Meitrix Posted November 29, 2008 Share Posted November 29, 2008 Размер : L Материа : 100% памук Внос от : Унгария Контакт при интерес : vladimir_ganchev@abv.bg Регион : Пловдив Цена : 30лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemonade Posted November 29, 2008 Share Posted November 29, 2008 Фланелка с далак ръкав "Ecko Unlimited" Малка справка: Далакслезка - най-големият лимфоиден орган. Изпълнява редица функции - произвежда лимфоцити, играе роля в изработване на имунитета, представлява кръвно депо и др. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marty979 Posted November 29, 2008 Share Posted November 29, 2008 Фланелка с далак ръкав "Ecko Unlimited" Малка справка: пропускал е началните класове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Meitrix Posted November 29, 2008 Author Share Posted November 29, 2008 Да направил сам грешка и се извинявам! нова цена : 25лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted November 29, 2008 Share Posted November 29, 2008 Много грешки правиш приятел, дано не ме банне някой модератор за тези ми постове, но адски много се дразня от неграмотността на доста от пишещите в този форум. Рискуваме ако си мълчим да се промени българската граматика, а необходимо ли е?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
higherstate Posted November 29, 2008 Share Posted November 29, 2008 Много грешки правиш приятел, дано не ме банне някой модератор за тези ми постове, но адски много се дразня от неграмотността на доста от пишещите в този форум. Рискуваме ако си мълчим да се промени българската граматика, а необходимо ли е?!? Колега, лошото е, че и ти самият, който правиш забележка на момчето, си допуснал елементарни пунктуационни грешки (запетайките също са грешки ) Пред "ако" и след "да се" има запетайки ... дано и мен не ме баннат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Meitrix Posted November 29, 2008 Author Share Posted November 29, 2008 Нова цена : 22лв( ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted November 30, 2008 Share Posted November 30, 2008 Приемам забележката и си посипвам главата с пепел Link to comment Share on other sites More sharing options...
Meitrix Posted November 30, 2008 Author Share Posted November 30, 2008 Твърдо : 20лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
Meitrix Posted November 30, 2008 Author Share Posted November 30, 2008 Продаденa е може да затворите темата ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.