Jump to content
BulForum.com

World of WarCraft Beta

THE_RAVEN

Recommended Posts

• Replies 98
  • Created
  • Last Reply
aaaa haahahahahahahahahhaahah ako ne si oficialen beta tester moje6 samo da sedi6 v servera i da si razglejda6 geroq ni6to drugo... btw ako tolkooooooova mnogo ti se igrai predi da izlqzla oficialnata i sled kat v momenta ima 500k bugove mi kaji moga da ti namera pass za tester pavel4o

oooo ako ne te zatrodnqva davai pas i acc da se rascepvam,mnogo ama mnogo 6a sam ti blagodaren :D

1-vo .. pravi ste 4e sam insomniq i zeerax imat keys ama ne za6tot sa fenove ami za6tot sa pokaneni... i az bqh pokanen za beta tester na d2 1.10.. taka 4e vseki moje da stani takuw stiga da ima vrazki na pravilnoto mqsto.. :))

2-ro key generator ako se ne laja ve4e ima taka 4e moje da sedite v bg servera i da si lafite s drugite...

Emi 6te ima.....6te ima Team ot hora vav blizzard deto 6a praat postoqnno novi quests(6oto kato e izvar6en edin quest ot 1 4ovek(grupa) toi ve4e 6te e izklu4en(nqma da go ima 6oto nqma da gi ima gadovete / items deto ti treat)) taka 4e postoqnno trea da se praat novi quests...

Mn QKO :D

moga da wi uverq 4e ako v BG servera sa tezi koit se zanimavat s poddujkata na seervera moje i da se igrai sravnitelno dovolno v headoffa ili ne6to takoa...a otnostno pla6taneto predpolagam 4e po golemite zali 6te si vzemat licenz... i nqkoi pederas4eta kato men 6te otkradnat key-ovete :) taka 4e o6te ni6to ne se znai!

btw dragon_slayer ti igrai6 li tft i ako igrai6 ima6 li acc?! otnasq se i za vsi4ki koit 4etat tozi topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...