PlayMate Posted November 21, 2009 Share Posted November 21, 2009 На центъра до радио-телевизионната кула (по-скоро е до Верди) има една оставена S класа (99-02) от доста време насам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted November 21, 2009 Share Posted November 21, 2009 Криза е всички "батки" с "големите възможности" заебават екстрите една по една. Link to comment Share on other sites More sharing options...
3dfx Posted November 23, 2009 Share Posted November 23, 2009 Катастрофи ще има тепърва да гледаме много. Не знам какво мислите вие, но според мен тази промяна не може да доведе до нищо хубаво... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted November 23, 2009 Share Posted November 23, 2009 Да сложат светофари и ще се оправят нещата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 23, 2009 Share Posted November 23, 2009 Аз вече 2 пъти се разминавам на колелата които са до кауфланда ........ единият път тъпака беше с БУС щеше да ме размаже...... Ама така е като ни управляват олигофрени , незнам за кой път го казвам ..... Тъпите колела на които им смениха предимствата никога не са били причината за катастрофите - заспалите шофьори са причината , жалко че никой не го осъзнава и за да решат проблема го направиха 10 пъти по-голям.... на всичките колела има перфектна видимост особено пък на това на пожарната , там се вижда всичко от поне километър , нямаше ли кой да ги светне простите КАТАДЖИИ че не предимството е проблема Link to comment Share on other sites More sharing options...
katalunec89 Posted November 23, 2009 Share Posted November 23, 2009 Пичове,това въобще не е първата катастрофа на колелата,През ден стават разни лекички! Живея точно до едно от тях и през час чувам клаксони(29 минава от там с натиснат клаксон ) А пешеходната пътека е изтъркана от следи от гуми само за 2-3 седмици ! Наи-фрапатният случаи които видях е един мина поне с 80км/ч и хич не се усети,че е без предимство.Добре ,че човека вътре в колелото съобрази и спря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kitolino Posted November 23, 2009 Share Posted November 23, 2009 На центъра до радио-телевизионната кула (по-скоро е до Верди) има една оставена S класа (99-02) от доста време насам. Тя май има проблеми с въздушните възглавници, тъй че е разбираемо защо не я карат.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted November 23, 2009 Share Posted November 23, 2009 Тая вечер ходих да тичам и минах от там , поогледах го и сега установих че е Nissan 350z (Обаче е черничък и без тея кръгли отвори по фасона). Не съм почитател на японските машини до толкова колкото на немските , но като го гледам и направо си ми е мъчно .. утре ще го снимам ако искате , да видите на кво е заприличал някой дилър е в следствения. след година две се оглеждай в АДВ дали нема търг от комисията на кушлев за тая кола Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted November 24, 2009 Share Posted November 24, 2009 S-Class > > > Lancia Y10 Малка, икономична , маневрена, супер Бал съм ви и S-Class-ите, да ми горят по 17 нафта Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 24, 2009 Share Posted November 24, 2009 след откриването на новите знаци се откри и сезона на катастрофите на колелото в Тракияhttp://starnet-bg.hit.bg/DSC04933.JPG http://starnet-bg.hit.bg/DSC04934.JPG http://starnet-bg.hit.bg/DSC04935.JPG Колега вчера(23.11.2009) към обяд на същото това колело пак имаше нелека катастрофа!! Бях решил да ходя на автомивката и на мястото на обърнатата кола имаше тъмен мерцедес(беше в много окаяно състояние) а отстрани имаше микробус(с по малко щети) с надпис Derby. Незнам кой е бил виновника, но дано всички да са се оттървали само с размазаните грозно тенекии. Беше ми неудобно да снимам (като някой сиирджия), който се кефи на останалите но такива гледки трябва наистина да се виждат за да бъдем ВОДАЧИ а не ПРЕСТЪПНИЦИ!!!! Чукча писател. Чукча не читател. Link to comment Share on other sites More sharing options...
