raptor2721 Posted October 23, 2009 Share Posted October 23, 2009 Някой правил ли е танк и ако да има ли общо с танковете от Л2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 23, 2009 Share Posted October 23, 2009 Не можеш да сравняваш retail Lineage2 сървър с бъгав и недоизкосурен пиратски сървър на Aion. Ти сериозно ли си помисли, че правя нещо подобно? Недей така моля ти се. Съвсем друго имам предвид ит няма нищо общо с топора на Инфинити. Тази вечер мисля да си играя спокойно 1701 A.D. и да не се занимавам с АИОН до другата седмица поне. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raptor2721 Posted October 23, 2009 Share Posted October 23, 2009 Казаха ми че танка е зле и направих асасин - 10 lvl е вече, но доста работи не бачкат. Изглежда като 60% Л2 и 40% WoW графика е най-добрата за ММО която съм виждал до сега като може само да се поспори за дървета и растителност които са по-добре направени за мен в GW, но иначе играта е доста добра. Edit: Направих си асасин стана 16 левел но бързо ми писна с времето става геймплея като на WoW дагеристите което мен ме дразни и го зарязах въпреки че имах много добри неща за него. След това си направих гладиатор - 22 левел е вече и много ме радва за разлика от другия герой ходи с абсолютни боклуци и въпреки това е изруд. Ако някой му се играе в парти да казва. Лошото на пиратката е че не му бачкат warehouse и expand-а на инвентара. Edit2:На 23-ти левел и 2-та героя удариха стена - куестове няма работещи мобовете взеха да стават много нагли и трудно се бият, може само в парти да се гриндва, екипировка не пада и не пада, крафта не работи въобще което е много криво, почти няма хилъри за парти с мелетата и се прави парти с маг който не бие повече от гладиатор и не държи въобще, обикновенно танквам аз мра като куче. Вече ми се иска да играя на свестен сървър, в крайна сметка може и да се излъжа да си купя играта и да си плащам всеки месец. За мен играта е 10/10 - тотална зарибявка убийствена атмосфера и зверски арт, разчупен геймплей - просто играта е прибрала най-доброто от 2-та свята(WoW и Lineage 2). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucyan Posted October 29, 2009 Share Posted October 29, 2009 Най-бързо ниво се вдига в Morheim в една пещера има едни малки паяци ,умират от 1 удар ,и дават над 10 000ехп В играта се пиша Karateboy. с Assassin 48ниво играя Пишете там ако искате да помагам Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoUlr3Av3R Posted October 29, 2009 Share Posted October 29, 2009 Добре момчета трябва ми малко помощ. След като си свалих играта от замунда имах проблеми с пачването и така и не успях да си пусна играта. Може ли да помоля някой просто да архивира играта и да ми я прати по скайп. Скайпът ми е marian_zdr . Благодаря предварително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted December 13, 2009 Share Posted December 13, 2009 Някой играе ли в infinity,че май се зарибих нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 16, 2009 Share Posted December 16, 2009 Играех в тоя сървър дето е казан тук в темата ама много бъгава история и спрях. Освен това Л2 трябва да подкараме, че нещо сме се отпуснали с брата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 21, 2009 Share Posted December 21, 2009 Бъгав беше и предполагам още е бъгав сървъра. Освен това, за мен тая игра е прекалено много copy-paste от WoW. И т'ва... да ме издразни някакъв и да не мога да го утрепя - еми то се губи половината кеф от играта... Трепеш се, да убиеш някакво говедо за куест, дето spawn-ва три на час и изведнъж дойде някакъв lol lvl caster и вземе последния удар и после да не мога да го разпилея по пейзажа - wyjebem twoj gry... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 17, 2010 Share Posted January 17, 2010 Еми на едина бета гледам оправят всичко.Ама все още е closed и само я тестват в момента и оправят бъговете.Направили са си хората quest engine и други работи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucyan Posted January 21, 2010 Share Posted January 21, 2010 Za sega infiniteaion e nai-dobrata piratka s poslednata versiq e - 1.5.1.9 ,pochti vsichki questove rabotqt , stigmata raboti ,abyssa e otforen PvE abyss tochkite sa dobaveni i mn drugi raboti ,swalete q i si cukaite Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mafioso Posted January 30, 2010 Share Posted January 30, 2010 Кажете как да я подкарам тая игрица? Тъка 3 дена се мъча и все неще... немога да намеря от каде да сваля тоя пач за 1.5.1.9 за да цъкам... а като я тръгна да я упдате от NCSOFT всве ми дава някав error. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.