mi6o_ Posted March 23, 2004 Share Posted March 23, 2004 Programa za izlu4vane v realno vreme na Radio po neta.Az se se6tam samo za Shoutcast no v slu4aq tq ne vur6i dobra rabota.NQkoi ako moje da me oputi kum nqkoq po-dobra programa bih bil blagodaren. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted March 23, 2004 Share Posted March 23, 2004 IceCast. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TuNiSs Posted March 24, 2004 Share Posted March 24, 2004 Radio@Netscape plus az sum s tva i e idealno ama ne pomna ot kade go drupnah Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6o_ Posted March 25, 2004 Author Share Posted March 25, 2004 Thanx hora sega 6te vidq programkite i za kakvo stava vapros Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6o_ Posted March 25, 2004 Author Share Posted March 25, 2004 Radio@Netscape plus az sum s tva i e idealno ama ne pomna ot kade go drupnah Am tova netscape ne e li za slu6ane na radio?Az pitah za izlu4vane na radio po neta:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
TuNiSs Posted March 25, 2004 Share Posted March 25, 2004 mi taka se kazva ama ne e browsera a e nqkvo radio nz az go imam i e dovolno Link to comment Share on other sites More sharing options...
member Posted March 26, 2004 Share Posted March 26, 2004 Radio@Netscape plus az sum s tva i e idealno ama ne pomna ot kade go drupnah Ако си с Netscape 7.1 се инсталира и тва радио кото дадеш full инсталация Link to comment Share on other sites More sharing options...
TuNiSs Posted March 26, 2004 Share Posted March 26, 2004 Miii nz az damo nego si svalih ama moje moje i da e taka Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6o_ Posted March 27, 2004 Author Share Posted March 27, 2004 A we hora az pitah za programa za izlu4vane na radio v realno vrem epo neta koeto da slu6at drugi useri kakto e primerno radioto na wareza.A pak tazi programa na Netscape e za slu6ane... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TuNiSs Posted March 30, 2004 Share Posted March 30, 2004 off TAZI PROGRAMA E ZA SLU6AnE NA RADIO ONLINE WE ! ps : moje da si q oburkal i da si si svalil druga nz tazi q polzvam ot kakto imam PC ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.