Jump to content
BulForum.com

За змиорките, бутането и изнервящите номера на пътя

jozo

Recommended Posts

Аз не виждам НИКАКЪВ проблем всеки да кара с колкото му позволяват възможностите му на шофьор, автомобила му и пътната обстановка(независимо дали е бавно или бързо). Това което е проблем за мен е създаването на ПРЕЧКИ за другите водачи. Това е наистина проблемно и наистина дразнещо.

Ами тогава няма нужда от пътна маркировка,регулиране,знаци....Аз пък не виждам НИКАКЪВ проблем да се спазват основните ограничения,маркировка и знаци...изключвам случаите когато има недомислено сложени такива.

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply
Падна лек снежец, дъжд и вече видях прясно огънатата мантинел пред ПУ и Криминалисти....Не е шега работа ;)

Дам и в посока Марково имаше 3ка кибапчета, който направиха доволно задръстване :) Добре, че леко се бяха потръкнали, защото там на тия павета си е направо филм и половина!

Ами тогава няма нужда от пътна маркировка,регулиране,знаци....Аз пък не виждам НИКАКЪВ проблем да се спазват основните ограничения,маркировка и знаци...изключвам случаите когато има недомислено сложени такива.

Еми то не си противоречим кой знае колко.

Интересни хора сте. Аз някъде да съм говорил за каране над ограничението? Хм? Странно, само вие говорите за такова каране. Бързо и бавно спрямо личната преценка. Както добре видяхме за доста хора "Бързо" е точно каране на ограничението и предпочитат по-бавничко да карат.

Пък и да не се лъжем повечето караме поне 5-6 км/ч над оганичението (по километраж т.н. не е много ясно дали не сме в ограничението).

После като ти напишат акт 500 точки и без книжка половин година тръгни да обясняваш колко недомислено е било ограничението :D

После като ти напишат акт 500 точки и без книжка половин година тръгни да обясняваш колко недомислено е било ограничението :D

Никой няма да ти напише акт за 5-10 км над ограничението.

Той се базика вероятно :) И 'сички добре знаем, че само един е мъжа тука дето кара с над 24112414 км/ч и той кара червен голф...другото сме просто последователи...на Него и пресвети Ал Бънди :)

Интересно ми е, всички ли студенти с дърти бмв-та 3ки и сивици, които си тръгват от нова сграда на ПУ се правят на рацери пред ученичките на следващата спирка?

Иначе ти режат 3 санта от ... талона :D Наистина има такава тенденция, не си сам в забележката си. Също и "как да си спрем най-селски колата".

Я кажете какво правите когато карате в еднопосочна улица и някой се забие срещу движението? Одеве в началото на Хр. Г. Данов един така идва от Антим 1ви, спира малко след завоя и ми мига да минавам между него и другата кола. Аз му мигам да даде 5 метра напред до кръстовището той ми мига пак. Схванах идеята но ми е крайно неприятно да се бутам между него и другата кола след като ако той леко врътне ще се разминем къде къде по-лесно обаче и той тарикат не иска. Но тъй и тъй е виновния той реших че ще го пробвам колко е инат. Загасих двигателя и взех да си играя с радиото... на 2рата минута му писна да ме чака... а тъкмо вадех телефона да направя един 10-минутен разговор с майка ми та да проверя малкия добре ли се държи при нея, ял ли е, нещо липсва ли и та да мина покрай пазара примерно да взема че да не ходи в този студ че е на възраст вече и т.н. в този дух - едно 10 мин всякак мога да изчакам тя и без това се чуди кога кой да хване за канарче че да си направи малко лаф с него... но човека се отказа и зави в една от страничните улички

Аз ги засичам и да се еб*т в г*за. Писнало ми е по Сакъзов вече от тоя номер. Аз не съм виновен, че са малоумни и баш тарикати. Ебахти, аз живея на тая улица и не си позволявам да карам така (да не говорим колко е трудно да се паркира) дори за една пресечка, от къде на къде ще се нарушават правилата.

btw Дедо оня ден като идвах от Банско (9-ти) май те мернах ама свалях багажа от колата и подмина - ако номера ти е с едни 55-ци :)

Я кажете какво правите когато карате в еднопосочна улица и някой се забие срещу движението? Одеве в началото на Хр. Г. Данов един така идва от Антим 1ви, спира малко след завоя и ми мига да минавам между него и другата кола. Аз му мигам да даде 5 метра напред до кръстовището той ми мига пак. Схванах идеята но ми е крайно неприятно да се бутам между него и другата кола след като ако той леко врътне ще се разминем къде къде по-лесно обаче и той тарикат не иска. Но тъй и тъй е виновния той реших че ще го пробвам колко е инат. Загасих двигателя и взех да си играя с радиото... на 2рата минута му писна да ме чака... а тъкмо вадех телефона да направя един 10-минутен разговор с майка ми та да проверя малкия добре ли се държи при нея, ял ли е, нещо липсва ли и та да мина покрай пазара примерно да взема че да не ходи в този студ че е на възраст вече и т.н. в този дух - едно 10 мин всякак мога да изчакам тя и без това се чуди кога кой да хване за канарче че да си направи малко лаф с него... но човека се отказа и зави в една от страничните улички

Ти действаш много меко, аз лично като стане така обикновено гася колата, даже ако видя наблизо някоя лафка отивам да си купя баничка, цигари или квото продават в лафката.

