GammaRay Posted November 28, 2008 Share Posted November 28, 2008 Продавам Holux GPSSlim240 Bluetooth Receiver.Счупих си покета, а след това минах на IPhone, и сега не ми е нужен, понеже IPhone не го засича.Има си кутийка, кабел + зареждачка за кола и май някаква гаранция.ЦЕНА 70 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XeForce3 Posted November 28, 2008 Share Posted November 28, 2008 Става ли за всякакаъв телефон? LG KS 360 Как се подкарва? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GammaRay Posted November 28, 2008 Author Share Posted November 28, 2008 Пускаш блутуут, даваш му да търси.След като го намери вече е запаметен като устроиство и е готов за ползване.Друг е въпроса дали телефона ти работи с GPS софтуер.100% работи с TomTom 6.0. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geronimo Posted November 28, 2008 Share Posted November 28, 2008 Продавам Holux GPSSlim240 Bluetooth Receiver.Счупих си покета, а след това минах на IPhone, и сега не ми е нужен, понеже IPhone не го засича.Има си кутийка, кабел + зареждачка за кола и май някаква гаранция.ЦЕНА 70 лв. Изпрати ми телефон за контакт на ЛС, интересувам се. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GammaRay Posted November 29, 2008 Author Share Posted November 29, 2008 Продаден! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.