Jump to content
BulForum.com

CADCAM

solan

Recommended Posts

Кое е най доброто CADCAM решение ? Или е по добре да се ориентираме към няколко продукта едновременно?

ideas e nai ama nai i da pod4ertaq ba6 nai nia nai dobroto koeto ima za 4ertane lo6oto e 4e ne moje da si q nameri6 ot nikade :wacko:  :D  :P  :rolleyes:

А преди да твърдиш че не може да се намери от никаде пробвал ли си какво вади [eMule] като му дадеш да търси [ideas 10].

Иначе не е лошо да дадеш малко инфо., по възможност и линк да видим за какво става дума че аз даже не я бях чувал досега.

ideas e nai ama nai i da pod4ertaq ba6 nai nia nai dobroto koeto ima za 4ertane lo6oto e 4e ne moje da si q nameri6 ot nikade :wacko:  :D  :P  :rolleyes:

Сигурно не си чувал за :woot #CimatronE;Proe;UnigraphicsNX;CATIA;EuclidQuantum;Duct# и лидерите в средния клас#SolidWorks 2004 и Solid Edge V15#.А CAM Softa е още по богато

представен. Да не говорим ,че Ideas е вече под шапката на Unigraphics и 12 версия ще излезе на куково лято! :ph34r:

не ги разбирам тези работи ама знам че го гледах някъде

http://warez.ru:8083/Win_Appz/SolidWorks.2004.ISO-LND/

пробвай да ползваш Search :woot

предполагам че е много добър софт щтот съм я свалял (предишни ver) за човек дето е много навътре в тези cad/cam...

a eto 4e Catia moze da namerite tyk: :D

http://warez.ru:8083/Win_Appz/Dassault.Sys...3.V5R12-RORiSO/

;)

profesional e oba4e ne e i lesna ,pone spored men

Само,че Helpa не става :music Оригиналния е на два диска и е най доброто

в този сектор(CAD\CAM\CAE системи от висок клас сминимална цена80000$.Ако добавиш всики модули 200000$).С това можеш да проектираш от бъркалка за кафе до космическа совалка. :sayjin

znam ot moi poznati ot vias 4e tova e nai dobroto za dr ne sym 4uval

Тук се говори за машиностроене не за архитектура.

@[solan] Ако можеш да работиш на всичко това защо изобщо питаш за мнение тук. А и да не можеш да работиш си достатъчно запознат за какво става дума.

Тук се говори за машиностроене не за архитектура.

@[solan] Ако можеш да работиш на всичко това защо изобщо питаш за мнение тук. А и да не можеш да работиш си достатъчно запознат за какво става дума.

Просто искам мнение от някой който е свикнал с продукта си да каже защо

точно него е харесал.Аз си имам фаворит "Unigraphics" и съм готов за критики.

За да дадеш коректно мнение би трябвало да си работил на някой от гореизброените поне 6 месеца.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...