Jump to content
BulForum.com

За змиорките, бутането и изнервящите номера на пътя

jozo

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply
За много години.

Аз нещо не успях да схвана ситуацията на пазу... може да е заради алкохола всъщност.

То и той сигурно не я е схванал :laughing: :laughing: Действал е по дефаулт за да може да преебе хондаджията, нали има война между VW & Honda феновете, гледат да се ебнат навсакъде :laughing: :laughing: :laughing:

Аз пък вчера едва не нацелих между вратите един кретеноид с А4.

Чакам за ляв завой от Граф Игнатиев към Петко Д. Петков и се оглеждам: отдясно по П. Д. Петков се движат няколко коли и последно едно А4. Още около метър оставаше да се изравни с мен, но няма сигнал и аз мисля, че си продължава направо. След него от кръговото не идваше нищо друго и аз реших, че ако и отляво е свободно, минавам спокойно. Погледнах наляво - кола имаше чак към Гранд-а и имам достатъчно време да се изнеса. Погледнах напред, отпускайки съединителя и тутакси набих спирачки, щото оня умник с аудито се беше озовал диагонално на улицата и средата на неговата кола отстоеше на не повече от 50 см от ръба на бронята на моята. Сдържах напиращата мощна псувня, понеже отзад возех щерката. А оня тиквеник, понеже отгоре колите наближиха, се напъна и се качи на бордюра, за да мине. Явно в в последния момент е решил да завие наляво, не е подал сигнал и не е преценил разстоянието. Ако е изкривил някоя джанта - хак му е.

В крайна сметка съм доволен, че се размина - най малко ми се щяха неприятности по празниците. Едва ли щеше да има големи поражения от почти статично положение, ама все са проблеми.

тук има доста безгрешни професионални шофьори където при тях винаги вероятноста да направят грешка е 0% при всички случаи никога не са грешили както и никога не са карали с над 50км/ч в града и винаги като погледнат отпред или през огледалото и само с поглед могат да оценят качествата на всички абе въобще нечовеци и ако някой селски бег с случайно ги застъпи понеже те никога не са го правили и благодарение на свръх споспобностите им минават на милиметър всеки път.След което аха да излезнат от колата и да му потрошат зъбите,челюстите, краката и ръцете всичко се разминава само с мъмрене и изблик във форума :)

Весели празници !

@zaq, весели празници и на теб! :)

В това, което пишеш има доста истина, но в случая е неуместно, що се касае до "алхимика". Ако го познаваш лично малко повече време, никога няма да напишеш горното, относно неговия пост - то би важало за пазу, Тед и дори за мен. но не и за Сашо (алхимика).

П.П. @alchemy, щом се е стигнало до "Сдържах напиращата мощна псувня, понеже отзад возех щерката. А оня тиквеник, понеже...", значи положението не е било розово... :P

Преди няколко дена, карам си аз и преди Труд, забелязвам че има спряла кола вдясно, на същото място има неравност, та намалих и се втренчих сега ще я заобикалям или ще я прекрачвам. Изведнъж този когото беше с мен казва 'АААААААААААААА' и след ~1 сек се разминах с мерцесес (без фарове)

Интересно е че го погледах малко в огледалото и като че ли хич не му дремеше че е в насрешното.

ето тука има няма на 2 метра след като е влязъл 'при нас'

http://maps.google.com/maps?f=d&source...mp;t=h&z=17

Вижте как като съм се съсредоточил в тъпата дупка и изобщо не съм го забелязал тоя гад ..... то и не очакваш ама все пак ...

Днес като наваля,по обяд на В.Априлов беше весИлУ.2-3ма спряха в броните на тоя пред тях.Добре,че беше бавно и нямаше разправии и т.н

И пак "снега ни изненада"...

Сега гледах новините, само в София за деня е имало 400 катастрофи. Като гледах кадрите снега не беше толкова много, явно той не е главната причина за толкова много катастрофи, може би е от изнервени и неопитни шофьори.

И от това че под снега има лед. Брат ми едвам успя да излети за Лондон днес, в Банкя снега стигна, че и подмина 40см. До следобед летището беше аут. И каква беше тая зам. кметица в 5-ти клас не разбрах... :laughing:

Майко, тоя как размина на тясно военните камиони и оня извънгабаритния кран ли беше... леле. И тая кола каква е? нещо по таблото не я познавам... заприлича ми на някакъв Опел ама чак да гони s4 или rs4?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...