solan Posted March 22, 2004 Share Posted March 22, 2004 (IIS)Internet Information Services за WinXP доста се различава от (IIS) за Win2000.Ако някой знае къде мога да намеря Help за него да ме освети по въпроса. По специално ме интересува Виртуалния сървър за електронна поща.Thanks! :allien Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted March 23, 2004 Share Posted March 23, 2004 А ти потърсил ли си такива хелпове? Защото първото място за което се сещам е Microsoft.com, където със сигурност ще намериш каквото те интересува относно не само IIS. В търсачката на warez пиши docs IIS и ще излезнат няколко книги. Link to comment Share on other sites More sharing options...
solan Posted March 23, 2004 Author Share Posted March 23, 2004 А ти потърсил ли си такива хелпове?Защото първото място за което се сещам е Microsoft.com, където със сигурност ще намериш каквото те интересува относно не само IIS. В търсачката на warez пиши docs IIS и ще излезнат няколко книги. Тhanks за съвета. Инфото което намерих ми е напълно достатъчно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.