Gyumishev Posted November 27, 2008 Share Posted November 27, 2008 Здравейте,реших да си закупя дигитална камера и понеже съм пълен лаик по темата реших да се допитам до по-знаещи!!Харесал съм си камера ПРАКТИКА от ТОЗИ каталог..Ако може да ми кажете дали си заслужава парите?!И ако не,то да ми препоръчате нещо?!!Благодаря предварително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted November 27, 2008 Share Posted November 27, 2008 Линкът води към нещо, което ми иска номер на метро карта.. По-лесно ще е просто да кажеш модела на апарата Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodi Posted November 27, 2008 Share Posted November 27, 2008 в Техномаркета продават едни самсунги s860 по 150 лева с карта памет и батерии супер са си за цената им Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gyumishev Posted November 27, 2008 Author Share Posted November 27, 2008 Линкът води към нещо, което ми иска номер на метро карта.. По-лесно ще е просто да кажеш модела на апарата Там е работата,че в каталога не пише точен модел?!! Пише:Цифрова видеокамера с подарък 2 GB SD карта.HD-video 720p,5.0 мегапиксела,5х оптично варио,3.0" TFT дисплей,високоговорител,функция диктофон,32 mb вградена памет,опция за SD/SDHC карта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted November 27, 2008 Share Posted November 27, 2008 Е къде пък 5мп, този апарат ако е над 100 лева не си струва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gyumishev Posted November 27, 2008 Author Share Posted November 27, 2008 Е къде пък 5мп, този апарат ако е над 100 лева не си струва. Става дума за видеокамера,не за фотоапарат!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
born2hack Posted March 14, 2009 Share Posted March 14, 2009 хммм аз сам много резервиран за еФтинките камери, имам 2, едната беше най-евтината в магазина другата е най-добрата от любителския клас на JVC, от JVC-то сам доволен макар че тук в БГ цената кояти ми искат е 2700 лв. , другата ми е самсунг с касетки, проблема е че евтините камери са куци на малко по-тъмно с тия новите дето са на практика не сам се сблъсквал но сам склонен да мисля че за 300 лв не може да си вземеш хубава камера успех Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.