INCINERATOR Posted October 7, 2009 Share Posted October 7, 2009 Снощи някви пърдялници се дърпаха цяла вечер на Брезовско Шосе... замалко да запаля колата и да ги разгоня... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted October 7, 2009 Share Posted October 7, 2009 Игра на смъртта по столични булеварди Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted October 12, 2009 Author Share Posted October 12, 2009 Кви нахални същества има по нашите пътища не е истина.....Снощи идвам от моста на панаира и спирам на светофара с 6-ти септември в средна лента и до мен няква сива Алфа в лявата лента ама не щото ще завива, а с бронята се наврял във вратата ми с цел, че ще го пусна.Светва зелено естествено той няма къде да мине пред мен и по неволя минава зад мен.Влизаме в тунела пред мен е една Вектричка отдясно някаква друга кола.Тоя с Алфата решава, че ще ни изпревари от дясно...."О чудо там имало кола".Шат пред мен, след което му пуснах дългите и споменавах роднините му до 9-то коляно...Направи една змиорка и ни изпревари.След което на светофара на Тримона едно москве Алеко иска да се пристрои за ляв завой, но изкача въпросната Алфа и направо му налита във вратите......По чудо не се удариха...Спираме на светофара на сточна в посока Тракия и аз нарочно спирам 15 метра преди светофара и му махам на тоя в стил: "Ти луд ли си бре, кретен смотан?". Оня най спокойно ме изгледа и ми дига рамене: "Кво уе, кво е станало?!".......баси съществото... Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted October 12, 2009 Share Posted October 12, 2009 Не знам защо, но по Цар Борис винаги има такива изцепки. Не е единичен случай. И доста често вечер има и патрулка след тунела (посока кръстовището с 6-ти). Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted October 12, 2009 Author Share Posted October 12, 2009 Най-шокиращото в случая за мен е, че тоя не осъзнава, че е опасен за движението.Не разбира даже какво е направил, а си мисли, че другите му се пречкат.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 12, 2009 Share Posted October 12, 2009 Ако говориш за копперацията с бюти центъра и палмите отпред - тя е на ТИМ. Не си ли забелязал контингента на спиращите и вида на автомобилите? Забелязал съм, но по-дразнещи са бусовете които спират да зареждат магазините и спират зад спрелите коли и запушват всичко. Иначе еб**х ги в гъзарите с хубавите коли от по 200 хилки но ги държат на улицата. Ама нищо, както казах претръпнах вече... Кви нахални същества има по нашите пътища не е истина................ Оня най спокойно ме изгледа и ми дига рамене: "Кво уе, кво е станало?!".......баси съществото................ Най-шокиращото в случая за мен е, че тоя не осъзнава, че е опасен за движението.Не разбира даже какво е направил, а си мисли, че другите му се пречкат.. jozo, такъв като му погледнеш физиономията и го прецениш какво рядко лайно е го пускай по-добре недей да си трошиш нервите. Не че на моменти не им преча нарочно като съм раздразнен, но общо взето гледам да ми се разкарат от погледа че ако се блъскат да не съм в непосредствена близост до тях. И не няма да осъзнае преди да се обърне 1-2 пъти по таван а дори и тогава не е ясно. На един мой приятел брат му е точно такъв вид серсем и да ти кажа дори след 10тина сериозни катастрофи и 3 тоталки така и не му дойде акъла в главата... Сега е в щатите, има голяма вероятност тамошните полицаи да го отучат, но не е ясно, засега не са успели. Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted October 12, 2009 Share Posted October 12, 2009 Като стана дума за хора дето не знаят за какво са виновни... Снощи карам из едни тесни улици(от моята страна няма коли, а от другата има паркирали - съответно аз съм с предимство) един с едно дърто БМВ се навира срещу мен спира и чака магически да мина през него. Стоя си най-спокойно и чакам да се сети да мине назад за да мина. Мина назад и ми вика "що не ме изчака да мина, педерас" ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 12, 2009 Share Posted October 12, 2009 Макя му и прасе налазиха и колелото на САНИ :(:(. