Fibaman Posted November 28, 2008 Share Posted November 28, 2008 IMDb Трейлър Предполагам, че и тази част ще е приятна за гледане. Щом пингвините са там... всичко е под контрол! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 28, 2008 Share Posted November 28, 2008 Все още се подвизават само САМ и TS версии с отвратително качество, така че ще почакаме. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted November 28, 2008 Share Posted November 28, 2008 Все още се подвизават само САМ и TS версии с отвратително качество, така че ще почакаме. За анимацийка ТС-а се оказа ок. Гледах го преди 2 седмици. Очаквах повече... Иначе пингвините рулират и този път Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted November 29, 2008 Author Share Posted November 29, 2008 Днес и аз го гледах. Качеството става, може би като е анимация не е толкова забележимо. На мен филмчето ми хареса. Може пак да направят някакво кратко филмче за пингвините. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djdoubled Posted December 1, 2008 Share Posted December 1, 2008 "Пингвин Еър" къртят Как съм пропуснал първа част,филма е тип "A must see" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted December 1, 2008 Share Posted December 1, 2008 По скучен и от първата част. Язък за Имената, които озвучават. Последно време няма анимации, които си заслужават(с изключение на Уоли ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
trib Posted January 2, 2009 Share Posted January 2, 2009 Горе долу става... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.