Grimjaur Posted November 27, 2008 Share Posted November 27, 2008 Вече месец и половина на Алеко копаят, без да се съобразяват с никакви законови разпоредби. Може да разберете повече и да се подпишете под петиция: http://forthenature.org/petitions/7 Унищожаваме си природата!! Моето лично мнение е: 1. Писта до Бай-Кръстой е безсмислена – дърво рязане, слаб наклон, стигаш до никъде (няма паркинг). Според мен Драгалевци - Бай-Кръстой лифта трябва само да се подмени без да се прави ски път до Драгалевци 2. Новите ръкави покай Лалето да се ограничат до просеките от чистенето на дървоядите (така или иначе Долно Лале няма сняг поливната време от сезона) 3. лифта през лавината дублира лифта на 2ро лале и е излишен - подмяна на лифта с нов с 6-8 седалки би бил пре-достатъчен 4. Учебния плац на платото и зоната за шейни ги оставям без коментар - безсмислица. 5. по Стената и Ч.Връх/Лавината да правят колкото искат "ръкави" - само да не вземат да копаят за изкуственяк - то така или иначе вятъра прави всичко. 6. само подмяна на съоръженията с нови би била идеална и достатъчна за начало Има още необмислени неща относно проекта за развитие на зона Алеко, а именно - кабинковия лифт да стига до междинна станция в момента и оттам да продължава 4-ри седалка до Капакливец...има и доста влекчета които са замислени да бъдат надясно от Боби(гледано отдолу) , като сегашните Спас и Боби ще са седалки!!! Да не говорим, че сега ми казаха от достоверен източник(човек, който е горе), че по Лале1 в момента тече кална река...поради намесата на умни глави! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sek800 Posted November 27, 2008 Share Posted November 27, 2008 Дадох глас,ама май вече няма смисъл от такива петиции.Рила и нея я направиха на нищо да им е*а майката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kennyg Posted November 27, 2008 Share Posted November 27, 2008 Дадох глас,ама май вече няма смисъл от такива петиции.Рила и нея я направиха на нищо да им е*а майката. Да не забравяме и Сахат тепе, което беше безмилостно къртено от строителни работници, подготвящи терена за бъдещ паркинг. След намесата на вестник "Марица" нищо по изкопните работи не беше прекратено. В скоро време не съм минавал оттам и не знам докъде се е стигнало - дали е готов обекта или все още работят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 27, 2008 Author Share Posted November 27, 2008 А на народа му е през хуя... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sek800 Posted November 28, 2008 Share Posted November 28, 2008 А на народа му е през хуя... Е т'ва имам предвид.Знам какъв е живота в планината(много по-добър от тоя в града.15 горини там живея),но никой не го интересува.Малко природозащитници останаха.А дано поне Витоша спасим. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 30, 2008 Share Posted November 30, 2008 Подписах се и вече съвестта ми може да си дреме спокойна - спасих Витоша! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.