Jump to content
BulForum.com

За змиорките, бутането и изнервящите номера на пътя

jozo

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Аз така си карам от както имам книжка, не искам да рискувам да не ме видят (регулирани са ми фаровете, споко).

btw Астрата от клипчето изяжда новото М3 е92 и Evo X на драг(поред запознати)..., като я гледам гони под 900кг. на 200+ к.с. (850кг е според Опел Форума).

То това е ясно ;) просто кошничката е добра за италианско и съботите и неделите. Ако не беше и с грешен предавателен мост :D :D :D

При 850 кг маса и 160 к.с. мощност ~ коефициент от 5.3 kg/bhp хич не е лошо ( м3 е92 е 4.14 kg/bhp).

Еми тъкмо се чудех ква кола да си взема.. освен да взема едно Е93 м3 и да го олекотя та да наказвам астрички :D

Имах предвид, че точно тая астра ми изглежда много зле, а не че една астра 150 коня и под 1000 кила не върви.

Щото не се е заял с правилния човек(кола).Я да го видим тоя отворен гъз срещу примерно, едно семейно Ауди, едно такова комби.Ша ми са дърпа с некви Шкоди и Ес класи от по 1,5-2т.Не че аудиото тежи по-малко де ама...

Еми тъкмо се чудех ква кола да си взема.. освен да взема едно Е93 м3 и да го олекотя та да наказвам астрички :D

Имах предвид, че точно тая астра ми изглежда много зле, а не че една астра 150 коня и под 1000 кила не върви.

Абсолютно съгласен.

Вчера си карах по магистрала Тракия...

Отляво ме задмина едно чисто ново БМВ с над 130 км/ч. Караше го жена, лицето съвсем близко до огледалото и си слагаше сенки... За момент се разсеях и когато отново й обърнах внимание тя беше вече наполовина в моето платно, все още занимавайки се с грима си.

Въпреки, че съм мъжко момче се стреснах толкова, че си изпуснах електрическата самобръсначка и тя ми изби сандвича от другата ръка... Като се опитах да върна колата на платното с коляно, ми падна Джи-Ес-Ем-а от ухото директно в горещото кафе между краката ми. Кафето се разля, изгори най-ценните ми части, прекъсна важен разговор и ми скапа Джи-Ес-Ем-а. Фаса в устата успях да задържа с последни усилия...

О, как мразя жени зад волана!!!

И това май е за тая тема

http://vbox7.com/play:4beede9b

Това в началото да не е Пазу??

Който и да е е още по-добър пример как истинския рацер държи волана и как се кара из града.

Бели ленти да виждаш ? И аз като карам голфа , в 99% от случайте не возя никой , да няма свидетели :lol:

Иначе ... днеска един таксиджия ме препсува и ми каза че пловдивските номера , в Бургас няма ли да минават , щото аз си бях паркирал на тротоара (в Бургас тва е лошото ... че няма много паркоместа , а платените паркинги са на 20 минути път пеша от там където трябваше да ида ) и 2 светофара по 30 секунди никой не ме пусна да се вредя от тротоара на пътя .. и на мен ми писна , теглих по една майна на морските и карах по тротоара до началото на кръстовището и понеже бях за ляв завой направих нещо такова ... (аз съм червената кола , а линията ми е посоката на движение)

16586645.jpg

Кат искат с лошото .. ок ..

Щото не се е заял с правилния човек(кола).Я да го видим тоя отворен гъз срещу примерно, едно семейно Ауди, едно такова комби.Ша ми са дърпа с некви Шкоди и Ес класи от по 1,5-2т.Не че аудиото тежи по-малко де ама...

Нещо да ти е направил човека? За карането си в града заслужава риза с ръкави на гърба, но това, че е наказал някой друг тюфлек от по над тон и половина - къв е проблема? Да не са се навивали. И Ес класа му е гледала стоповете, ама след 130 вече мулето се засилва бая и няма стигане :laughing:

Обаче поне е веселяк. Като каже точкааа и се накъквам от смях. Или култовото: "кажи на баща ти да ти свали една плочка от ланеца" :laughing:

Не бе човек.Нищо не ми е направил.Просто си коментирам.Прави се на много отворен, но на такива коли, които не са му в категорията.Като иска да се дърпа, да си ходи по състезанията и да си печели "чашки".Не да създава предпоставки за убииства.Няма спор, че му върви астричката, но пак казвам, не е уцелил някой скрит изтребител да му сипе.

