Jump to content
BulForum.com

Left 4 Dead

Curunir

Recommended Posts

Странно, че още няма тема.

Left 4 Dead, Valve Software, енджина на Half Life 2, зомбита, може да се играе и сингъл.

Аз съм очарован и често с изцапани гащи.

Screenshots

Препоръчвам я.

Попаднах на 2 трейлъра на геймплея. Единия беше на една улица от гледна точка на хората, другата беше в една къща от гледна точка на зомбито.

Ми тя тая игра малко на Serious Sam прилича, но със зомбита. С правилни впечетления ли съм останал или такива моменти съм гледал от геймплея?

Изглежда супер динамична.

Нали няма да се наложи да се промъквам из тъмни къщи и да ме стряскат някакви зомбита?

Динамична или напрегната?

Нали няма да се наложи да се промъквам из тъмни къщи и да ме стряскат някакви зомбита?

Ъъъъ, то цялата идея на играта е през цялото време да си под напрежение и да се стряскаш :)

Споко, woox, по-скоро е мелачка, но има стряскащи моменти, защото има гадини, които повалят от един удар, дори нормалните зомбита тичат много бързо и е бая паника.

Иска ми се да направим coop с някой, щото с ботове, дори да е приятно, не е каквото може да бъде.

яка е много ама в мрежа ще става лудата касапница ..... ама съм с пиратско копие .....

и все още незнам ще мога ли някъде онлине да плякаме

Може да се пробва с Hamachi, емулатор за LAN.

sv_lan 1

net_start

map [TAB за списък]

Така рийш ли се пуска сървър според инструкциите, другите пишат connect ip.ip.ip.ip и трябва да стане мрежата. Не знам дали Хамачито ще издържи на натоварването, защото съм играл само походови игри на него, може да дропи, но може и да се пробва.

Ъъъъ, то цялата идея на играта е през цялото време да си под напрежение и да се стряскаш :)

То ясно че тва е целта, но все пак... Според мен е важно фън да има. Аз ако искам напрежение, ще си сваля Silent Hill.

Фън има изобилно, представям си, че фъна ще е още повече ако крещиш паниран на живи съотборници по микрофона и се псувате като се издъните едни други.

А Silent Hill не се сваля като искаш напрежение, сваля се като искаш да си скъсаш нервите от некадърно управление. :laughing:

Преди години играх SH1, мъчих се цял ден с управлението и се отказах.

Ония ден играх 2 часа SH3, помъчих се пак с управлението и пак се отказах.

http://www.gametrailers.com/player/usermov...laylist=popular

Иначе ние играхме мулти с кракнат Steam, става екшън, ама трябва повечко свободно време... :unsure: .

Някой ако иска мога да му е пратя настроена за MP (2.6ГБ). Трябва само да си инсталира Steam.

Четох нещо по въпроса, че играта има уникален гейм менажер, който регулира нивото на трудност през цялата игра според играчите и способностите им. И от там идвал зора постоянно. Нещо революционно за геймплей-а. Дано е същата игра.

Играта е същата, но честно казано при мен не се усеща нещо толкова различно при различните преигравания, може би, защото ботовете са с едни и същи способности, не знам, с повече хора може да е различно. Иначе е забавна.

Аз съм със SKIDROW и на мен също ми падаше до 24-25 кадъра на много места, та се наложи да бутна леко надолу настройките. На GF8600 съм.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...