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted October 12, 2009 Share Posted October 12, 2009 Макя му и прасе налазиха и колелото на САНИ . имам фиш от там вече. щото съм отнел предимството на "оня с вектрата", който пич си спря и ми махна да минавам. много е умно да държиш едновременно два знака с противоположно значение, като "новия" го закриваш с полупрозрачен найлон. това, мили деца, означавало, че още не бил влязъл в сила. а къф х♚й чеше полицаят извън кръстовището и що не регулира движението след като неговите указания имат най-голямо значение не пожела да коментира. от утре като се запълнят дупките в бюджета ще знам от кво е - платил съм си глобичката и държавата ще е цъфнала и вързала. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 13, 2009 Share Posted October 13, 2009 Имам трактор и съм мноо ГОЛЕМ!!! Спирам където си искам. Без коментар е това паркиране... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlayMate Posted October 13, 2009 Share Posted October 13, 2009 ^^^ Всичко друго разбирам, ама чак и в Германия да отиде да си го регистрира с 4 шестици наистина ми се вижда в повече уливане Иначе, тия дни, тъй като почна малко по-хладното време и всичко взе да се качва на колите, пък офисът ми е на Опълченска, а пък там изобщо няма места за паркиране, та ходя на работа с колело. Одеве имах работа към Кичук Париж - беше към 7 и нещо, вече тъмно. Оборудван съм с червена силна диодна мигалка в задницата и силен high-end фар отпред, който от горе на всичкото е в режим на мигане. В началото на ул. ДимиТър Талев (там където направиха новите магазинчета си карам напред, някакъв тъпанар с 15 годишна трошка ме задминава точно преди завоя и когато задницата му беше на около един метър пред мен направи десен завой... бог да поживи тия, дето са създали хидравличните спирачки на велосипда с 205мм. диск, иначе щях да му се трясна в задницата яко, защото карах с около 35-40 в същото време, а да се праснеш с 35-40 с колело не е като да се удариш с кола с тази скорост. Мамка му и прасе! Едит: Предната е 205. Задната е 185мм алигатор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kitolino Posted October 13, 2009 Share Posted October 13, 2009 бог да поживи тия, дето са създали хидравличните спирачки на велосипда с 205мм. диск, Мамка му и прасе! Лъжец! Спирачките ти са 185мм бре... :laughing: Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 13, 2009 Share Posted October 13, 2009 Имам трактор и съм мноо ГОЛЕМ!!! Спирам където си искам. Без коментар е това паркиране... Не мога да си обясня защо като видя нещо подобно и се нервирам ужасно. До тука като че ли най-много се дразня на селските тарикати които правят змиорки и минават на тъмно-червено за да спестят 2 минути но в същия момент пречат на останалите (които не са тарикати а вероятно балъци че ги пускат) както и на ей такива като тоя които спират отстрани на местата за паркиране или на местата за инвалиди. Яд ме е и на охраната защото ги гледат тъпо понеже "охраната на паркинга не била тяхна работа". Няма да се оправим скоро... ПС: Наскоро и аз направих един път змиорка и вероятно спестих 1 или 2 светофара чакане без обаче да трябва да се набутвам в колоната а истимаро се проврях покрай завиващите наляво - имаше само 2ма и не успяха да ми попречат да продължа напред, ако последния беше застанал по-назад щях сигурно щях да си го изчакам и на следващия светофар да мина или да дебна някой в средна лента ако мине малко по-в дясно. Това на добре задръстеното кръстовище на България и В.Априлов - не стига че ремонтират България и сега всичкия трафик минава по Дунав и после В.Априлов но и тъпаците направиха една ОГРОМНА дупка там сега от 3 ленти са само 2. Това по-малоумни управници от нашите няма, честно. Ремонт на Руски и Победа, трафика се пренасочва през моста на Панаира и този на ВИХВП, те естествено почват ремонти на булеварди в непосредствена близост до другия за да стане по-весело. Не мога да си обясня колко малоумен трябва да си за да парализираш дотолкова трафика в града. dunata, днес като карах на 3 пъти спирам на пешеходци и единия път чух спирачки зад мен, другия нямаше никой но третия го видях как приклекна колата му. Та в един момент се замислих дали в този студ ми се ще да чакам КАТ ако ме треснат отзад щото съм спрял заради пешеходец. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted October 13, 2009 Share Posted October 13, 2009 Днес бях изключелно впечатлен от едно бедно момче с S63 AMG Brabus-че... от Билата (до McDonald's/гробищата) до кръстовището на 6ти септември с Васил Априлов карах с него (зад него основно). Нито един път не надвиши скоростта, даваше мигачи когато се престрояваше и дори спря на 2 места за пешеходци... чак кеф ми стана... