Jump to content
BulForum.com

За змиорките, бутането и изнервящите номера на пътя

jozo

Recommended Posts

Защо шахтите са над нивото на асфалта?

Такава е технологията на полагане на асфалт - тепърва има още един слой, който ще се изравни с шахтите.

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply
От друга страна какво се учудваме? За съжаление мен ме нервират въпреки че няма никаква изненада в случая

Защото ти пука,за това се нервираш.....

Защото ти пука,за това се нервираш.....

Ами не чак толкова, верно че ми пука защото там живея но всякакви подобни неща ме нервират дори да не ме засягат лично защото неправилно е много меко казано.

Ами не чак толкова, верно че ми пука защото там живея но всякакви подобни неща ме нервират дори да не ме засягат лично защото неправилно е много меко казано.

Абсолютно!

не трябваше ли първо да спрат поне за малко?

едит: днес един ми се разсърди, щото го питах къде работи и дали ще му е удобно да му спра на входа на вофиса за около седмица-две или да почна и аз кат него редовно там да спирам. естествено бях обвинен в собственически чувства към пътя. не ме дразни за друго, щото все пак пътя си е общински и на всеки се случва да му потрябва да спре безплатно за малко в центъра, но редовното му заемане на място за 2 коли и нелепо включваща се аларма привлякоха интереса ми. да беше комшия да го разбера, ама не е - на 1 км е от нас, просто спира тук за по-лесно. то не че комшиите са стока (въобще не е нагло да спираш пред офиса на друга фирма, за да държиш мястото пред магазина си празно за евентуални клиенти, естествено с помощта на пластмасови столчета, щото иначе е скъпо).....

Честит първи сняг! Нека идиотщините по пътищата започнат сега! :)

Те никога не са спирали!!! Искаш просто да кажеш нека ТОТАЛНИТЕ идиотщини започнат сега :laughing:

Навън са ужасните задръствания. От брезовско шосе до новотела - 25 мин. После ще дам една снимка на ТИР в уличките до панаира :D

Наскоро един хубавец с 20 тона хладилник беше влзнал към НЕВА от България. Неописуема гледка беше в уличката към Новотела какво сътвори. Впоследствие живеещ там познат ми каза, че това става поне 2-3 пъти седмично, тъй като GPS-те водели шофьорите погрешно, понеже това трасе било по-късо отколкото през колелото... Магии и чудо

Те никога не са спирали!!! Искаш просто да кажеш нека ТОТАЛНИТЕ идиотщини започнат сега :laughing:

Наскоро един хубавец с 20 тона хладилник беше влзнал към НЕВА от България. Неописуема гледка беше в уличката към Новотела какво сътвори. Впоследствие живеещ там познат ми каза, че това става поне 2-3 пъти седмично, тъй като GPS-те водели шофьорите погрешно, понеже това трасе било по-късо отколкото през колелото... Магии и чудо

ами дори и там онова си е БУЛЕВАРД Васил Левски. ама как гръмко и широко звучи, а? почти като Южен. или който и да е друг БУЛЕВАРД с разрешено паркиране в града ни.

ами дори и там онова си е БУЛЕВАРД Васил Левски. ама как гръмко и широко звучи, а? почти като Южен. или който и да е друг БУЛЕВАРД с разрешено паркиране в града ни.

Веднъж един такъв беше стигнал почти до хепито... И псуваше яко... Попитахме го толкова ли е тъп да се набута там... И той каза, че бил спрял да пита една жена откъде е най-близък пътя до центъра и тя му посочила пешеходния мост :D

тъй като GPS-те водели шофьорите погрешно, понеже това трасе било по-късо отколкото през колелото... Магии и чудо

могат да си настроят GPS-тите да ги води само през главни улици - тоест faster time вместо shorter distance

Веднъж един такъв беше стигнал почти до хепито... И псуваше яко... Попитахме го толкова ли е тъп да се набута там... И той каза, че бил спрял да пита една жена откъде е най-близък пътя до центъра и тя му посочила пешеходния мост :D

Ахахахахаа пешеходния мост... ми той намерил кой да пита... пък и да беше се уточнил че ще кара дотам с камиона а няма да ходи пеша :rofl:

• 2 weeks later...

