Jump to content
BulForum.com

За змиорките, бутането и изнервящите номера на пътя

jozo

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Един тип, преди малко, направо ме изуми с наглостта си.Чакам си аз за ляв завой (втора кола съм и двете навлезли в кръстовището) и светва жълто, но човека пред мен се позабави малко, та се изнесохме и двамата на червено.В същия момент отсреща (всички коли са спрели на червеното) един келеш със скутер си прави десния завой, отебавайки червеното и съответно се засичат с колата пред мен.Продължавайки надолу по улицата, моторджията взе да натиска шофьора пред мен към бордюра.Човека си спря, за да не го удари, но онзи и той спря и взе да се заяжда: "Къде гледаш бе идиот...що ме засичаш, внимавай ко' пра'иш..."майки,лели и т.н.На всичкото отгоре возеше дете зад себе си.Без каски.Направо ми идеше да слезна и да му натроша кратуната в асфалта.Не че не е с предимство, ама да минеш на червено и да се заяждаш после.Да не говорим за това момченце отзад.Ми ако се бяха ударили.Тв'а детенце беше само по анцуг.Ужас.И тв'а ако е баща му..тц.тц.Какъв пример му дава само."Видиш ли тате, ние сме тарикати с моторче и можем да минем на червено, и разбираш ли всички тряя' да ни правят път."

Първият закичен от мен - ХОП

Просто уникално паркиране, пред него е тунела под блока, през който всички минават. Отделно колко други възможности за спиране има...

Колегата netroot току що притича бесен да му дам лепенки, тъй като някакъв малоумник е затворил гаража му така, че и общинска охрана не може да го вдигне. Чакаме снимка по-късно :laughing:

Вчера си вървях към училище и гледам една руса кака с пежо 306 как стой на средата на кръстовището.Явно е минала на червено или се е забавила от посока панаира и на тези от съединение им светна зелено,та почнаха да я псуват и бибиткат.И разбира се запуши всички които завиваха наялво за панаира.

Снощи към 00:00 на 6-ти по посока Руски (към централна) се дърпаха f430 и X5-ца, чак до Лайпциг. Ебахти и засичанията и рязането дето беше. Звука обаче... симфония.

Тоя "тунинг" е уникален! Като се поотърсих от шока ме обзе жал за автомобила...

Оцветяването с маркер по двигателя ще запомня завинаги...

Интересно щеше да е авторът да публикува снимка на собственика накрая... Вероятно е близък или приятел на Пазу? :laughing:

Представяте ли си тоя да е кварталния на някое от селата в регион Варна :laughing:

Цитат от коментарите по-надолу:

Ейййй тоя тушира Перник и регион,с голфовете им

Първият закичен от мен - ХОП

Просто уникално паркиране, пред него е тунела под блока, през който всички минават. Отделно колко други възможности за спиране има...

Колегата netroot току що притича бесен да му дам лепенки, тъй като някакъв малоумник е затворил гаража му така, че и общинска охрана не може да го вдигне. Чакаме снимка по-късно :laughing:

Слабо! Аз щях да облепя цялото му предно стъкло както и това на шофьора... с поне 50 лепенки че да види зор докато ги махне :)

колко ти излизат 100 такива лепенки ? дайте да направим обща поръчка всеки да си земе 100 да има и тва е ?

edit : видях в сайта =]

Това от лепенките "Паркирал си като идиот" ли са :laughing:

Не е ли Испанското знаме? :unsure: Поне отдалече прилича на него.

колко ти излизат 100 такива лепенки ? дайте да направим обща поръчка всеки да си земе 100 да има и тва е ?

edit : видях в сайта =]

Ще ви направя една оферта, която 100% ще е по-ниска от софийските, просто защото няма да плащате доставка :) Най-рано утре.

Абе тва са пълни малоумници бе. Докато тия говеда не почнат да лежат по затворите, никоа няма да се научат да си вършат работата съвестно.

Тук вече е наложително да се видят оставки. И то не единични. Ние не сме длъжни да тъпим 3 месеца ремонт след който всичко ще е почти същото. Това е недопустимо. Това е подигравка със всеки един пловдивчанин с чиито пари се плащат тези проекти. А оня цирей (кооперацията преди моста) какво само лъгаха и въртяха...всичко било отчуждено, всичко било наред. Само лек завой. Е? Къде е сега това което обещаха?!?!?

Икономическа полиция правела проверка на документите на сградата. Сега?! 1 месец преди края на ремонта?!

Защо не се пуска кръстовището в режим на Т-образно до Сакъзов?! Защо? За да изнервят живущите в квартала ли? Защо шахтите са над нивото на асфалта?

Кмета Атанасов въпреки, че полага някакви усилия, то крайното впечатление и резултатите от тях са крайно грозни към момента - говоря за конкретния случай.

Тази скапана кооперация започнаха да е правят още докато лееха бетона за 2-рия мост... къде бяха тогава ми е интересно.

На маса с "инвеститорите" прибирайки под масата пачките подкупи, къде другаде? Същите тези хора... или ако не са били същите са били други но тези наскоро и тях са събрали и са им бутнали по някой леФ по същия начин. Ебати толкова е плоско и прозрачно. Не мога да разбера - очевидно има нарушение, пльосват глоба на този дето е разрешил, той да се оправя с инвеститорите, отчуждават имота по начина по който е трябвало да стане пък който е строил въпреки че е знаел какво става да си носи последствията. Освен ако не са пряко заинтересовани и управляващите не виждам какъв е проблема да се събори въпросната сграта която е доста недостроена, просто отпред фасадата е измазана и имитира някаква завършеност.

От друга страна какво се учудваме? Същите тези боклуци забучиха и онзи х♚й на средата на главната че и платиха за него близо 100 хиляди лева. Някой все още да го изненадват такива неща? За съжаление мен ме нервират въпреки че няма никаква изненада в случая

Решението е лесно - събираме се в готовата отсечка колкото можем автомобили в уговорен ден и час, с плакати с искания и мощни клаксони. Уви, овце сме и няма да го направим.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...