URDeaD Posted March 24, 2004 Share Posted March 24, 2004 Edin priatel mi kaza , 4e imalo niakva mnogo hubava programa za pravene na pe4ati. Imala mnogo efecti. Imeto i bilo neshto s "stump" oba4e ne moga da ia nameria. Ako niakoi znae takava programa da kaje ,pls. Znam ,4e i s corel draw stava ama ne mi se zanimava s neia Link to comment Share on other sites More sharing options...
TuNiSs Posted March 24, 2004 Share Posted March 24, 2004 amm... i na men mi trqa za da si praa belejki Ako nqkoi znai da ni kaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted March 24, 2004 Share Posted March 24, 2004 За програма не знам, ама на Корел съм правил едни печати за една леко нелегална работа , ако искаш, шти дам .cdr файла, ако имаш CorelDraw поне 10. Само че разбира се печата излиза доста как да кажа, идеално, може да си поиграеш с някой друг ефект, аз тогава просто го направих на 300х300 резолюция на струйка, и беше на тъмен фон, така че ми вършеше работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
URDeaD Posted March 24, 2004 Author Share Posted March 24, 2004 amm... i na men mi trqa za da si praa belejki Ako nqkoi znai da ni kaje Mnou iasno, she praaa fabrika za belejki Link to comment Share on other sites More sharing options...
TuNiSs Posted March 24, 2004 Share Posted March 24, 2004 xaxxaxax da ako se vkara nqkav efekt se edno e malko izbelqlo ne6o takova moje i da stane Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted March 24, 2004 Share Posted March 24, 2004 xaxxaxax da ako se vkara nqkav efekt se edno e malko izbelqlo ne6o takova moje i da stane Този беше първия и единствен ефект, който още в началото сложих Някой 'дисторшън' може да се помисли да се сложи Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted March 24, 2004 Share Posted March 24, 2004 xaxxaxax da ako se vkara nqkav efekt se edno e malko izbelqlo ne6o takova moje i da stane Да допълня .....и леко да се назъбят контурите (не е хванало навсякъде мастолото) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pisach Posted March 24, 2004 Share Posted March 24, 2004 Ако ще правите печати, по-добре си изберете един хубаво ударен печат, сенирайте го и го изчистете добре в Photoshop и печатайте Така става много истинско, ако печата се прави в някоя векторна програма илиза прекалено добър (освен ако не се прекара пак през Photoshop). А иначе Corel-a e super за правене на печати (оригинални и не до там). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Backbone Posted March 24, 2004 Share Posted March 24, 2004 Stamp Много е яка тая програмка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.