Днес един кретен с бял VW Golf 2.0 (и лепенка отгоре VADER) за малко щеше да ни отнесе на светофара на 6ти септември и руски. Добре че държа здраво малкия че като светне "зеленото човече" и знае че може да тръгне. Тоя така бързо изскочи от завоя че никой не би имал време за реакция, добре че още не бяхме тръгнали. Тъпака му с тъпак взе завоя най-малко с 60, здраво свирене на гуми и без въобще да се замисли че той е на зелено но пешеходците също са на зелено при това те са с предимство. На писта да кара така разбирам но в града е меко казано недопустимо. 30 мин след това замислях да си купя някакво оръжие и да почна да отстрелвам подобни индивиди

... и май въпросния кретен също пише в този форум... интересно...

Вчера си тръгвам от София, и карайки по цариградско шосе ме застига едно подобие на кола което напира да ме минава при, което нямах никакво намерение да се отмествам тъй като карах според вече над допустимото. Но онзи глупак тръгна да ме минава отдясно. В момента в който видях Пернишката регистрация и лепенката отзад "газ" и нещо ве прещрака, особено в момента в който видях онзи мухльо да ми говори нещо.

Просто не става. Къде е тръгнал с тази кошница!?! Та моята кола е поне 2 пъти по-мощна само като натисна гаста и го оставям да ми гледа задния номер, както и стана де :laughing: . Искам на всички от Перник и от София да им вземат книжките. Принципно бях отвикнал да обръщам внимание но подобни индивиди, но вчера явно ми се беше насъбрало.

Преди време бях питал за телефон на който се съобщава за изоставени коли, обаче не мога да открия отговора...

До офисът има една изоставена старозагорска кола с 2 криви джанти - най-вероятно открадната. И доста пречи на движението.

Та някой да го знае въпросният телефон?

Преди време бях питал за телефон на който се съобщава за изоставени коли, обаче не мога да открия отговора...

До офисът има една изоставена старозагорска кола с 2 криви джанти - най-вероятно открадната. И доста пречи на движението.

Та някой да го знае въпросният телефон?

Според това,къде се намира автомобила по адрес в Пловдив,се обаждаш на съответният район(централен,източен,южен и т.н.)на чиято територия се намира,да ти кажат какво могат да направят и в какви срокове.

Преди време един приятел действаше така - закачаше колата на някой от своите микробусчета, издърпваше я до средата на улицата да запречи хубаво пътя и викаше общинска полиция да дойдат да си я приберат с паяка. Такива са длъжни да ги прибират пък после те да се оправят :)

По пътя към университета , може би вече от около 2 месеца "отлежава" паркиран прилежно нисан , спортен модел , изглежда много нов със счупен ляф фар , като парченце от стъклото е счупено и е в самия фар ... та нещата малко намирисват и се чуда дали да се обадя в полицията или да търся схеми как да го запаля на искра :D

ПП. Кат го гледам как зверски изглежда ,и как бавно и полека му спадат гумите , без никой да го кара и направо ми се реве ..

ПП. Кат го гледам как зверски изглежда ,и как бавно и полека му спадат гумите , без никой да го кара и направо ми се реве ..

На такива зарязани автомобили най-голямо шоу е да гледаш с времето как се трупат листа, боклуци и т.н. И АКО някой ден го преместят и имаш удоволствието да минеш през същото място, установяваш, че там където са били гумите, е най-чистото място... :lol:

Тая вечер ходих да тичам и минах от там , поогледах го и сега установих че е Nissan 350z (Обаче е черничък и без тея кръгли отвори по фасона). Не съм почитател на японските машини до толкова колкото на немските , но като го гледам и направо си ми е мъчно .. утре ще го снимам ако искате , да видите на кво е заприличал :(

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...