Jump to content
BulForum.com

Tursia edna programa

URDeaD

Recommended Posts

Edin priatel mi kaza , 4e imalo niakva mnogo hubava programa za pravene na pe4ati. Imala mnogo efecti. Imeto i bilo neshto s "stump" oba4e ne moga da ia nameria. Ako niakoi znae takava programa da kaje ,pls. Znam ,4e i s corel draw stava ama ne mi se zanimava s neia :)

За програма не знам, ама на Корел съм правил едни печати за една леко нелегална работа :P , ако искаш, шти дам .cdr файла, ако имаш CorelDraw поне 10.

Само че разбира се печата излиза доста как да кажа, идеално, може да си поиграеш с някой друг ефект, аз тогава просто го направих на 300х300 резолюция на струйка, и беше на тъмен фон, така че ми вършеше работа.

xaxxaxax da ako se vkara nqkav efekt se edno e malko izbelqlo ne6o takova moje i da stane :)

Този беше първия и единствен ефект, който още в началото сложих ;)

Някой 'дисторшън' може да се помисли да се сложи :)

xaxxaxax da ako se vkara nqkav efekt se edno e malko izbelqlo ne6o takova moje i da stane :)

Да допълня

.....и леко да се назъбят контурите (не е хванало навсякъде мастолото) ;)

Ако ще правите печати, по-добре си изберете един хубаво ударен печат, сенирайте го и го изчистете добре в Photoshop и печатайте ;) Така става много истинско, ако печата се прави в някоя векторна програма илиза прекалено добър (освен ако не се прекара пак през Photoshop). А иначе Corel-a e super за правене на печати (оригинални и не до там).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...