Jump to content
BulForum.com

World of WarCraft Beta

THE_RAVEN

Recommended Posts

• Replies 98
  • Created
  • Last Reply

hi - nqkoi ste moze li da obesni kak tocno se puska betata - znachi instalirah igrata i extraknah keyvalidatora i loadera v install directoriqta - posle obache loadera me pita za server, username i pass - kakvo se pishe tam - a key validatora kato se startira pravi nesto pod dos za 1 sekunda i izcezva?

ami nesto kato diablo - pak imash geroi koito trupat experience, kacvash si umeniq, ekipirash se s razlicni broni, mecove, kaski stitove i taka natatak, pozvash magii - i vsicko tova v sveta na warcraft

ale nqkoi podkaral li e igrata da kaje ko se pravi 4e teq likove za sq ne rabotat.instalnah igrata,pastnah v directoriqta na igrata noploadera i kayvalidatora i kat napi6a za sarvar gotwow.net i mi dava dll hook succsecsful pres ok i kat natisna ok mi dava gr6ka.kagete ko se pravi 4e koi znae koga 6a poravat sarvarite

Abe nqkoi uspql li e da podkara toq WOW :confused Az si4ko si pravq i account i geroi i kato mu dam "enter world" zarejda do kraq, sled tova me izhvurlq i mi izpisva "critical error" :blink: Ako nqkoi znae kak se opravq tova da kaje :)

dobre v kraina smetka brao na blizzard dokazaha se za nai dobrite ama ne moga da razbera s kakwa cel izliza WoW pak i do kolkoto razbiram tq 6te e to4no kopie na baldur;s gate 2... ne 4e ne6to ama vse pak ne sum li prav?! grafiki gomna laina i nai nakraq _|_ :angry1

dobre v kraina smetka brao na blizzard dokazaha se za nai dobrite ama ne moga da razbera s kakwa cel izliza WoW pak i do kolkoto razbiram tq 6te e to4no kopie na baldur;s gate 2... ne 4e ne6to ama vse pak ne sum li prav?! grafiki gomna laina i nai nakraq _|_ :angry1

Контролирай си думите малко, няма смисъл да псуваш като дърт селянин :)

А доколкото знам няма да е чак копие на Baldur's Gate. Най-малкото, защото Балдур-а не е бил онлайн :) Но си признавам, че не разбирам RPG-тата много, така че може и да си прав.

Според форума на дата.бг играта се инсталира по следния начин:

Правиш си чист install на бетата без никакви loader-и/файолве на алфата и т.х

Правиш Shortcut на WowClient.exe и го слагаш на Desktopa.

Right Click->Properties->Target на Shortcuta и добавяш

Цитат:

-uptodate

Нормално трябва да изглежда така:

D:\Games\World of Warcraft\WowClient.exe" -uptodate

Правиш нов файл с Notepad в директорята на играта,пишеш username и пароло на различни редове,save-ваш файла като wow.ses и като тип All files(не .txt file !)

Правиш нова папка с име /WTF в директорята на играта,правиш нов файл с Notepad и пишеш в него

SET RealmList "realmlist.gotwow.net"

save-ваш файла с име autoexec.wtf с тип All files а не .txt file

Влизаш в играта благодарение на shortucta на Desktopa.

Ако ти казва "Authentification failed" смени си паролата и username-а в wow.ses

Ами това като гледам е от сайта на WoW-обществото в България (wowbg.tk), който в момента е down. Ако на някой му трябва информация - на сайта, или в канал #wowbg в UniBG-мрежата.

da prav si 4e moje i da barkam ama da si imame uvajenie... da napravqt o6te 1 igra kato diabloto?! towa nqa lio da izleze malko izvun granicite... nqa da e kat baldura ili kat D2 6tot 6te ima po dobre grafika i po dobur gameplay ama vse pak 6te e ne6to podobno...

i da si imame uvajenieto... vse pak BNET se darji ot blizzard... :)))) a ne ot creators na baldura za twa tq nqa online play :punk

da prav si 4e moje i da barkam ama da si imame uvajenie... da napravqt o6te 1 igra kato diabloto?! towa nqa lio da izleze malko izvun granicite... nqa da e kat baldura ili kat D2 6tot 6te ima po dobre grafika i po dobur gameplay ama vse pak 6te e ne6to podobno...

i da si imame uvajenieto... vse pak BNET se darji ot blizzard... :)))) a ne ot creators na baldura za twa tq nqa online play  :punk

1. Ми че то според теб всички RPG-та са като Диабло, всички екшъни като CS, всички стратегии като Warcraft. Не се излагай ..

2. Хехе, че с BNET ли се изчерпва интернета?

ne gre6i6 ves... za men vsi4ki strategii sa kato star craft 6tot wc3-to e sbor m/u vsi4ki igri na blizzard.... a vsi4ki RPG-ta sa kato dark stone... taka 4e...

ima i-net osven bnet no bnet go igraqt sredno 400k 4oveka na den .. i e o4evidno 4e ne se iz4erpvam s twa 6tom pi6a vuv forum a toi e v i-net :)))

a i btw CS ne igraq ve4e... half life e istinskiq ek6an za men i ot tam e zapo4nalo vsi4ko :) ...

ale o4akva li se skoro da se krakne sarvar na wow v koito 6te moje da se ispalnqvat Q da se trepat valci,zaici i drugi i da se sabirat itemi.kak izlezne kajete da si instaliram igrata 4e as taka se razo4erovah kat vidqh 4e samo moje da obekalq6 4e q uninst.

ale o4akva li se skoro da se krakne sarvar na wow v koito 6te moje da se ispalnqvat Q da se trepat valci,zaici i drugi i da se sabirat itemi.kak izlezne kajete da si instaliram igrata 4e as taka se razo4erovah kat vidqh 4e samo moje da obekalq6 4e q uninst.

Като излезе играта ще се кракне и сървър за нея. Сега, като не е пълна, как искаш да се играе ?

da de ma as bqh gledal po kanal 3 nqkvi deto cakaha i trepaha nqkvi zaici i nqkvi valci ma qvno tova e bil orginalniq sarvai i sa zeli pass i username ot insomniq sigorno ili nqkoi drug tester ,ta as kat vidqh i taka se nadahah 4e zeh da darpan igrata s moide 10k :D

aaaa haahahahahahahahahhaahah ako ne si oficialen beta tester moje6 samo da sedi6 v servera i da si razglejda6 geroq ni6to drugo... btw ako tolkooooooova mnogo ti se igrai predi da izlqzla oficialnata i sled kat v momenta ima 500k bugove mi kaji moga da ti namera pass za tester pavel4o

znachi kam wow servara se connectnah ama mi pishe athentication failed niakoi da znae kak da  se  mine  tva;)?

Nqmash griji.Samo si svali Noploadera ot papkata stuff.S nego stava,az pone taka q pusnah.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...