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted October 13, 2009 Share Posted October 13, 2009 Не забравяй къде живеем.А още по-малоумното е, че цяло лято не правят нищо и почват да кърпят и асфалтират когато започне да вали дъжд и сняг.Говеда.После що след 1 месец пак се е разбила улицата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 13, 2009 Share Posted October 13, 2009 Не мога да си обясня защо като видя нещо подобно и се нервирам ужасно. На косъм бях да се върна до колата за червена лепенка, но колата бе назад и закъснявахме сериозно та жената ме спря... Иначе щях да го снимам закичен Уникално нагъл тип! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 13, 2009 Share Posted October 13, 2009 Не те лятото са в отпуска има разлика.Сега ще кажат че са усвоили парите и готово.Освен ако не се променят нещата.Ааа вечер е ад и винаги срещу Фламинго в онова заведение,преди беше Бакарди, сега е някъкво друго,но винаги има спрели мерджани и баварки и там винаги се затапва.А това е едина от най натоварените части на 6-ти септември. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted October 13, 2009 Share Posted October 13, 2009 На Бачи е кеф да седнеш и да гледаш сеира на селяците - като няма места точно отпред, правят по 2-3 кръгчета на булеварда и ако продължава да няма - паркират някъде, където могат, но в момента, в който се освободи място - тичат да докарат "лъскавата" кола, за да я паркират отпред, че да могат да ги видят всички, че са баровци и карат скъпи коли... Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted October 13, 2009 Share Posted October 13, 2009 Глупаво е да се води спор как паркират богатите vs как паркират бедните. И от двата контингента има злета... Ох, написах контрагент, защото в главата ми са контрагенти Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted October 13, 2009 Share Posted October 13, 2009 Контингента, контрагента е друго Иначе съм на същото мнение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Airfan Posted October 13, 2009 Share Posted October 13, 2009 На косъм бях да се върна до колата за червена лепенка, но колата бе назад и закъснявахме сериозно та жената ме спря... Иначе щях да го снимам закичен Уникално нагъл тип! Прати го на plovdiv24, те ръчкат полицията за такива случки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 13, 2009 Share Posted October 13, 2009 Глупаво е да се води спор как паркират богатите vs как паркират бедните. И от двата контингента има злета... Не бъркай хората с жените Аз съм готов да се хвана на половин бутилка златно джони на бас че това е жена Има и друго - от баровците на Бачи поне 1/3та пак са жени... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted October 13, 2009 Share Posted October 13, 2009 Не бъркайте паркирането като маниер с паркирането като изтъкване. Има голяма разлика. INCINERATOR , извинявай ако съм те засегнал - нищо лично, просто факти от лични наблюдения. Но пък и тва за бедните и богатите малко е пресилено, защото лично познавам хора, които карат скъпи коли, но реално не могат да си го позволят и в повечето случаи се разделят с тях. Така че трудно може да се каже кой е богат и кой не, по това каква кола кара. Обаче много може да се каже по маниера на шофиране, паркиране и т.н. Някой по-нагоре го беше казал перфектно - карат коли по 200 хилки, а ги държат на улицата, защото нямат гараж и живеят в апартамент в някой 15 етажен блок... Или като онази история за българина в чужбина, който си купил чисто нов Мерцедес, а като го питали какво ядат отговорил - Едни много хубави консерви с коте и кученце на етикета... Абе на гол гъз - чифте пищови. Та така, всички тия змиорки, бутаници, показваници се дължи на това, че сме много комплексиран народ и само се чудим как да се покажем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 14, 2009 Share Posted October 14, 2009 Днес се обадих на 112. 1 супер нагъл тип с Голф 4 РВ 8628 АР беше запушил цял тротоар! И Е НЕВЪЗМОЖНО ДА СЕ МИНЕ ПО НЕГО, А ВАСИЛ ЛЕВСКИ Е СУПЕР НАТОВАРЕН. Оная мадама от 112 плямпаше нещо, но имам съмнение, че ще реагират... А това е точно до 3то РПУ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted October 22, 2009 Share Posted October 22, 2009 ае закакво се трепим да търсим паркоместа, след като хората са си направи кръстовища като слънце Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.