tedy Posted December 5, 2008 Share Posted December 5, 2008 Поради преминаване към 8GB онзи ден, и поради ограничения брой слотове за памет на дъното (4), си продавам моите 4 плочки по 1 GB DDR2-800, SuperTalent (made in USA) , тайминги 5-5-5-15. Не са клоквани, знаем се кои са клокърите тук, едната двойка е на около година и нещо, другата на под година. Гаранционни хартии пазя, не знам колко им е гаранцията, май имат още. 2 по 2 са купувани, не са китове, но са с поредни номера 2-те двойки, в Dual Channel са ми работили и когато бях само с 2, и досега с 4, без никакви проблеми, мемтест съм въртял доста пъти с часове, никакви проблеми нямат. Просто 4GB ми поотесняха, а и сега цените са ниски. Снимка Нови са около 28 лв гигабайта, Цена: 80 лв. С коментар за сериозни разбира се . Предпочитам да ги дам или всичките, или по двойки, защото са си перфектни за Dual. Link to comment Share on other sites More sharing options...
minko_vm Posted December 5, 2008 Share Posted December 5, 2008 КУПУВАМ ГИ ще ти пиша лично да се разберем Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted December 6, 2008 Author Share Posted December 6, 2008 Продадени! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.