Jump to content
BulForum.com

Otkade moga da svalia Istoria na Bulgaria

still_alive

Recommended Posts

Takmo si e namerih ot servera na datacom, svaliam si az kato pich te vzeha che e iztriha ot tam.Ok vikam si namerih si a na dryg server na evro.net i ottam svaliah pak e iztriha.Posle zapochnah ot centrum group.Ostanaha mi 200mb da svalia.Dano ne mi e e precakal packeta zashtoto 6te se gramna.vidiah che tyka ima krak.Mnogo hybavo.Drapnah si go.A da ima tyka i samata encyclopedia?Ili nikoi da znae otkade moga da e svalia?Blagodaria predvaritelno.

тук я няма, но на free.evro.net все още си стои. засега. ето тук

ще съм ти много благодарен, ако я качиш и на warez-а след като я свалиш, разбира се. :)

успех!

ами аз съм на достъпна + и нямам проблеми.

лошото е че го сваля с ~ 0.1-2.0 k т.е. по-слабо от външния, а би трябвало да е 15-16, ако е bg peering(а той май не е).

изглежда обаче free.evro.net правят спънки на "чужди клиенти".

не знам.

Ami mai nishto ne mi ostava drygo osven da chakam da go pysnat pak niakade kadeto moga da svaliam barzo.Az svaliam daje po malko ot teb s 0.5kb do 0.8 i ima niakakva neveroiatna goliama latentnost.Prosto moje6 da bradiasa6.Iavno naistina praviat spanki free.evro.net.Mizwernici.

Da oba4e na men ne mi vuzprie seriiniq nomer pri registraciqta.Kofti rabota.Ina4e se instalira bez problemi.Ot arenata q svalih,oba4e iok....

Dava mi slednoto:Wrong text received:internal register error.

Nqma serien nomer da pi6e6 kato e instalira6 kopira6 ikonata ot craka v papkata v koqto si e instaliral i ot neq e startirva6. Samo ne razbrah drugata ikona loader za kakvo slugi tq.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...