vorsycorax Posted July 15, 2004 Share Posted July 15, 2004 zdrawejte, radwam se, che se e zaformilo BeOS community tuk. pochitatel i potrebitel na sistemata sym ot 1999g i sym sybral dosta software prez godinite. ot kak izleze Zeta RC2 chesto switchwam na nego, kato maximalnoto wreme za koeto sym rabotil bez da mina na WinXP e bilo 1 sedmica - bez da usetq seriozna lipsa na software ili funkcionalnost naistina e mn dobra OS, pozdrawleniq kym wsichki wliubeni w neq Link to comment Share on other sites More sharing options...
cssvb94 Posted July 19, 2004 Author Share Posted July 19, 2004 UPDATE Hi, Do den-dva shte kacha BeOS.Zeta.RC3. Samo da se downloadne =) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cssvb94 Posted July 20, 2004 Author Share Posted July 20, 2004 BeOS Zeta RC3 is UPLOADED! http://warez.ru:8080/FTP/OS/BeOS.Zeta.RC3/ Be groovy Link to comment Share on other sites More sharing options...
aXe Posted July 20, 2004 Share Posted July 20, 2004 Hi, i az sam fen ot nqkolko godini na BeOS oste kogato beshe BeOS 4.5 oste nqkolko kato se prisaedinat i mozem da si oformim predstavitelstvo Link to comment Share on other sites More sharing options...
cssvb94 Posted July 21, 2004 Author Share Posted July 21, 2004 Hi,i az sam fen ot nqkolko godini na BeOS oste kogato beshe BeOS 4.5 oste nqkolko kato se prisaedinat i mozem da si oformim predstavitelstvo <{POST_SNAPBACK}> You are welcome =) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vorsycorax Posted August 3, 2004 Share Posted August 3, 2004 errm, nqkoj uspq li da podkara RC3. na men mi pishe "Cannot find file \neshtositam\Bootscript" i mi zabiwa oshte na boota ot CDto, a si go burn-ah kato pich s Neroto i ne e dalo greshka Link to comment Share on other sites More sharing options...
cssvb94 Posted August 3, 2004 Author Share Posted August 3, 2004 errm, nqkoj uspq li da podkara RC3. na men mi pishe "Cannot find file \neshtositam\Bootscript" i mi zabiwa oshte na boota ot CDto, a si go burn-ah kato pich s Neroto i ne e dalo greshka <{POST_SNAPBACK}> Az go instalirah bez problemi. Pri teb zasadata moje bi e v hardware, koito imash. Ako si s Intel P4 s Hyperthreading go izkluchi predi da instalirash. Probvai da izkl i drugi "advanced" neshta ot BIOS-a predi install, a sled tova si gi vkl otnovo. Podoben problem imah i az i reshenieto beshe samo da izkl Hyperthreading-a. Uspeh Link to comment Share on other sites More sharing options...
lwl Posted August 4, 2004 Share Posted August 4, 2004 ако някой ползва BeOS, да направи няколко screenshots и да ги постне или някакво url с shots от BeOS, тъй като в момента нямам възможност да я пробвам, а ми е много интересно какво представлява ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vorsycorax Posted August 4, 2004 Share Posted August 4, 2004 cssvb94: podkarah go sutrinta okaza se ot CDto, koeto sym zapisal, ne se cheteshe pri men. peknah gi nanowo i wsichko e OK, obache, ako znaete kak mi precaka WinXP HE i towa go oprawih - s fresh install na Windows. Precaka boot-a i mrejata - mn stranen problem, kakto i da e. samo si spasqwam pismata ot Outlooka i migriram na Zeta. RC3 e klasika i opredeleno e dosta napred sprqmo RC2. samo malyk problem wse oshte s nego: s wgradena VIA ProSavage sym i edinstweniq driver, kojto namerih e stariq, kojto winagi sym polzwal BeSavage+, obache problem wyznikwa, kogato go installna: kogato sym w fail-safe video mode wsichko raboti - moga da accesswam Preferences, no tam max e 16b za cweta i 60Hz za refresh rate, kogato obache si go pusna Default (Zeta) boot - uwiswa, kogato izberesh kakwoto i da e ot Preferences. i pri RC2 mi go praweshe tozi nomer, no Screen-a togawa beshe izwyn Preferences tableta i mojeh da si oprawq resolutiona i refresh rate. nqkoj da e sreshtal podoben problem ili da znae kak manual da configna video modeto i refresh rate? lwl: http://www.yellowtab.com/ --> screenshots kolkoto jelaesh Link to comment Share on other sites More sharing options...
cssvb94 Posted August 4, 2004 Author Share Posted August 4, 2004 samo malyk problem wse oshte s nego:s wgradena VIA ProSavage sym i edinstweniq driver, kojto namerih e stariq, kojto winagi sym polzwal BeSavage+, obache problem wyznikwa, kogato go installna: kogato sym w fail-safe video mode wsichko raboti - moga da accesswam Preferences, no tam max e 16b za cweta i 60Hz za refresh rate, kogato obache si go pusna Default (Zeta) boot - uwiswa, kogato izberesh kakwoto i da e ot Preferences. i pri RC2 mi go praweshe tozi nomer, no Screen-a togawa beshe izwyn Preferences tableta i mojeh da si oprawq resolutiona i refresh rate. nqkoj da e sreshtal podoben problem ili da znae kak manual da configna video modeto i refresh rate? lwl: http://www.yellowtab.com/ --> screenshots kolkoto jelaesh <{POST_SNAPBACK}> vinagi sum bil s NVidia video karti i ne sum imal problem s koia da e OS. edinstvenoto, koetmo moga da te posuvetvam e da popitash chichko Google =) ili v niakoi BeOS forum. uspeh! Link to comment Share on other sites More sharing options...
wlado Posted December 8, 2004 Share Posted December 8, 2004 abe 4atoh v nqkva nemska statia 4e mnogo ot hvalbite na YellowTab za Zeta[predpolaga poslednatas ditribuciq -neo ili kakto se kazva6e ] ne sa savsem opravdani .daja vav foruma na saita[mislq 4e beshe na freenet.de ili pcwelt,de] edin se oplakvashe 4e ste gi sudi da mu varnat 80 i net6toto euro deto e platil za tosi os.[prodava se Zeta [yellow tab mai sa ot hamburg?] po rtl shop. a 4e isglejda qko i nai-veroqtno e baq burza tova sam siguren.ako se naloji daje da si preinstallna windowsa bih q razcukal Zeta Rc3 ili koito e posledniq model v wareza Link to comment Share on other sites More sharing options...
GUI Posted October 9, 2005 Share Posted October 9, 2005 И аз да се пиша към Zeta Neo Deluxe user-ите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.