Jump to content
BulForum.com

World of WarCraft Beta

THE_RAVEN

Recommended Posts

• Replies 98
  • Created
  • Last Reply

ne igraq tft 6oto nemoga da si otkradna cd key i sam malko invalid sas ne-original4etata..(ne moga da si q update :( 10 4oveka mi obqsnqvat i pak....)

otnosno $$$...vav BG standarta na jivot ne ni pozvolqva takiva ne6ta .....ako blizz pomislqt malko i za BEDNITE strani...primerno za Ger da e 20 $ ....za USA 20$ za BG,Gurciq i taka natatuk 1-6$...ina4e hem slow net hem mn parici :lol:

Игри: Смъртта в World Of Warcraft

Posted on 17.04.2004 21:56:03 by datacore

На страницата на Blizzard се появи информация за наказанието при смърт в WoW. Когато умрете се превръщате в дух, като се "появявате" на най-близкото гробище до вас. В призрачната си форма имате няколко възможности. Подробности вижте на страницата на смъртта.

Това не го бях чувал :) .

Абе някой може ли да ми каже от каде да си сваля "wowclient.exe" файла за тази beta2 версия на играта че нещо не мога да я подкарам

Според форума на дата.бг играта се инсталира по следния начин:

Правиш нов файл с Notepad в директорята на играта,пишеш username и пароло на различни редове,save-ваш файла като wow.ses и като тип All files(не .Dxt file !)

Правиш нова папка с име /WTF в директорята на играта,правиш нов файл с Notepad и пишеш в него

save-ваш файла с име autoexec.wtf с тип All files а не .txt file

Влизаш в играта благодарение на shortucta на Desktopa.

Ако ти казва "Authentification failed" смени си паролата и username-а в wow.ses

Dobre de az go pravq vsi4ko kakto go pi6e i kato se opitam da se connectvam mi pi6e UNABLE TO CONNECT TO REALMLIST SERVER.Nqkoi moje li da mi kaje za kvo stava taka? :confused

10x predvaritelno

)

• 5 weeks later...

Цяла игра ли е? Или не е излезнала? Просто не съм на ясно :)

2 гб? Малии :)

Големи ли са й изискванията?

Znachi tazi versiq e Beta versiq na World Of Warcraft. V tozi server ima vsichko. Az igraq na AMD Athlon XP 1800+, GeForce Fx5200 128 MB 128bit, 256 DDR i nqmam problemi. Problema e che sega vse oshte dosta chesto spirat tozi server i igrata ne e mnogo postoqnna. No ima kakvo da se vidi tam.

iskahme s edin priatel da poigraem na custom game w headoffa no nito az mu wigdam igrata koiato e naprail nito toi kogato az naprawia.I dwamata imame real ip.Interesno 4e az wigdam drugite igri i toi su6to.Izklu4wame faerlolite i pak su6toto.niakoi imal li e podoben problem

—mod note:

···› topic merged

Use atb_search.gif Search

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...