cyber4o Posted November 30, 2008 Share Posted November 30, 2008 Ами това е може да предлагате тук или на лично, но предпочитам тук. Имам усилвател, който поддържа 200 вата, тъй че около този ватаж. Благодаря за вниманието Цената да е около 100-на лева. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamfan Posted November 30, 2008 Share Posted November 30, 2008 eto edna , ako ti var6i rabota inimki govoritelite sa navivani, i spokoino 6a si izdarjat tazi mo6nost. magnita e gojlam s ohladitel, kasata e fabri4na i mnoooogo teji, bssovete sa6to, 10" sa. kasata e s naklon na ednata stena za da moje da se postavi platno zad sedalkata i da opre v oblegalkata, taka zaema po malko mjasto i stava po- stabilna. ima si dupki za bas reflektor. trjabva6e da ja oblepja s vata vatre ama i taka ne ostana vreme, 4e prodadoh kolata predi da ja montiram ako ima6 interes cenata e 150 lv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted December 1, 2008 Share Posted December 1, 2008 12-инчова, цилиндрична, фабрична, съвсем обикновена, с решетка отпред. Мисля, че няма някакви забелязващи се следи от употреба. Нямам снимки. Свиреше ми в багажника около 5-6 месеца именно на 200 ватово стъпало. 60 лева. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyber4o Posted December 1, 2008 Author Share Posted December 1, 2008 можеш ли да дадеш някакви снимки или нещо от сорта Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted December 1, 2008 Share Posted December 1, 2008 Ами писал съм, че нямам снимки. А даже и да отида до гаража за да я снимам, пак няма да получиш представа за това как свири и дали ти върши работа! Ако си виждал 12-инчова цилиндрична каса (туба) с говорител от едната страна и басрефлекс от другата, черна, обвита с вата (мокет или там с каквото се обвиват фабрично касите), значи си виждал и тази. Няма нищо по което да се отличава. Няма следи от повреди. Като изключим прахуляка, който е събрала от седенето, може да се каже, че е като нова. Връзваш я на стъпалото и ако ти харесва я отнасяш. Не знам какво повече да предложа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petyr hvorev Posted December 1, 2008 Share Posted December 1, 2008 Ами това е може да предлагате тук или на лично, но предпочитам тук. Имам усилвател, който поддържа 200 вата, тъй че около този ватаж. Благодаря за вниманието Цената да е около 100-на лева. 200 wat ..а модел да кажеш ???? Дай марка и модел и можеш да получиш доста по-изчерпателен и точен отговор. 200 вата ама на 4 ома или на 2 ома ...може пък да е на 1 ом ?????? На бридж...на канал.......какви 200 вата ? Ако споделиш и поне какви предпазители има"оригиналните" можеш и сам да сметнеш колко вата е " за омажа после". П.П. "ватаж" ????? Родна реч омайна сладка.......... Опса.От бързане забравих да влезна със моя акаунт . batko32 съм Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted December 1, 2008 Share Posted December 1, 2008 Горното мнение си е мое. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyber4o Posted December 2, 2008 Author Share Posted December 2, 2008 закупена е. Моля да бъде затворена темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.