zighard Posted March 23, 2004 Share Posted March 23, 2004 kak da sloja kartinka ot harda da kajem v toq post bez da q ima v internet? ili v nqkuv forum izobshto Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted March 23, 2004 Share Posted March 23, 2004 kak da sloja kartinka ot harda da kajem v toq post bez da q ima v internet? ili v nqkuv forum izobshto http://warez.ru/invision/index.php?showtop...findpost&p=6908 Тука е обяснено как се качват картиники и т.н. в сайт-а. След като си качил файла в сървъра има един бутон IMG. Когато си пишеш поста ще го видищ над полето за въвеждане на мнението е. Натискаш него и след това в отворелият се прозорец въвеждаш адреса на картинката и си готов. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zighard Posted March 23, 2004 Author Share Posted March 23, 2004 Mi da kajem che nqma prazno mqsto v wareza kak shte sloja kartinka !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted March 23, 2004 Share Posted March 23, 2004 Ще си намериш някъде другаде да я качиш. Например пробвай в hit.bg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jorkis Posted March 23, 2004 Share Posted March 23, 2004 Shte si slojish edno apache da kajem na tvoeto pc i shte si poso4ish tvoia adres i snimkata , no kakto moje bi se seshtash, niama da ti vijdame snimkata kogato ne ti e vklu4en komputara Link to comment Share on other sites More sharing options...
URDeaD Posted March 23, 2004 Share Posted March 23, 2004 Shte si slojish edno apache da kajem na tvoeto pc i shte si poso4ish tvoia adres i snimkata , no kakto moje bi se seshtash, niama da ti vijdame snimkata kogato ne ti e vklu4en komputara hehe samo za edna snimka , strua li si Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jorkis Posted March 23, 2004 Share Posted March 23, 2004 Ами струва си щом искаш да не е в Интернет макар, че ти си част от интернет, тъй че няма възможност да не е в Интернет и да е тук Освен ако не си я сложиш на GSM-а Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6o_ Posted March 25, 2004 Share Posted March 25, 2004 Mislq 4e ima i po-lesen na4in prosto da si sloji pica v profila nali? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.