boomearst Posted November 29, 2008 Share Posted November 29, 2008 Официален сайт: Тук Информация: GameSpot User Score 8.6 Дата на излизане: 21 Ноември 2008 Снимки: Тук Трейлър на играта: Тук Още няколко нови трейлъра: Тук Тук Тук Линкове за теглене: Tomb Raider: Underworld Reloaded (Zamunda) Tomb Raider Underworld Update 1.1 Cracked Не се заблуждавайте от изискванията. Аз съм с dual 2.2, 2gb ram, 7900 видео и всичко на макс без anisotropica върви с рядко насичане. Системни Изисквания: The minimum system requirements are as follows: OPERATING SYSTEM: Microsoft Windows XP (admin rights required)/Microsoft Windows Vista (admin rights required) CPU: Intel Pentium 4 3+GHz or AMD Athlon 2.5+GHz RAM: 1GB (Windows XP) / 2GB (Windows Vista) system memory GRAPHICS: NVIDIA GeForce 6 series 6800GT (or better) / ATI 1800XT (or better) SOUND: Direct X 9.0c compatible sound card and drivers DVD-ROM: DVD-ROM drive HARD DRIVE: 8 GB Free Space INPUT DEVICES: Keyboard and mouse The recommended system requirements are as follows: OPERATING SYSTEM: Microsoft Windows XP (admin rights required)/Microsoft Windows Vista (admin rights required) CPU: Intel Core 2 Duo 2.2 GHz or Athlon 64 X2 4400+ RAM: 2 GB system memory GRAPHICS: nVidia GeForce 9800 GTX or ATI HD4800 SOUND: Direct X 9.0c compatible sound card and drivers DVD-ROM: DVD-ROM drive HARD DRIVE: 8 GB Free Space INPUT DEVICES: Microsoft Xbox360 Controller Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted November 29, 2008 Share Posted November 29, 2008 Хмм, чудех се защо още няма тема за новата Лара В момента съм на четвърто ниво (Мексико), играта е страшно красива и за моя голяма изненада върви дори на старата ми щайга с пълни детайли. Препоръчвам я с две ръце, два крака и каквото още се сетите Link to comment Share on other sites More sharing options...
boomearst Posted November 29, 2008 Author Share Posted November 29, 2008 Като свалих RELOADED версията ми се появи проблем. Където и да натисна ми дава някакво съобщение. Да кажем вместо Start Game, Exit Game на тяхно място ми пише някаква простотия, след това инсталирах и рар-натата версия при нея го нямаше тоя проблем, ама ми се ресваше компа и се отказах... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted November 30, 2008 Share Posted November 30, 2008 Значи взех 2те гайки въртях сучех наляво надясно но нищо не стана http://i.data.bg/08/11/30/1271262_orig.jpg как да ги подреда Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted November 30, 2008 Share Posted November 30, 2008 Еех, ти ако още в началото имаш проблеми Има три различни елемента - тези с очите - нареди ги и трите на средното колело и си готов Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted December 30, 2008 Share Posted December 30, 2008 Сори за двойния пост. Попаднах на много много неприятен бъг в Мексико и за съжаление от Eidos са достатъчно тъпи, за да не сложат опция за рестарт на нивото... ако някой има сейв в Мексико преди нагласянето на втория календар - да се обади, много ще го обичам Link to comment Share on other sites More sharing options...
boomearst Posted January 11, 2009 Author Share Posted January 11, 2009 Само аз ли го имам тоя проблем? С добър компютър съм, при други игри го няма, но постоянно ми сече. На моменти много силно ми сече, в другия момент се оправя и след малко пак започва. Графиката на най-слабото го пуснах и никаква промяна, а с моя компютър би трябвало на макс да не ми сече.. сложих най-новите драйвери на nvidia и пак същото... като сложа фрапс гледам кадрите стоят на 30-35 изведнъж пада на 2-3-5 стои така няколко секунди и се оправя... някой ако има идея как да го оправя ще съм много благодарен, иначе играта е уникална, най-добрата до сега. едит: Оправих проблема. Който има същия проблем да си инсталира 1.1 патча и крака. Link to comment Share on other sites More sharing options...
boomearst Posted January 13, 2009 Author Share Posted January 13, 2009 Едитнах малко информацията от първия пост сега е по-подробна. Аз лично много се зарибих по играта. Доста по-добра е от 2та си предшественика, на мен лично много ми харесва. Даже се учудвам, че никой не я играе от тук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 Ами играехме я ама ми смени сама играта езика на френски което доведе до DEL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 Е имало и други... Хайде сега МОЛЯ някой като стигне до Мексико да направи един сейф и да ми пише на ЛС Link to comment Share on other sites More sharing options...
boomearst Posted January 14, 2009 Author Share Posted January 14, 2009 Ами играехме я ама ми смени сама играта езика на френски което доведе до DEL Инсталирай я наново и запиши 1.1 пача и според мен няма да имаш проблеми. Legop4o, сега нямам много време да играя, но като стигна ще постна. edit: Legop4o, влезах в гугъл, написах Tomb Raider Underworld Save дадох на 1 от линковете и... http://www.tombraiders.net/stella/files/pc...ctr8/Mexico.zip айде късмет. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted January 14, 2009 Share Posted January 14, 2009 Huh, това как съм го пропуснал... Ще пробвам, дано да е това, което трябва, благодаря наистина много Приятна игра п.с. О_о рар с 29 сейва в мексико... мисля, че ще ми стигнат xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
boomearst Posted January 15, 2009 Author Share Posted January 15, 2009 Huh, това как съм го пропуснал... Ще пробвам, дано да е това, което трябва, благодаря наистина много Приятна игра п.с. О_о рар с 29 сейва в мексико... мисля, че ще ми стигнат xD хахаха не го бях проверил Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.