Я кажете какво правите когато карате в еднопосочна улица и някой се забие срещу движението?

Казвал съм го и друг път, лечението на тази болест е това:

treatme-net-mudzerella-monster-truck-driving-for-2.jpg

0612dp_16_z%202006_power_fest%20f350_monster_truck.jpg

monster-truck-0021.jpg

Интересно ми е, всички ли студенти с дърти бмв-та 3ки и сивици, които си тръгват от нова сграда на ПУ се правят на рацери пред ученичките на следващата спирка?

ДА!!!И на мен ми е направило впечатление... сигурно има някой таен конкурс за най- "як" рейсър.

Аз ги засичам и да се еб*т в г*за. Писнало ми е по Сакъзов вече от тоя номер. Аз не съм виновен, че са малоумни и баш тарикати. Ебахти, аз живея на тая улица и не си позволявам да карам така (да не говорим колко е трудно да се паркира) дори за една пресечка, от къде на къде ще се нарушават правилата.

Абе ако се качат на някой тротоар да се разминем да... на Бр.Миладинови обаче една кака очакваше от мен да го направя аз и отидах да и обясня че ако иска да се разминем или тя се качва на тротоара или да ме изчака да ида да си купя хляб от магазина в съседната пресечка пък като се върна ако е още там ще се разминем някак. И понеже е в нарушение считам че е редно тя да си катери колата по бордюрите не аз. После ме псува ама се качи тя...

btw Дедо оня ден като идвах от Банско (9-ти) май те мернах ама свалях багажа от колата и подмина - ако номера ти е с едни 55-ци :)

Да в средата е 55.

Ти действаш много меко, аз лично като стане така обикновено гася колата, даже ако видя наблизо някоя лафка отивам да си купя баничка, цигари или квото продават в лафката.

И това съм го правил с едно такси :)

Казвал съм го и друг път, лечението на тази болест е това:

Няма къде да го паркирам :bgrin:

Ако си влязат в свободно място или както и ще да е да ми направят достатъчно място да мина, ок. Ама да при други ситуации не оказвам сътрудничество.

С тея еднопосочни си е емоция :) Аз като се заблея и понякога се забивам без да искам по такива улички,карам червена Фиеста моля не ми се сърдете ако съм срещу вас,ще се досетя и ще направя място :)

Офисът ми е точно срещу ТУ а там всичко е еднопосочно, та и паркирания са забранени и на какви неща съм се нагледал не е истина, а наглоста на нарушителите е безгранична. Жените обаче там бият по всякакви критерии особенно ако става въпрос за паралелно паркиране :)))))

Понеделник тъкмо ще тръгвам за УАСГ..

и пред колата паркиран бус(от големите бази)..

изчаках 10минути.. и нищо.

Започнах да свиря, да го ритам по гумите, той без аларма..

Помислих си, че зарежда заведението, до което бях спрял, затова влезнох и питах персонала, но не беше от тях.

Какво теле може да спре по такъв начин и да си зареже буса...

Понеже малко се ядосах, му прибрах страничните огледала с юмруци.. и му пуснах чистачките няколко пъти от високо, отзи път с перата на тях, а ако се повтори ще ги пусна без пера.

:sayjin :wacko:

Един път пред нас беше спрял за над половин ден един бус задръстил входа на блока (с гаражи отзад)... спасих се с такси тогава че имах спешно излизане а общинска полиция ми обясняваха да съм ги изчакал 20тина мин (на 30тата си извиках таксито не можах а изчакам повече, 3часа по-късно още си беше там буса но ми се спеше прекалено много за да се разправям следобеда като се разбудих още беше там)...

Един път пред нас беше спрял за над половин ден един бус задръстил входа на блока (с гаражи отзад)... спасих се с такси тогава че имах спешно излизане а общинска полиция ми обясняваха да съм ги изчакал 20тина мин (на 30тата си извиках таксито не можах а изчакам повече, 3часа по-късно още си беше там буса но ми се спеше прекалено много за да се разправям следобеда като се разбудих още беше там)...

Ще се разправяш!За това се плаща на някой хора!

Една 'работеща' жена с 7-8 висши изкарани с много учене, вчера реши, че е над останалите. До Съединение площада, в посока Руски, около подлеза, в лявата лента имаше малко задръстване, а в дясната бяха спряли бакшиши. Жената, с C-class coupe, реши, че е по-умна, мина от дясно (въпреки, че такситата се виждаха от километри) и без да пуска мигач се опита да се престрои пред мен... бях малко изнервен и не я пуснах, продължих си направо като дори не я заобиколих, на нея й се наложи да направи екстремно спиране и дори даваше назад.... гледаше ме странно и май ме псуваше... дано не ме подгонят някакви мутри сега :(

Споко, щом не е имало мутри в колата да излязат с бухалките.

Един път си карам в лявата лента по моста на панаира към 6ти септември със 50-60 и някаква мутра със с-класа от ръбестите караше на средата на пътя с 20 (като е мутра целия път е негов, всички трябва да го гледат колко е велик и да се съобразяват с него), след като минах на 5см от него оня отвори джама и взе да ми се обяснява нещо

Викам си тоя ся ще извади автомат от някъде и газ колкото върви колата :laughing:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...