При 850 кг маса и 160 к.с. мощност ~ коефициент от 5.3 kg/bhp хич не е лошо ( м3 е92 е 4.14 kg/bhp).

А нещо за устойчивостта в завои и т.н. или това са подробности?

Не бе човек.Нищо не ми е направил.Просто си коментирам.Прави се на много отворен, но на такива коли, които не са му в категорията.Като иска да се дърпа, да си ходи по състезанията и да си печели "чашки".Не да създава предпоставки за убииства.Няма спор, че му върви астричката, но пак казвам, не е уцелил някой скрит изтребител да му сипе.

Ти кво искаш да тръгне да се дърпа с ферарита? Отделно че всеки умен човек като го види такъв следва да настъпи спирачките защото състезанията се правят на писти а не в града

Ти кво искаш да тръгне да се дърпа с ферарита? Отделно че всеки умен човек като го види такъв следва да настъпи спирачките защото състезанията се правят на писти а не в града

Точно ферарита може да накаже, ама само от 0 до еди-колко-си(естествено ако има хубави гуми), но виж от летящ старт и "по-малки" колички ще го наказват.

Точно ферарита може да накаже, ама само от 0 до еди-колко-си(естествено ако има хубави гуми), но виж от летящ старт и "по-малки" колички ще го наказват.

Да да почти ще успее да задмине нещо с над 500 коня и почти същите килограми и хубави гуми защото няма човек който да даде 200+ хилки за кола и да кара с кофти гуми...

Ами аз какво съм казал. И аз се дразня на такива слаломисти. Печелят по 20 метра и много изпилени нерви. Може да не е най-надъхания. Знаеш ли колко балъци ще си намери с коли по 200 коня, че и малко от горе, но два пъти по-тежки от неговата. Ще им сипе така злобно, че не е реалност. Особено ако пипне още малко мотора.

Веселяк си обаче. ;). Такава дисциплина не съществува.

Веселяк си обаче. ;). Такава дисциплина не съществува.

Ти пък се хващаш за всичко точно за думата. Все пак животът не е 400 метра...

дядомразе, имах предвид, че астрата(ама дали точно тази ще успее... не вярвам) ако е с хубави гуми може и да се опъне малко на някоя бегачка, ама много малко. А не "екзотиката" да е с лоши гуми.

На калояново имаше едно голфче дето наказваше корвети и т.н., ама то май голяма конюшна имаше.

Едит: Днес всяко ауди по пътищата се опитваше да ме удари като почнем от 80, предишното а4, новото а4 комби, а5, новото allroad и стигнем до rs4 и r8

Едит: Днес всяко ауди по пътищата се опитваше да ме удари като почнем от 80, предишното а4, новото а4 комби, а5, новото allroad и стигнем до rs4 и r8

Не се ли замисляш, че явно е в теб проблема. Почти всяко твое мнение в темата е как някой щял да те блъсне, как все теб засичали, как уж тръгвали да се дърпат с теб на светофара. Не се ли замисляш дали не е някъде другаде проблема. Например че ти тръгваш бавно на светофарите или се навираш в другите коли...

Да не съм объркал темата или тази тема е за "За змиорките, бутането и изнервящите номера на пътя"?

Не се ли замисляш дали не е някъде другаде проблема.

Не.

уж тръгвали да се дърпат с теб на светофара.

Всеки иска да се премери.

Например че ти тръгваш бавно на светофарите

Винаги тръгвам преди всички - едно от доказателствата е, че вече нямам задни гуми :laughing:

или се навираш в другите коли...

Като си избера лента карам само в нея. Освен ако някой кара по-бавно от мен...

Инцинератора днеска го засякох сигурно 4-5 пъти.... първо сутринта около центъра и после около 10 към сточна гара , даже на сточна гара ми даде път и се премести от лява в дясна лента.... :)

Инцинератора днеска го засякох сигурно 4-5 пъти.... първо сутринта около центъра и после около 10 към сточна гара , даже на сточна гара ми даде път и се премести от лява в дясна лента.... :)

A ние се чудехме кой толкова го засича - ей го без бой се обади :lol:

A ние се чудехме кой толкова го засича - ей го без бой се обади :lol:

И не е като злобил да не кара ауди ... :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...