Jump to content
BulForum.com

мониторите в новото МЕТРО Пловдив

Recommended Posts

Не, не, просто можем да забравим - и аз проверих - цените са точно х2 - при положение, че след като аз го ползвам ще го гледам така, както ми харесва. В никакъв случай няма да съм на място неподходящо за гледане :lol:

• Replies 58
  • Created
  • Last Reply
http://www.intelinet.bg/shopping/products_...?s=48&d=415

Ето ги мониторите на DELL от вносителя, но не мога да ти кажа защо цената е такава. Прекалено висока. Моя монитор точно го няма, но еквивалента с не widescreen е 890 лева, при положение, че преди 3-4 месеца като го взимах, беше 800. Модела е от 2006.

А и малко съмнително кой би взел 27"-овия ултрашарп с резолюция като на 24", който пък е 2 пъти по-евтин.

То аз принципно харесвам малко по-големи пиксели, ама тук говорим за разлика в цените 2 пъти при 4-цифрени цени, за само 3 инча разлика.

Иначе като гледам моя пък там е 950 лв, аз го взех малко под 800..

Иначе е ясно вече, че от МЕТРО и темподобни монитори и техника изобщо да не се купува :) .

http://www.intelinet.bg/shopping/products_...?s=48&d=415

Ето ги мониторите на DELL от вносителя, но не мога да ти кажа защо цената е такава. Прекалено висока. Моя монитор точно го няма, но еквивалента с не widescreen е 890 лева, при положение, че преди 3-4 месеца като го взимах, беше 800. Модела е от 2006.

Аз мога - гледаш грешния вносител. Интелинет традиционно са с едно 10-30% нагоре в цените спрямо ЦАПК Прогрес които са близки но все пак по-високи от официалния сайт на DELL за US. А отделно от него за US може с разни купони и отстъпки да свалиш още цената.

Жоро, х2 е цената наистина за не-TN матриците. Има хора предпочитат едното има други дават 2но повече пари за другото при това с кеф. Всеки си преценява за себе си...

Tedy, абе не е чак толкова ясно за техниката - преди време един познат купи 25 принтера при това на доста добра цена. После научи че принтерите са доставени от Прософт при това на цена по-висока от тази на която той ги взе от Метро. Невероятно но факт. Как така Метро са се прецакали и каква е била промоцията и защо така и не се разбра, но Прософт взеха в крайна сметка повече пари отколкото той плати. :)

ЦАПК Прогрес са толкова смешни, че даже не ми се иска да ги коментирам. Цената на моя монитор при тях и в интелинет беше 1:1. Разликата беше можеби 2 лв в полза на ЦАПК. Самоче в ЦАПК ми казаха, че:

1. нямат монитора в наличност (беше отбелязан на сайта им)

2. ще пристигне по заявка след месец

3. предложиха ми 2008WFP като по-нов еквивалент.

2008 е с TN, 2007, който исках е с IPS.

Забравих как се казваше фирмата от която го взех. Нещо 2000 накрая. Софийска. Поръчах от интернет. Пристигна на следващия ден и на кашона имаше лепенка от куриерската служба. Беше адресирана от Dell до някакъв човек в intelinet.

Ти ме застреля. А аз имах такова хубаво мнение за Прогрес. Преди години ми се наложи да сменя матрицата на лаптопа защото го изтървах. Интелинет взеха да ми обясняват как не можели защото бил модел който се продава само в щатите, не можели, едно друго. Прогрес не само че ми го смениха (верно не с точно същия но ми се обадиха 2часа по-късно да ми кажат че от нам си кой друг модел на DELL ставало), ами и ми взеха по-малко кинти ужким като гаранция нещо щели да го минат (140 вместо 220лв или нещо подобно).

За наличностите ги знам - те от край време са така, но виж това за по-новия модел - вероятно секретарката, гледайки ценовата листа ти го е предложила. Преди когато съм ги питал са ми давали по-добри цени от интелинет - горе-долу каквото беше на сайта на DELL но винаги с около месец доставка.

----------

Между другото къде гледаш на сайта на DELL каква е матрицата на въпросния монитор? Че там нещо не мога да го намеря аз това а на случайни сайтове в нета не е ясно доколко може да се вярва.

Добро утро на всички.

Ако имаш малко повече пари: http://www.voodoo.bg/categories/267/products/8130 - Dell 2208WFP UltraSharp... поне за мен страхотен монитор.

http://i.dell.com/images/global/products/m...p_overview2.jpg - регулиране по височина, напред и назад, върти се и около стойката.

Само, че там гледам цената е висока, ако се поразтърсиш може да се намери и по-ЙоФтинко.

Приятен уикенд на всички.

Добро утро на всички.

Приятен уикенд на всички.

И честит празник!

Добре де, може и аз да съм кьорав(то нали за това гледам 22" :lol: ), ама DELL на прилично ниска цена не видях - ни в Прогрес, ни в интелинет. За тия пари ТОВА Е 24" поне!

А за Фуджицу-Сименс никой нищо не каза - като за умрял или хубаво или нищо!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...