balky_80 Posted November 24, 2009 Share Posted November 24, 2009 Аз вече 2 пъти се разминавам на колелата които са до кауфланда ........ единият път тъпака беше с БУС щеше да ме размаже......Ама така е като ни управляват олигофрени , незнам за кой път го казвам ..... Тъпите колела на които им смениха предимствата никога не са били причината за катастрофите - заспалите шофьори са причината , жалко че никой не го осъзнава и за да решат проблема го направиха 10 пъти по-голям.... на всичките колела има перфектна видимост особено пък на това на пожарната , там се вижда всичко от поне километър , нямаше ли кой да ги светне простите КАТАДЖИИ че не предимството е проблема Абсолютно прав си колега!!!! Не в колелата е проблема а в човека зад волана! Сега катастрофите вместо да ги намалят нащите УПРАВЛЯВАЩИ МАЛОУМНИЦИ спомагат да се увеличат. Идеята била доколкото разбрах да няма разлика на едни кръгови с други, всички трябвало да бъдат еднакви...... Ами що чак сега проумяха истината ако това е тя?? Неможе 10 и повече години да караш и да знаеш кое кръгово как е и в един момент аха сменят знаците. Понеже на кръговите няма светофари се гледат знаците, ама айде това се опитай да го обясниш на човек, който постоянно е карал градско и е научил всичките знаци и в един момент му ги сменят и ето какво става.......... Да сложат светофари и ще се оправят нещата. Бате, що говориш глупости? Няма да си купят нещо, да си раздадат премийка, било то финансова или екскурзийка в чужбина а ще мислят за теб........... После дават репортажи че ЩЕТИТЕ по гражданските се увеличавали а отам и ЦЕНИТЕ Чукча писател. Чукча не читател. ) Чукча питал теб ти като видиш хубава ракийка от бъчвата ли пиеш или от чашата? Чукча опитал хубавата ракийка, пък после видял откъде идва. Та така и аз. Айде наздраве и не беше необходимо Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted November 24, 2009 Share Posted November 24, 2009 Неможе 10 и повече години да караш и да знаеш кое кръгово как е Лелеле ... Вие с тия кръгови и кой бил с предимство ... Това всеки се оплаква , че на метро сменили предимството и никой незнаел , а пък после и на останалите и отново никой незнаел кой бил с предимство ... АБЕ МА**А МУ ДЕ**А ТОЛКОВА ЛИ НЕ МОЖЕ ЧОВЕК да погледне ШИ**НИЯ знак ?!? Те хората за това са сложили знаци ... Аз примерно преди да видя знак , който ми предоставя или отнема предимство ПРОСТО НЯМА ДА НАВЛЯЗА В КРЪГОВОТО ... ИЛИ ЩЕ НАВЛЯЗА вече като съм 100% сигурен , че няма да направя ПТП .... НИКОГА НЯМА ДА ТРЪГНА ДА НАВЛИЗАМ В КРЪСТОВИЩЕТО ПО СПОМЕН само защото миналия път съм имал предимство или обратното ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaq Posted November 24, 2009 Share Posted November 24, 2009 Лелеле ... Вие с тия кръгови и кой бил с предимство ... Това всеки се оплаква , че на метро сменили предимството и никой незнаел , а пък после и на останалите и отново никой незнаел кой бил с предимство ... АБЕ МА**А МУ ДЕ**А ТОЛКОВА ЛИ НЕ МОЖЕ ЧОВЕК да погледне ШИ**НИЯ знак ?!? Те хората за това са сложили знаци ... Аз примерно преди да видя знак , който ми предоставя или отнема предимство ПРОСТО НЯМА ДА НАВЛЯЗА В КРЪГОВОТО ... ИЛИ ЩЕ НАВЛЯЗА вече като съм 100% сигурен , че няма да направя ПТП .... НИКОГА НЯМА ДА ТРЪГНА ДА НАВЛИЗАМ В КРЪСТОВИЩЕТО ПО СПОМЕН само защото миналия път съм имал предимство или обратното ... Когато си усвоил нещо и го повтаряш много пъти някак си става механично, то не е проблема дали си тъп, ами когато караш и нещо друго ти отвлича вниманието например разгорещен спор или напрегнати моменти точно тогава се забравя.На мен ми се случи няколко пъти макар че 200-300м преди да стигна до кръстовището се сетих че движението е обърнато Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 24, 2009 Share Posted November 24, 2009 Чудя се защо махнаха ония знаци дето бяха на платното. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted November 24, 2009 Share Posted November 24, 2009 Чудя се защо махнаха ония знаци дето бяха на платното. Щото пречеха на движението може би??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted November 24, 2009 Share Posted November 24, 2009 Когато си усвоил нещо и го повтаряш много пъти някак си става механично, то не е проблема дали си тъп, ами когато караш и нещо друго ти отвлича вниманието например... Точно това е проблема, че не трябва нищо да ти отвлича вниманието и трябва да следиш какво става винаги. Много пъти са ме засичали на всички кръгови в Тракия, преди когато бяха с предимство каращите по булеварда си карам с 80-90 и една патка с бавни рефлекси реши да ми отнеме предимството, не стига че ме видя от 20-30м, ами не даде газ да се изтегли по-бързо - ако и аз блеех сети се какво щеше да стане Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlayMate Posted November 24, 2009 Share Posted November 24, 2009 А пък ти, пичът с бързите рефлекси, си направо идеален в тази ситуация. Ебаси патката тъпа, да си помисли, че караш с 50! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted November 24, 2009 Share Posted November 24, 2009 Хахахахахахахахахах, и аз тва си помислих... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 24, 2009 Share Posted November 24, 2009 Лелеле ... Вие с тия кръгови и кой бил с предимство ... Това всеки се оплаква , че на метро сменили предимството и никой незнаел , а пък после и на останалите и отново никой незнаел кой бил с предимство ... АБЕ МА**А МУ ДЕ**А ТОЛКОВА ЛИ НЕ МОЖЕ ЧОВЕК да погледне ШИ**НИЯ знак ?!? Те хората за това са сложили знаци ... Аз примерно преди да видя знак , който ми предоставя или отнема предимство ПРОСТО НЯМА ДА НАВЛЯЗА В КРЪГОВОТО ... ИЛИ ЩЕ НАВЛЯЗА вече като съм 100% сигурен , че няма да направя ПТП .... НИКОГА НЯМА ДА ТРЪГНА ДА НАВЛИЗАМ В КРЪСТОВИЩЕТО ПО СПОМЕН само защото миналия път съм имал предимство или обратното ... Може бе мен. Само, че аз цяла Тракия 5 години я карам със затворени очи. Да не говорим за хората дето са се нанесли началото на 90-те. Ще станат вече 20 години карат по един тертип и сега хоп - миндилски работи. На нито едно колело не съм сигурен дали някой ще спре или не. А мина вече май 1 месец от как ги обърнаха. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted November 24, 2009 Share Posted November 24, 2009 Да обърнат предимството беше най-тъпото нещо, което можаха да направят и това ще го каже всеки тракиец. Не може да е еднакво предимството за булевард и второстепенна улица. Надявам се скоро да го разберат и да си върнат старото регулиране. Ако не го направят всеки ден ще има катастрофи, което и очаквах, но много хора не ми вярваха. А още по-тъпото е, че на колелата на 15-ти блок, на Сани, на Верди и на 203 блок нямаше нито катастрофи, нито нищо. Кому беше нужна тая глупост не знам. Положението с колелото на пожарната е по-специфично, защото там е нещо като околовръстно и там най-удачния вариант ще е или постоянно присъствие на КАТ или светофар. Иначе и там пак равнопоставят главен път с второстепенна улица, което е малоумие. До момента бях с добри впечатления от инж. Матев, но след тази простотия... Най-малко трябваше да направят едно преброяване на колите, които минават през колелата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlayMate Posted November 24, 2009 Share Posted November 24, 2009 Движението НЕ ТРЯБВА да се връща. Самите колела трябва да се променят с по някой друг метър, така че и в 4-те посоки да трябва да направиш една неестествена дъга, за да излезеш от колелото. В момента имаме едно кръгче по средата на 3 лентовия булевард, нормално е блеещите да се бъркат. Не виня никой, защото навикът си е навик. Което не означава, че статуквото трябва да продължава. Този големия булевард много хора го възприемат като магистрала и това трябва да се промени. Градски булевард си е все пак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted November 24, 2009 Share Posted November 24, 2009 Трябва да се върне, защото това решение е малоумно и нямаше никакви основателни причини да се прави. Нямаше катастрофи, нямаше трафик, нямаше рязко набиване на спирачки. Имам апартаменти до 2 от въпросните колела и всеки ден минавам поне по 5-6 пъти от там, в продължение на 6 години. Пак казвам, че не може да равнопоставят булевард с второстепенна улица и това ще ти го каже всеки шофьор. А оправданието, че "така е в Европа" беше най-тъпото възможно. И защо тогава не направят така и с колелото на ВМИ... Много просто, защото ще такъв трафик, че ум да ти зайде. @madganoz4o, точно това имам предвид. Хората по навик и по презумпция си карат с предимство, понеже са на булевард. Не може току-така да се промени навик, изграждан с години, а още по-малко няма логика и е опасно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted November 24, 2009 Share Posted November 24, 2009 За тв'а колело хич не се бях замислил.Верно, че е наопаки. Честно казано онзи ден направих голяма глупост с тия колела.Не стига, че ходя веднъж в месеца до Тракия и кв'о се заблях, и си цепя... добре че нямаше коли.На отиване отразих знака, намалих, огледах се и продължих.Ама на връщане...кв'о се бях замислил и ..... за малко и аз да влезна в темата с някоя друга снимка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Airfan Posted November 24, 2009 Share Posted November 24, 2009 Трябва да се върне, защото това решение е малоумно и нямаше никакви основателни причини да се прави. Нямаше катастрофи, нямаше трафик, нямаше рязко набиване на спирачки. Имам апартаменти до 2 от въпросните колела и всеки ден минавам поне по 5-6 пъти от там, в продължение на 6 години. Пак казвам, че не може да равнопоставят булевард с второстепенна улица и това ще ти го каже всеки шофьор. А оправданието, че "така е в Европа" беше най-тъпото възможно. И защо тогава не направят така и с колелото на ВМИ... Много просто, защото ще такъв трафик, че ум да ти зайде. @madganoz4o, точно това имам предвид. Хората по навик и по презумпция си карат с предимство, понеже са на булевард. Не може току-така да се промени навик, изграждан с години, а още по-малко няма логика и е опасно. Кое точно е второстепенната улица? И къде не ставали катастрофи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 24, 2009 Share Posted November 24, 2009 Да обърнат предимството беше най-тъпото нещо, което можаха да направят и това ще го каже всеки тракиец. Защото тракииците сте мярата за правилното движение! И защото само тракиици минават през колелета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.