги въведа и натисна ентера ме връща пак на същата страница в която да си въведа юзъра и пасса и не ми пише нищо нито, че ми е грешна паролата или юзъра нито нищо все едно не съм вавеждал нищи и немога да се логна. Регистрирах нов юзър и пак същатата работа. Моля помогнете защото "болен лягам". Благодаря предварително@ Link to comment Share on other sites More sharing options...
slimmena Posted December 7, 2008 Share Posted December 7, 2008 Трябва кукитата да са ти позволени за да се регистрираш или логнеш в сайта Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shmi Posted December 10, 2008 Share Posted December 10, 2008 Аз и без да съм се местил никъде не мога да се логна... edit: Оправи се след reset. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.